Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat bat ne zaman yumurtlama döneminde misinizBenim alt karnımda sanki mekik çekmişim gibi ağrılar var bu tarz belirtiler yaşayan var mı
SAT 2 mayıs BAT 5 Haziran Yumurtlama zamanı 18 MayıstıSat bat ne zaman yumurtlama döneminde misiniz
Teşekkür ederim canım alayim deneyim bari bişi kaybetmem sonuctaİnositol takviyesi kaliteli yumurta sağlıyor vitamin takviyesi günde bir tane içiliyor reçetesiz satılıyor
Ben kasımda hamile kalmıştım benim de bu tarz ağrılarım vs olmuştu tutunmaya çalışıyor olabilir yerleşme ağrısı olabiliyormuş inşallah öyledirSAT 2 mayıs BAT 5 Haziran Yumurtlama zamanı 18 Mayıstı
ah ağzınızdan bal damlıyor inşallah öyledir :)Ben kasımda hamile kalmıştım benim de bu tarz ağrılarım vs olmuştu tutunmaya çalışıyor olabilir yerleşme ağrısı olabiliyormuş inşallah öyledir
Ben mart nisan gruplarına baktım bir kaç kez ama sonra takip edemedim hiçNasıl gdıyor hamişlik
Gözukmuyorsun dıyecktım
Bugün gebelik testi yapmayı düşünüyorum önerdiğiniz marka varmı özellikle yazarmısınız kızlarGeciktiyseniz test yapın lütfen
Kuzum bat geçti mi peki ne kadar geçtiB Buffalosos beni hatırladın mıı uzun zamandır yazamamıştım test yapma cesaretini yeni buldum ve sonuç… geleceğimden daha parlak iki test
Benim yok canım gün içinde yapcaksın sıvı alm 2 saatBugün gebelik testi yapmayı düşünüyorum önerdiğiniz marka varmı özellikle yazarmısınız kızlar
10 gün gecikti canımmKuzum bat geçti mi peki ne kadar geçti
Kasık ağrım Adet ağrılarından tek farkı kasıgımla beraber bobreklerimde sancılanma yoktu ama kasık ağrılarım uzanirken bile ağrım vardi ve gecmeyen bir agriydi krampta giriyordu aniden bıcak saplaniyor gibiydi yatakta uzanmis vaziyette kendimi germeye calisirken ağrım artiyordu o an hemen kendimi germekten vazgeciyordum ama kasıklardan once meme ucum hassaslasti karın üstü kesinlikle yatamiyordumKaşık
Kasıklarınızdaki ağrı adet olcakmış gibi bir ağrımıydı peki tarif edebilirmisiniz benimde çok şiddetli kaşık ağrılarım var biki bölgemde de iğne batması gibi batmalar var bazen karnımda da oluyor tek belirti bunlar şuan gecikmenin 5 günü
Canim kesinlikle prodoctor tavsiye ediyorum ben 2 gün gecikmemle yaptım silik cizgi cikti 1 2 dakika arasında ertesi gün acile gidip kan vermistim beta hcg 20 çıkmıştı yani kisacasi hassas bir test varsa kesin gosteriyorBugün gebelik testi yapmayı düşünüyorum önerdiğiniz marka varmı özellikle yazarmısınız kızlar
Anladım canım teşekkür ederim yanıtın İçin en azından bişeylerin ters gitmediğinden emin olmak istiyor insanKasık ağrım Adet ağrılarından tek farkı kasıgımla beraber bobreklerimde sancılanma yoktu ama kasık ağrılarım uzanirken bile ağrım vardi ve gecmeyen bir agriydi krampta giriyordu aniden bıcak saplaniyor gibiydi yatakta uzanmis vaziyette kendimi germeye calisirken ağrım artiyordu o an hemen kendimi germekten vazgeciyordum ama kasıklardan once meme ucum hassaslasti karın üstü kesinlikle yatamiyordum
Ay o test daha önce beni yanılttı ya tekrar yanıltırım bilmiyorum bitane erken bitane de normal kaset alcam emin olmak İçin artıkCanim kesinlikle prodoctor tavsiye ediyorum ben 2 gün gecikmemle yaptım silik cizgi cikti 1 2 dakika arasında ertesi gün acile gidip kan vermistim beta hcg 20 çıkmıştı yani kisacasi hassas bir test varsa kesin gosteriyor
Testi alirken son kullanma tarihine dikkat et ben sabah ilk idrarla yapmadım ona rağmen silik çıktı ikinci cizgiAy o test daha önce beni yanılttı ya tekrar yanıltırım bilmiyorum bitane erken bitane de normal kaset alcam emin olmak İçin artık
Ben 5 gün kala yumurtlamadan 10 gün sonra one step ile silik ögrendim. 2 gün sonra da roll Gebelik testiyle netleşti canım. Freely de içinden etrafı mavili çıkarsa iyi. Bunları deneyebilirsin.Bugün gebelik testi yapmayı düşünüyorum önerdiğiniz marka varmı özellikle yazarmısınız kızlar