- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
Bunda daha net görünüyo bugün bat günüSevinseneee yumurtlamanın kaçıncı günü biliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunda daha net görünüyo bugün bat günüSevinseneee yumurtlamanın kaçıncı günü biliyor musun
GörüyorumKızlar gebelik testi yaptım
Yüklenmemiş canım sanırımBunda daha net görünüyo bugün bat günü
HamilemiyimGörüyorum
benimde teste göre 21inde çatlamıştıOvulasyon testi yapmıştım 20 mayısta çatladı sanırım
Yüklenmemiş canım sanırım
Aynen benim de tek ablam ve eşim biliyor. Bayramda gidince sürpriz yapicaz herkese inşaallah, kan sonucunu bekliyorum. Senin de artmasini beklemen iyi olmuşKan testini perşembe vericem artsın biraz , eşim annem biliyor suan eşim de zaten çok normal karşıladı süpriz olmadı o baştan beri öyle olduğumu düşünüyordu çünkü
Diğerlerine biraz büyüsün öyle söyleriz dedik daha çok yeni bat’a bile var
Rahim çok kasılıyor ama gerçekten tam ortasıAyyy erkekler yaa bende diyorum ay sancı girdi abartma daha nokta kadardır diyor
benim o ağrılar çok şükür azaldı daha iyiyim ağrı konusundaRahim çok kasılıyor ama gerçekten tam ortası
Var canım vaaarrr çok şükürKızlar yumurtlamanın 11.günü markası artimed değil.İnşallah yarın koyulaşır .5.dkkda çektim bunu
Söyledim canım izin alacak. Ya ben de hemen gitmedim ama 5 bitecek nerdeyse sat 4 Mayıs artık gideyim dedimBen eşimle giderim ya. Olumlu da olumsuz da ikimizin çocuğu sonuçta. O an desteğe ihtiyacım da olabilir. Ayrıca ben beklerim ama kese için gitmzdim. Doktorlar da gelmeyin, bekleyin diyor. Hepsini aynı anda görün kalp atışını filan diyorlar. Zannediyorum 6-7. haftaya kadar gitmezdim doktora.
İnşallah kuzum öyle gözüküyor. YArın sabah ilk idrar ile daha koyu çıkar. Şayet farklı marka test varsa evde 2 saat idrarını tutup onunla da yapıp bakabilirisn.Hamilemiyim
Var canım vaaarrr çok şükür
Başka marka test yok canım tek 1 testim kaldı yarınmı yapsam diğer günmüİnşallah kuzum öyle gözüküyor. YArın sabah ilk idrar ile daha koyu çıkar. Şayet farklı marka test varsa evde 2 saat idrarını tutup onunla da yapıp bakabilirisn.
Beklerim dersen diğer gün yap iyice belli olur. Ama artık yarın da çıkarBaşka marka test yok canım tek 1 testim kaldı yarınmı yapsam diğer günmü
O günler çok yakın İnşAllahBen de kafamda kurup duruyorum. Hamile kalırsam şöyle yapçam böyle yapçam diye. Valla bravo söylemiyorsanız kimseye.
Benim de olursa inşallah niyetim kalp atışını duyana kadar kimseye söylememek, nasip. Bir burada paylaşırım sizlere.
Tamam canım sabah ilk idrarla yapıcamBeklerim dersen diğer gün yap iyice belli olur. Ama artık yarın da çıkar