- 13 Aralık 2022
- 7.759
- 7.394
- 28
Hadi inşallah canım sende katılırsın bizeee allahım nasip etsinHayırlı olsun canımm benim dua et bende batı bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah canım sende katılırsın bizeee allahım nasip etsinHayırlı olsun canımm benim dua et bende batı bekliyorum
ailenizde nöral tüp defekti bi çocuk geçmişi yoksa geç kalmış sayılmazsınız diye düşünüyorum :) şimdiden başlayın yumurta kalitesi üstüne de faydası var folik asitinDoktorum çocuk planladığında birkaç ay öncesinde başla demişti de ondan arada kalmıştım geç mi diye.
Dediğinizi de listeme alıyorum, inceleyim hemen. Teşekkür ederim.
Bana dr diofol tavsiye etmişti. Folik asit+ iyot+ D3+ B12 var içinde.Aynısını ben de yaşıyorum. Acaba hiç iş yapmayıp sadece yatsam mı diye düşünüyorum Sonra diyorum yumurta çatladı mı o oldu mu bu oldu mu bilmiyorum hemen de hamile kalmış olamam herhalde Evde herhangi bir testim filan da yok. Böylece oturup buraları okuyorum.
Bir de folik asitle ilgili soru sormuştum. Kullananlar ne kullanıyor, ben almayı unuttum acaba çok mu geç kaldım.
Ayy çok sağol duan için. Bu ay biraz düşünmemeye rahat bırakmaya çalıştım kendimi. Perşembe cuma pim cumartesi çatlama gördüm kaçıncı gün oluyor bilmiyorum. Memlekete gideceğim rabbim hayırlısıyla 3 kişi gidebilmeyi nasip etsinHadi inşallah canım sende katılırsın bizeee allahım nasip etsin
Bende bu ay hiç birşey yapmadım canım cidden hiç önemsemedim ve olduAyy çok sağol duan için. Bu ay biraz düşünmemeye rahat bırakmaya çalıştım kendimi. Perşembe cuma pim cumartesi çatlama gördüm kaçıncı gün oluyor bilmiyorum. Memlekete gideceğim rabbim hayırlısıyla 3 kişi gidebilmeyi nasip etsin
Benim de şu an yine alt karın ve kasık ağrısı+ bel ağrım çok. Göğüs hassasiyetim inanılmaz fazlaydı biraz azaldıİşte o da belirti benim de yumurtladıgım bölge ağrıyordu muhtemelen döllendiği için ilerlerken kasıyor tüpü diye düşünüyorum benim de sağ taraftı
Ne kadardır planlıyorsunuz belirtiniz oldu mu ? Rabbim sağlıklı eylesinBende bu ay hiç birşey yapmadım canım cidden hiç önemsemedim ve oldu
Amin inşallah sağol canım 1 senedir uğraşıyorum sonunda rabbim nasip ettiNe kadardır planlıyorsunuz belirtiniz oldu mu ? Rabbim sağlıklı eylesin
Hamilemisin kızzzBende bu ay hiç birşey yapmadım canım cidden hiç önemsemedim ve oldu
Bende 3 aydır deniyorum ve sanırım olmayacak sorun var falan diye düşünmeye başladım ee madem oluyor nedengeç tutuyor bu spermler ? Hep aynı anda yapılıyor farklı olan ne ? Sanırım nasip işiAmin inşallah sağol canım 1 senedir uğraşıyorum sonunda rabbim nasip etti
Gayet güzel canım neden tüp bebege yöneliyorsun doktor mu söylediHayır canım 4.69 çikti geçen yine yaptirdm
Yo kendi aldiğimiz karardi bi sebebi yok canımGayet güzel canım neden tüp bebege yöneliyorsun doktor mu söyledi
Canim bunu aile ile ilgisi var mı? Benim yengemin çocuğu bu yüzden 4 yaşına kadar yaşadı bu genetik bir rahatsızlık değil ki. Yanlış mı biliyorum?ailenizde nöral tüp defekti bi çocuk geçmişi yoksa geç kalmış sayılmazsınız diye düşünüyorum :) şimdiden başlayın yumurta kalitesi üstüne de faydası var folik asitin
Testler göre evetttHamilemisin kızzz
Bekle canım olacak buna inan yeter. Gayet güzel yumurtaların varken neden olmasınYo kendi aldiğimiz karardi bi sebebi yok canım
tabiki var örneğin ailenizde ya da kendinizin geçmişinde böyle bi durum varsa folik asit miktarı arttırılıyor bizlere 400 yeterken onlar için 600-800 arası öneriliyorCanim bunu aile ile ilgisi var mı? Benim yengemin çocuğu bu yüzden 4 yaşına kadar yaşadı bu genetik bir rahatsızlık değil ki. Yanlış mı biliyorum?
Çok sevindim balım saglıkla ilerlesin inşallah minnoşunTestler göre evettt