- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
ben eşimle gittim bence böyle bir anda iyi ya da kötü o olmalıKızlar kese görmeye eş ile mi gidersiniz? Ben olumsuz bir şey olursa hadi diye gelmese de olur mu acaba diyorum ama yanımda olsun da istiyorum bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben eşimle gittim bence böyle bir anda iyi ya da kötü o olmalıKızlar kese görmeye eş ile mi gidersiniz? Ben olumsuz bir şey olursa hadi diye gelmese de olur mu acaba diyorum ama yanımda olsun da istiyorum bilemedim
evet ama vaginalden gördük ve baya zor göründüKese gördüğünüz gün dimi bu değerler
Askım bugun yapmadım yarın yapcam.femometer 9.gun gosterıyor yumurtlamadan sonra.cumartesı pazar hayal kırıklıgı olunca yapmadım bugunpek umudumda yok acıkcası regl olacak gıbıyımimagination forever testttttt
Söyle valla Bi erken gebelik bi de kaset test var bende de. Az yani, dikkatli kullanmam lazım ama ben de zor dayanıcamGebelik de işte sabah attığım gibi terrrtemiz en iyisi beklememiz kendimi tutamadım yaptım şimdi de moralim bozuldu kocama söylim de testleri saklasın
Ben de önce gelme bundan sonrakilere hep gelirsin dedim ama bugün izin alsa mı diye de düşündüm. Bir şey dediğimde abartıyorum sanıyor doktordan duysun da inansın bunu yiyemem diyorum abartma ye nolcak diyor dün kola doldurmuşben eşimle gittim bence böyle bir anda iyi ya da kötü o olmalı
Çok geçmiş olsun vakti var demek ki daha. İnşallah çok teşekkür ederim hepimiz alalım o güzel sonuçlarıBen boş gebelik sebebiyle düşük yaptım elimde innovita yok, freely strip test vardı benim de negatif ama adet gününe kadar umut vardır çünkü 10. Gün sabah idrariyla negatif olan ultra erken testi 12. Gün öğlen yaptığımda silik cikartmisti, inşallah güzel sonuclarla gelirsiniz
Benim gittiğim gün de eğer sağlıklıysa 12binlere gelmiş olması gerekiyor belki bebek de görürüz diye bekledimevet ama vaginalden gördük ve baya zor göründü
Gel anlaşalım 12de yapalım 14ü de bekleyemem hiçSöyle valla Bi erken gebelik bi de kaset test var bende de. Az yani, dikkatli kullanmam lazım ama ben de zor dayanıcam
Yapalım Hem korkuyorum hem merak ediyorumGel anlaşalım 12de yapalım 14ü de bekleyemem hiç
Kayseriliyim kız vakit nakittir nakit zaten bizler için ne demek biliyorsunwaooow akıl akıldan üstün. Tamamdır bebişim öyle yapayım ben madem.
Onu tam bilmiyorum canım gittiğinde sor istersen Kan alma saati de 11e kadar burada belki orada da öyledir ona göre gidersinDuphaston u falan aile hekimi yazar mı kuzu bilgin var mı?
Ayyy erkekler yaa bende diyorum ay sancı girdi abartma daha nokta kadardır diyorBen de önce gelme bundan sonrakilere hep gelirsin dedim ama bugün izin alsa mı diye de düşündüm. Bir şey dediğimde abartıyorum sanıyor doktordan duysun da inansın bunu yiyemem diyorum abartma ye nolcak diyor dün kola doldurmuş
Canım o zaman görünür kesin Allah’ın izniyle kaç haftalık oldu bugünBenim gittiğim gün de eğer sağlıklıysa 12binlere gelmiş olması gerekiyor belki bebek de görürüz diye bekledim
Ben her muayeneye kontrole eşimle gittim canım iyi oluyor birlikte gitmekKızlar kese görmeye eş ile mi gidersiniz? Ben olumsuz bir şey olursa hadi diye gelmese de olur mu acaba diyorum ama yanımda olsun da istiyorum bilemedim
Uygulama susam tanesi kadar diyor bu kadar şey de düşmez canım ne kadar evhamlısın diyorAyyy erkekler yaa bende diyorum ay sancı girdi abartma daha nokta kadardır diyor
Ayyyy maşallah subhanallah canım benim tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah nasıl mutlu oldum anlatamamÜstteki dün alttaki bugün
Kızlar bir önceki hamileliğimde üstte olanda hiçbir çizgi olmamıştı bir gün sonra böyle belirgin olmuştu o yüzden umutsuzluk yok bir anda koyu çıkabiliyor.. kiminin yumurtlamanın 15-16 günü çıkan okudum konularda mesela bende de diğer hamileliğimde 11. Gün çıkmıştı silikler bu hamileliğimde 9. Günde silikler başladı herkesin süreç çok başka döllenme sürecimiz farklı olabilir pek nazlılar Rahime giderken bu kuzular bu minnoş da koç burcu annemi daha fazla sinir etmeyeyim diye biraz erken yerleşti demek bu sefer bir önceki melek olan minnosum aslan burcu olacaktı biraz zorlamıştı o beni şimdi ki kova olacak nasip olursa insallah
Sata göre 5+4 ama ovulasyona göre 5+2Canım o zaman görünür kesin Allah’ın izniyle kaç haftalık oldu bugün
Eşinin burcu neUygulama susam tanesi kadar diyor bu kadar şey de düşmez canım ne kadar evhamlısın diyor
AslanEşinin burcu ne
Ovulasyona göre nasıl hesaplıyorsunuz? Benim de sata göre 5+1 bugünSata göre 5+4 ama ovulasyona göre 5+2