- 24 Şubat 2023
- 2.212
- 2.142
- 30
Sizin tsh yüksek şlaç kullaniyomsnz hayırlı olsun bu arada allah bize de nasip etsinKızlar kan sonucum geldi. 4 haftalık dediler sağlık ocağındakiler Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin tsh yüksek şlaç kullaniyomsnz hayırlı olsun bu arada allah bize de nasip etsinKızlar kan sonucum geldi. 4 haftalık dediler sağlık ocağındakiler Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim hayır ilaç kullanmıyorumSizin tsh yüksek şlaç kullaniyomsnz hayırlı olsun bu arada allah bize de nasip etsin
Saglıkla gelsin canım maşallah ama tsh yüksek doktoruna bildir ilaç kullan yada dahiliyeye git cnmKızlar kan sonucum geldi. 4 haftalık dediler sağlık ocağındakiler Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Gneelde doktorlar tsh yüksekse düşürelim diyo önce olmaz diyo doktorlae ama bak gör ki oluuomşTeşekkür ederim hayır ilaç kullanmıyorum
Teşekkür ederim Ona bir bakacağımSaglıkla gelsin canım maşallah ama tsh yüksek doktoruna bildir ilaç kullan yada dahiliyeye git cnm
Daha önce de kan baktırdım bir sıkıntı yok dediler amaGneelde doktorlar tsh yüksekse düşürelim diyo önce olmaz diyo doktorlae ama bak gör ki oluuomş
Erteleme kuzum benim yüksek çıkmıştı çok az önemsemedim düşük yaptımTeşekkür ederim Ona bir bakacağım
Bende aynı şeyi söyleyecektim beklemeden gitmesi iyi olurSaglıkla gelsin canım maşallah ama tsh yüksek doktoruna bildir ilaç kullan yada dahiliyeye git cnm
Evet kuzum aynen öyle sen ne durumdasın canımBende aynı şeyi söyleyecektim beklemeden gitmesi iyi olur
D vitamini ile bağlantılı olduğu için yükselmiş bence. Çünkü d vitaminim en son 8 gelmişti.Bende aynı şeyi söyleyecektim beklemeden gitmesi iyi olur
Gebelik dışında değer normal ama gebelik için yüksek canım. Bugün yada yarın kadın doğum doktoruna gidip göster değerlerini Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah bebişini hayırlı olsunDaha önce de kan baktırdım bir sıkıntı yok dediler ama
Bende aynı bildiğin gibi Yumurtlama zamanım yaklaşıyor İnşAllah bu ay o aydır Sen napıyosun nasılsınEvet kuzum aynen öyle sen ne durumdasın canım
Yok canım d vitamininden değildir bende tiroid ilacı kullandım. Çözümü çok basit bir şey bu korkulacak bir durumda değil için rahat olsun Sadece bir ilaç verecekler ara arada değeri kontrol edecekler o kadarD vitamini ile bağlantılı olduğu için yükselmiş bence. Çünkü d vitaminim en son 8 gelmişti.
Bende hamilemiyim acaba diye bekliyorum ya adet gelecek ya bebek 6 gün kaldı adetimeBende aynı bildiğin gibi Yumurtlama zamanım yaklaşıyor İnşAllah bu ay o aydır Sen napıyosun nasılsın
Teste başlamadın mı hiç belirti fln var mı ay hadi inşAllah güzel haberini bekliyoruzBende hamilemiyim acaba diye bekliyorum ya adet gelecek ya bebek 6 gün kaldı adetime
Aaa gerçekten mi senin testlerin çok mu silikti kan testi verdin miaynurland canım hamileyim ben değiştirebilirsin
Başladım kuzum ama göremiyorum bişe yarın 11. GünümTeste başlamadın mı hiç belirti fln var mı ay hadi inşAllah güzel haberini bekliyoruz
Dün akşam yaptığım böyleydi bugün kan verdim 34 çıktı regl 2 gün varAaa gerçekten mi senin testlerin çok mu silikti kan testi verdin mi
Tamam canım gideceğim yakında doktor yönlendiririr çok teşekkür ederimGebelik dışında değer normal ama gebelik için yüksek canım. Bugün yada yarın kadın doğum doktoruna gidip göster değerlerini Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah bebişini hayırlı olsun