Pihtilasmaya yatkınlığın var gibi gorunuyor canim.. kaybinin sebebi bu mudur bilmiyorum ama. bende de faktor V varKızlar bu testten anlayan biri var mı? Trombofili vermiştim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pihtilasmaya yatkınlığın var gibi gorunuyor canim.. kaybinin sebebi bu mudur bilmiyorum ama. bende de faktor V varKızlar bu testten anlayan biri var mı? Trombofili vermiştim de
Valla ona da okeyim biliyo musun en azından tedavi ile halledilir kııız sen hamiş misin? Yerim seni yaaa sağlıcakla doğur hadi inşallahPihtilasmaya yatkınlığın var gibi gorunuyor canim.. kaybinin sebebi bu mudur bilmiyorum ama. bende de faktor V var
daha 10 var benim5 kala bence
Canim benim sagol valla hamisim diyemiyorum biliyorsun ayni ay yasamistik bi pozitif gibi oldu sonra silindi gitti testler. Bunda artik yorum yapamiyorum o yuzden takipteyim insallah öyledir sen de sonuçlarını aldigina gore hemen harekete gec.. subat annelerinde bulusalim insallah çokça aminnValla ona da okeyim biliyo musun en azından tedavi ile halledilir kııız sen hamiş misin? Yerim seni yaaa sağlıcakla doğur hadi inşallah
Hayırlısı yavrum ya bakalım şuan düşünmüyoruz ama ne olur bilememCanim benim sagol valla hamisim diyemiyorum biliyorsun ayni ay yasamistik bi pozitif gibi oldu sonra silindi gitti testler. Bunda artik yorum yapamiyorum o yuzden takipteyim insallah öyledir sen de sonuçlarını aldigina gore hemen harekete gec.. subat annelerinde bulusalim insallah çokça aminn
Off adetim tam 2 hafta gecikti zaten düzensiz test de yaptım çizgi olmayınca gebelikte ne yapılmaması gerekiyorsa yaptım inşallah bir sorun olmaz sağlıklı bir şekilde yükselirBenim ilk gebeligimde regl vakti lekelenme baslamisti. 2 hafta falan devam etti. Gec dollenmeymis gebeymisim meger. O zamanlar hamile olmayi beklemedigim icin test falan da yapmamistim. Belki gebelik vardir ama henuz yenidir canim. 2.6 nin yukselip yukselmeyecegine bakıp ancak dogru biseyler soylemem mumkun olur. 2 3 gun bekleyip tekrar test yapmaktan baska yapacak bisey yok gibi su an
Aman dusunmeden yapmak en iyisiHayırlısı yavrum ya bakalım şuan düşünmüyoruz ama ne olur bilemem
Oo epey de gecmis üzerinden adetin biri vardi regle cok yakin yumurtlama görmüştü de degerlendirip gebe kalmisti ya kimdi acaba? Belki de oyle olmustur.Off adetim tam 2 hafta gecikti zaten düzensiz test de yaptım çizgi olmayınca gebelikte ne yapılmaması gerekiyorsa yaptım inşallah bir sorun olmaz sağlıklı bir şekilde yükselir
Ya aslında buradaki herkes aynı şeyi söyleyecektir eminim. Erken gebelik testleri para tuzağından başka bir şey değil. Hamile olduğunu öğrenebilmen için yumurtlama tarihin çok önemli. Mesela ben burada bir kişiye denk gelmiştim predictor ve freely yaptı ikisi de negatifti, ertesi günü tekrar yaptı ikisi birden pozitifti. Yumurtlama döneminden sonra 11-12. günler ideal bence en erken testi yapmak için.kızlar erken gebelik testi adete kaç gün kala gösteriyor
Bence erken gebelik testini adete 3 gün kala yapmak lazım..ben hep böyle yaptım hiç yanıltmadı beni..sonuçta 3 gün kala yumurtlama olma durumu yok.Ya aslında buradaki herkes aynı şeyi söyleyecektir eminim. Erken gebelik testleri para tuzağından başka bir şey değil. Hamile olduğunu öğrenebilmen için yumurtlama tarihin çok önemli. Mesela ben burada bir kişiye denk gelmiştim predictor ve freely yaptı ikisi de negatifti, ertesi günü tekrar yaptı ikisi birden pozitifti. Yumurtlama döneminden sonra 11-12. günler ideal bence en erken testi yapmak için.
Şimdi doktorun yanından geldim sonuçları almaktan, 2 olması gebelik anlamına gelmez dedi ama ben yine de tedbirli olayım diyorum nasip artıkOo epey de gecmis üzerinden adetin biri vardi regle cok yakin yumurtlama görmüştü de degerlendirip gebe kalmisti ya kimdi acaba? Belki de oyle olmustur.
ben sabah yaparım ama kursa gidicem akşam atarım buraya sonucunu, son testim kalmış adet olmazsam onu yapıcamYarın kimler test yapiyor simdi? Ona göre bekleyel sabah
Yok kuzum onu demiyorum ben. Erken gebelik ve kaset test arasında fark yok onu demek istedim. Predictor çok pahalı. Freely ile aynı gün çok hafif silik çıkarttı. O zaman onca para vermeye gerek yok erken gebelik testine anlamında yazdım. İsteyen alsın kullansın yoksa.Bence erken gebelik testini adete 3 gün kala yapmak lazım..ben hep böyle yaptım hiç yanıltmadı beni..sonuçta 3 gün kala yumurtlama olma durumu yok.
Ama çatlarız.ben sabah yaparım ama kursa gidicem akşam atarım buraya sonucunu, son testim kalmış adet olmazsam onu yapıcam
inşallah canımAma çatlarız.
Sabah inşallah imkanın olur. Gerçi asıl önemli olan istediğin zaman paylaş, inşallah bebiş vardır da yarın hepimiz seviniriz.
Hee anladım ben zaten artimed bile bende çizgi çıkartıyor ama onlar hepsi kuruma çizgileri sadece biz kabullenmek istemiyoruz..pozitif olarken silikte olsa kırmızı renginde oluyor..iyice bakılırsa fark edilir..Erken gebelik çok pahalıya para vermek gerek yokYok kuzum onu demiyorum ben. Erken gebelik ve kaset test arasında fark yok onu demek istedim. Predictor çok pahalı. Freely ile aynı gün çok hafif silik çıkarttı. O zaman onca para vermeye gerek yok erken gebelik testine anlamında yazdım. İsteyen alsın kullansın yoksa.
Aynen bebişim doğru diyorsun.Hee anladım ben zaten artimed bile bende çizgi çıkartıyor ama onlar hepsi kuruma çizgileri sadece biz kabullenmek istemiyoruz..pozitif olarken silikte olsa kırmızı renginde oluyor..iyice bakılırsa fark edilir..Erken gebelik çok pahalıya para vermek gerek yok
Tam olarak aynı testlerimiz. Ben gösterdim sonuçlarımı, b12 folik asit ve ecopirin başladım. Gebelik oluşursa oksapar iğne başlayacağız doktorumlaKızlar bu testten anlayan biri var mı? Trombofili vermiştim de
Öyle mi? O zaman bana da öyle olacak muhtemelen çok teşekkür ederim cevap içinTam olarak aynı testlerimiz. Ben gösterdim sonuçlarımı, b12 folik asit ve ecopirin başladım. Gebelik oluşursa oksapar iğne başlayacağız doktorumla