- 8 Mayıs 2023
- 4.355
- 16.037
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsunÖyle mi? O zaman bana da öyle olacak muhtemelen çok teşekkür ederim cevap için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim hakkınızda hayırlısı olsunÖyle mi? O zaman bana da öyle olacak muhtemelen çok teşekkür ederim cevap için
Yorgunluğuma bağlı canım ama sabahları çocukları okula gönderdikten sonra uyumuyorum mesela ama bunda mide bulantısı ve değişen ağız tadı erken başladı benim normalde 7. Haftadan sonra başlar ama midem sürekli havadaDemek ki. Peki şuanki nasıl dinç misin uyku mu getiriyor
Allah nasip ederse İnşallah3. cü yü mü istiyorsunuz siz de?
Benim ilk olacak inşallah nasip olursa bu bebeğimden sonra da bir tane daha isterim 3’ü bile isterim kalabalık kardeşlere hep imrendim tek çocuktum kardeşim ben 17 yaşındayken doğdu :/ yalnız büyüdüm içimde çok kaldıAllah nasip ederse İnşallah
Canım saba özelden mesaj atamadım kapalı senin.sen bana mesaj atabilir misin bişey soracam sanaBence istanbulda da vardir arastirmak gerekir yasli komsun felan var mi onlar az cok anlarlar
Hadi inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin. Benim de olursa ilk çocuğum olacak.Benim ilk olacak inşallah nasip olursa bu bebeğimden sonra da bir tane daha isterim 3’ü bile isterim kalabalık kardeşlere hep imrendim tek çocuktum kardeşim ben 17 yaşındayken doğdu :/ yalnız büyüdüm içimde çok kaldı
Ben aceleci ve sabırsız biri olarak muhtemelen çıkıp başka eczaneden alırdım ama şey de mantıklı tr..dyol dan ucuz fiyata toplu almakta mantıklı pazartesi gelir zaten bugün sipariş versenS simurgggg
Cnm yarın test yapacak ben kaldım bılıyosun amma velakin çok sınır oldum
Eve geldım şimdi
6 tane eczane gezdım
Roll gebelık testi bitmiş, hepsınde sadece artimed var
Erkn gebelık testi asla almam zaten
3 adet alıp eger varsa, 2 gunde 1 koyulaşma takıp edecektım
Sonra esımı aradım dedm bna duzgun test bul
İşim var alamam dedi, ben anlamam dedi
Acele etme p. Tesi al yap test dedi (aslında mantıklı)
Pazartesıye kdr beklesemmi?
Ya da yarın uzaktaki başka eczanelere gdıp, eczane eczane dolaşıp...
Pazar sabahı yapim testi
Bat 5 gün var
Yaptırdığım ay kaldim canim inşallah diger ay hamile kalirsincanım bende yaptırdım bu ay ama benim tutmadı sen yaptırdıgın ay mı hamile kaldın yoksa sonraki ay mı kadın bana bu ayda diger ayda olabilir demişti
Eğer varda her türlü çıkar silik değilde koyu bir pembelik görmek tatmin edici oluyor 5 gün varmış beklenebilirS simurgggg
Eve geldım şimdi
6 tane eczane gezdım
Pazar sabahı yapim testi
Bat 5 gün var
Canim sanssizlik olmus ama belki de boylesi daha hayırlıdır uzulme hemen. Test bir batak sonucta biliyorsun kan vermenin baska bir formu bu sefer de stresin koyulasacak mi koyulasmayacak mi.. bence sabredebilirsen pazartesiyi bekle daha kesin sonuc olur hem ki ben sende o sabrı görür gibiyimS simurgggg
Eve geldım şimdi
6 tane eczane gezdım
Pazar sabahı yapim testi
Bat 5 gün var
Yarın çatlamanın 12. Günü yapacaktım ama yok olmadıEğer varda her türlü çıkar silik değilde koyu bir pembelik görmek tatmin edici oluyor 5 gün varmış beklenebilir
Dayanabilirsen pazartesi yap canımS simurgggg
Eve geldım şimdi
6 tane eczane gezdım
Pazar sabahı yapim testi
Bat 5 gün var
Hafif bir çizgi var gibi duruyor ben mi yanlış görüyorum
Ben eger hemen çıktıysa görüyorum canım
Kuzucum sinirinin bozulmasını oyle ıyı anlıyorum kı..ama işte napalım elden bısey gelmıyor Allahın takdırı ne zaman geleceklerı varsa o zaman gelecekleryapma o zaman test adetın gecerse kan verırsın.kendıne ogluna vakıt ayır..belkıde bızım hatamız fazla takıp etmek zaten.Saglıklı mutlu olalımda olur kısmetımızde varsa sakın uzulme
tatlım hepimiz aynı durumdayız üzme kendini sabah bende kötüydüm ama şimdi bu ay neler yapsam diye düşünüyorum çok şükür bak bi evladın var bi hamilelik gecirmişsin bu demektirki yine olacaktır sadece zamanı gelmemiştir biraz oluruna bırak istersen bende 9 ay oluyor hala bi hamilelik bile oluşmadı ama çabam bitmedi cıkmayan candan umut kesilmezmiş olacak ınanıyorum inşallah umudumu kaybetmem diye dua ediyorum artık
Ya umutlanmayayım umutlanmayayım diyorum zorla umutlandıracak bir şeyler oluyor ya. Sizler sabah gördüm hafif dediniz ya ben baktığımda göremedim sonra sinirden ayna önüne koydum çıktım okula gittim geldim baktım ve orada kuruma çizgisine benzer çizgi oluştuğunu gördüm belli belirsiz. Ve aslında ben Salı gününden beri test yapıyorum dayanamadığım için bu ay. Çok sabırsızım bu ay. Salıdan beri hiçbir şey çıkmamıştı. Kuruma çizgisi dahil çıkmadı. Laboquick test beni hiç yanıltmadı normalde bu zamana kadar. Of bilmiyorum of PapatyamavissHaklısn canım insan yoruluyor ama hayırlısı olsun İnşAllah Çok şükür hayatımızda bir çok şey yolunda bu konuda da biraz çaba göstermemiz gerekiyor demek ki
Beta oranına göre canım.küçük betalar t1 de belli bir miktardan daha yüksek olanlar t2de çıkıyormuş Gerçekten öyle mi bilmiyorum tabiKizlar bir de bisey sormak istiyorum bir bilene.. bu artimedde t1 t2 nin olayi ne? Niye böyle bir ayrım var
Pozitif olmasını o kadar çok istiyorum ki. Günlerdir aynı durumdayım ama testlerin bu hali bizi oyalamaktan ve yormaktan başka bir şey yapmıyor. Bekletmeden atmak gözünün önünde tutmamak en iyisi canımYa umutlanmayayım umutlanmayayım diyorum zorla umutlandıracak bir şeyler oluyor ya. Sizler sabah gördüm hafif dediniz ya ben baktığımda göremedim sonra sinirden ayna önüne koydum çıktım okula gittim geldim baktım ve orada kuruma çizgisine benzer çizgi oluştuğunu gördüm belli belirsiz. Ve aslında ben Salı gününden beri test yapıyorum dayanamadığım için bu ay. Çok sabırsızım bu ay. Salıdan beri hiçbir şey çıkmamıştı. Kuruma çizgisi dahil çıkmadı. Laboquick test beni hiç yanıltmadı normalde bu zamana kadar. Of bilmiyorum of Papatyamaviss
Yavrum o sabır Bn de çok yokta ama olmalıCanim sanssizlik olmus ama belki de boylesi daha hayırlıdır uzulme hemen. Test bir batak sonucta biliyorsun kan vermenin baska bir formu bu sefer de stresin koyulasacak mi koyulasmayacak mi.. bence sabredebilirsen pazartesiyi bekle daha kesin sonuc olur hem ki ben sende o sabrı görür gibiyim
Günlerdir yapıyorum hiç çıkmamıştı kuruma çizgisi. Bugün çıkınca yine ah ah umutlara kapıldım haklısın canım işte insan umutlanmaya yer arıyorPozitif olmasını o kadar çok istiyorum ki. Günlerdir aynı durumdayım ama testlerin bu hali bizi oyalamaktan ve yormaktan başka bir şey yapmıyor. Bekletmeden atmak gözünün önünde tutmamak en iyisi canım
120 bende böyle çıkmıştıBeta oranına göre canım.küçük betalar t1 de belli bir miktardan daha yüksek olanlar t2de çıkıyormuş Gerçekten öyle mi bilmiyorum tabi