biliyorum canım kaç aydır görüyorum, zaten yarın koyulaşma görürsem kan testi yaptırcam belli olur o zamanKızlar yarın 5-6 kişi test yapacak anlaşılan
İnşallah pozitif dolar buralar
Bn c. Tesi sabah yapıcam ve eger varsa çoğu kişiyi etiketleyecegım
Belirtıler devam edıyor, göğüsler acım acım acıyor, adete 6 gun var
C. Tesi pikin 13. Gunu oluyor, sanırım varsa çıkar
Testimde roll gebelik testi olacak(çok guvenırım)
aynurland cnm lütfen bnı yanlış anlama, seni üzmk asla istemem, hevesinide kırmak istemem ama artimede asla guvenme, önceki topiklerde çogu kişinin canını yaktı.
İnşallah yanılıyorumdur fakat mutlaka baska marka al cnm....
Erken gebelik testi mi var ki onun ovulasyon testleriyle beraber gelen testleri mi diyorsunuzİnnovita erken gebelik testi 1 hafta önceden gosterdi
Yaa kızlar siz çok yaşayın emi vallahi sesli güldüm bu tuz olayına kahkahalarım katlardan duyulmuşturSende mi tuzlu suyu soldan sağa döküp erkek enerjini ben gibi yükselttin
Ahahahah
Bugün pik günüm eşim çalışıyor geç gelecek şu moddayım bu akşam
Allah'ım çok güldüm ya. Tek işimiz birlikte olmak gibi oldu şu aralar arkadaşlar mental olarak iyi değiliz
Bugün pik günüm eşim çalışıyor geç gelecek şu moddayım bu akşam
Aminnn ablacım güldürebildiysek ne mutlu bizeYaa kızlar siz çok yaşayın emi vallahi sesli güldüm bu tuz olayına kahkahalarım katlardan duyulmuşturhele şu sag sol davasına ayrı bi güldüm allah sizlere hepinize hepimize inşallah en kısa zamanda saglıklı hamilelikler nasip etsin yüzünüz hep gülsün inşallah güzellikler
Bununla beta kaç çıkmıştı canım aynı gün kan vermiş miydinBen kasımda yaptığımda innovitanın gebelik testleri çok hassas ovulasyon testinin yanında verdikleri gebelik testi , yumurtlamanın 11. Günü bu şekilde göstermişti ama başka marka test yaptığımda çizgi çıkmamıştı innovita çıkarmıstı bir tek
Bu testten 2 gün sonra kan vermiştim 57 beta çıkmıştıBununla beta kaç çıkmıştı canım aynı gün kan vermiş miydin
Oo o zaman ben yaptığımda 10 falanmışBu testten 2 gün sonra kan vermiştim 57 beta çıkmıştı
Yumurtlama döneminde olabilirsin canım.Kızlar bata 12 gün var belde aşırı ağrı böyle biri basıyor sanki belime öyle bir ağrı oluyo sonra sol kaşıkta birden kasılma anlayamadım ya size danışayım dedim
Yumurtlama günüm geçti canım böyle her an kanamam gelicek gibi sanki çok yoğun akıntı var birde afedersin iç çamaşırımı değiştirip duruyorumYumurtlama döneminde olabilirsin canım.
Erken gebelik testi predictorle beklenen adet tarihini 1.gun sayarsak bat a 5kala gordum ben en erken bugüne kadarBeklenen adet tarihinden kaç gün önce testler sonuç vermeye başlıyor kızlar zaman gecmiyor
Valla benim bildiğim böyle yoğun akıntı ve ağrı yumurtalamaya işaret, acaba 2. kez mi yumurtluyorsun.Yumurtlama günüm geçti canım böyle her an kanamam gelicek gibi sanki çok yoğun akıntı var birde afedersin iç çamaşırımı değiştirip duruyorum
İstanbul ÜmraniyeKızlar nereden katılıyorsunuz keşke yakın olsaydık buluşmalar yapardıkben Kuşadasındayım
Kızlar yarın 5-6 kişi test yapacak anlaşılan
İnşallah pozitif dolar buralar
Bn c. Tesi sabah yapıcam ve eger varsa çoğu kişiyi etiketleyecegım
Belirtıler devam edıyor, göğüsler acım acım acıyor, adete 6 gun var
C. Tesi pikin 13. Gunu oluyor, sanırım varsa çıkar
Testimde roll gebelik testi olacak(çok guvenırım)
aynurland cnm lütfen bnı yanlış anlama, seni üzmk asla istemem, hevesinide kırmak istemem ama artimede asla guvenme, önceki topiklerde çogu kişinin canını yaktı.
İnşallah yanılıyorumdur fakat mutlaka baska marka al cnm....
EveeetttErken gebelik testi mi var ki onun ovulasyon testleriyle beraber gelen testleri mi diyorsunuz