Canım aşılama ile ilgili sürecin hakkında bilgi verir misin bana da aşılama uygulanacak bilgi sahibi olmak istiyorum inşallah gerek kalmazdaMerhabalar. Beni de listeye katar misiniz. Aşılama oldum. 10 haziranda kan vereceğim.
sat nedir :)
Ayy orada aspava meşhur bi ay önce oradaydım off canım çektiAnkara dayım
Çok zor aileden uzakUzakta olmak zorama iyiki teknoloji var :)
Bunu en iyi ben bilirim 2.5 sene görmüyorumÇok zor aileden uzak
Ya sen nerdesin canımBunu en iyi ben bilirim 2.5 sene görmüyorum
Annemle Bakü..ben TürkiyeYa sen nerdesin canım
Zor canım zor çok zor bide burda benim hiç çevrem yok herkes yabancıAnnemle Bakü..ben Türkiye
ayy çok kötü olmuş ama belkide onun için öylesi hayırlıdırTabi mesela tüp bebek öncesi ve opu öncesi iki defa kovid testi istediler bizden...kızın birinde transfer iptal olundu kovid olduğu için ama onun baya belirtisi vardır
son adet tarihinizle beklenen adet tarihinizi yazarsanız ekliyimMerhabalar. Beni de listeye katar misiniz. Aşılama oldum. 10 haziranda kan vereceğim.
sat nedir :)
Bende öyleyim canım bir Azeri görsem sarılırım yaniZor canım zor çok zor bide burda benim hiç çevrem yok herkes yabancı
Tabi hayırlısı bu olmuş onun içinayy çok kötü olmuş ama belkide onun için öylesi hayırlıdır
Bende aynıyımBende öyleyim canım bir Azeri görsem sarılırım yani
Süper yaa çok net belli inşallah yarın daha köyü çıkar canımkızlar hemen çıktı, gözle daha net, heyacandan ağlıyorum resmen, bi de idrar çok seyrekdi, su çay çok içmiştim
Bebişin geliş anısı olur sizestres eşimle kavga ettik, baya o zaman oldu bi tek, sinirden ademın kollarını ısırık ısırık yapmışımo da beni sakinleştirmek için baya çekişdirdi))) olursa tam mucize olur))
Ben SakaryaKızlar nereden katılıyorsunuz keşke yakın olsaydık buluşmalar yapardıkben Kuşadasındayım
Hayırlısı bişey kalmamış cumartesiye, ebnim de regl günü pazartesi, senin güzel haberini duyarız inşallah atarsın buraya kaset testinin fotosunuÖnce kum yada taş düşürüyorum diye düşündüm sonra acaba idrar yolu enfeksiyonu mu dedim şimdi covidde karar kıldım. Ama İnşAllah gebeliktendir
Bugün test yapmadım ama hep negatif çıktı cumartesi de regl günüm. Çok az kaldı bekliyorum
Tekrar gel ısmarlim sana bi sgkAyy orada aspava meşhur bi ay önce oradaydım off canım çekti
Ayy keşke olsa öyle bir şey :)Hayırlısı bişey kalmamış cumartesiye, ebnim de regl günü pazartesi, senin güzel haberini duyarız inşallah atarsın buraya kaset testinin fotosunu
gel sarılalım kızzTabi hayırlısı bu olmuş onun için