- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
Bende Kayseriliyim Pintilik desen varKızlar nereden katılıyorsunuz keşke yakın olsaydık buluşmalar yapardık ben Kuşadasındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Kayseriliyim Pintilik desen varKızlar nereden katılıyorsunuz keşke yakın olsaydık buluşmalar yapardık ben Kuşadasındayım
Bende de grip ve bel ağrısı var, doktor covid testi yapmadı, hakkaten nasıl covide bağladınEşim gripti bir kaç gündür ben henüz hasta değilim ama bel ağrısı var bende kaç gündür. Önceki covidde bel ağrısıyla başlamıştı. Eşim covid mi bilmiyorum ama kendimce teşhisi koydum
Belim ağrıyınca eşimde grip olunca kendime covid teşhisi koydum işteBende de grip ve bel ağrısı var, doktor covid testi yapmadı, hakkaten nasıl covide bağladın
Ben DanimarkadayımKızlar nereden katılıyorsunuz keşke yakın olsaydık buluşmalar yapardık ben Kuşadasındayım
Zaten tutmadığını düşünüyorsan senin stres yoktur o zaman daha rahat tutarben bu ay tutmadığını düşünüyordum hiç o psikolojiye girmedim, hem yumurtlama akıntısı görmedim, belirti falan da olmadı, bide doktorun dediği saatleri değerlendiremedik, saat 10 da değerlendirin demişdi biz gece yaptık, hatta küfür ettim yine olmadı diye, yine de kan testi vermeden inanmıyorum kafam karıştı )))
Ben ıspartaKızlar nereden katılıyorsunuz keşke yakın olsaydık buluşmalar yapardık ben Kuşadasındayım
Aynen covid gibi düşün başka şey ise sebep sana sürpriz olurBelim ağrıyınca eşimde grip olunca kendime covid teşhisi koydum işte
stres eşimle kavga ettik, baya o zaman oldu bi tek, sinirden ademın kollarını ısırık ısırık yapmışım o da beni sakinleştirmek için baya çekişdirdi))) olursa tam mucize olur))Zaten tutmadığını düşünüyorsan senin stres yoktur o zaman daha rahat tutar
Önce kum yada taş düşürüyorum diye düşündüm sonra acaba idrar yolu enfeksiyonu mu dedim şimdi covidde karar kıldım. Ama İnşAllah gebeliktendirAynen covid gibi düşün başka şey ise sebep sana sürpriz olur
İn şa Allah olmazsın..eşim hasta olunca hemen ayrı yatiyorki bana gecmesin..1 defa bu yalnışı yaptık ben zor düzeliyorumEşim gripti bir kaç gündür ben henüz hasta değilim ama bel ağrısı var bende kaç gündür. Önceki covidde bel ağrısıyla başlamıştı. Eşim covid mi bilmiyorum ama kendimce teşhisi koydum
TekirdağKızlar nereden katılıyorsunuz keşke yakın olsaydık buluşmalar yapardık ben Kuşadasındayım
Regl ağrıları benceÖnce kum yada taş düşürüyorum diye düşündüm sonra acaba idrar yolu enfeksiyonu mu dedim şimdi covidde karar kıldım. Ama İnşAllah gebeliktendir
Bugün test yapmadım ama hep negatif çıktı cumartesi de regl günüm. Çok az kaldı bekliyorum
O bende yok canım sadece anlık adet ağrısı girip çıkıyor belki sen benden zayıf olduğun için daha çok hissediyorsundurçok kötü duyguymuş, rahimde gıdıklanma tarzı bir şey var mı sende?ara ara sanki bi nokta qıdıklanıyor sızı gibi
Aman dikkat edin vallahi tekrar yayılıyor galiba bu illetİn şa Allah olmazsın..eşim hasta olunca hemen ayrı yatiyorki bana gecmesin..1 defa bu yalnışı yaptık ben zor düzeliyorum
O da olabilirRegl ağrıları bence
Gevur memlekette kaldım ya güzel ama çok yanlız hissediyorum bazenBen Danimarkadayım
Tabi mesela tüp bebek öncesi ve opu öncesi iki defa kovid testi istediler bizden...kızın birinde transfer iptal olundu kovid olduğu için ama onun baya belirtisi vardırAman dikkat edin vallahi tekrar yayılıyor galiba bu illet
Uzakta olmak zor ama iyiki teknoloji var :)Gevur memlekette kaldım ya güzel ama çok yanlız hissediyorum bazen
Neqatif dedin ya aklıma bir tek o geldi..bende öyle oluyor ondanO da olabilir