O pembeliği regl 2 gün varken başka testle gördüm aynı saatte onu da yaptım yine göremedim yani düşün artık. Dur galeriye bakayım varsa atayımAma yinede pembelik görmüşsündür diye düşünüyorum atarsan çok sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O pembeliği regl 2 gün varken başka testle gördüm aynı saatte onu da yaptım yine göremedim yani düşün artık. Dur galeriye bakayım varsa atayımAma yinede pembelik görmüşsündür diye düşünüyorum atarsan çok sevinirim
Su damlattım gitmediO pembeliği regl 2 gün varken başka testle gördüm aynı saatte onu da yaptım yine göremedim yani düşün artık. Dur galeriye bakayım varsa atayım
bence var babySu damlattım gitmedi
Ay inşallah vardırSu damlattım gitmedi
Ayy hadi inşallah bende sana testleri atıcam özelden bekleSu damlattım gitmedi
Bence sende var kuruyunca niye belli oluyor anlamıyorum umarım vardırbence var baby
İnşAllah ya emin olsam şöyle bağıra bağıra ağlamak istiyorumAy inşallah vardır
Bende senle ağlarım yapma. Yemin ederim yazarken bile gözlerim doldu. Bugün 11. Gün aşılamanın ilk defa adet sancısı gibi sancı çekiyorum şuan buna bile ağlarımİnşAllah ya emin olsam şöyle bağıra bağıra ağlamak istiyorum
Yeterki hamiş olun ağlarız birlikte rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasınBende senle ağlarım yapma. Yemin ederim yazarken bile gözlerim doldu. Bugün 11. Gün aşılamanın ilk defa adet sancısı gibi sancı çekiyorum şuan buna bile ağlarım
Allahümme amin amin aminYeterki hamiş olun ağlarız birlikte rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
kurumadan da belli oluyordu seninkindeBence sende var kuruyunca niye belli oluyor anlamıyorum umarım vardır
Bende birşeylerin olduğu kanaatindeyim ama hayırlısıkurumadan da belli oluyordu seninkinde
Varda her idrarda çıkarben gittim test aldım, deminki içime sinmedi 2-3 saat idrar tutup yeniden yapıcam
Saat 1 o zaman 3 ten sonra bekliyoruz güzel haberiniben gittim test aldım, deminki içime sinmedi 2-3 saat idrar tutup yeniden yapıcam
Canım yapmadım daha günüme var ateşim düşük gidiyor adet bekliyorum ben
Bence ateşin havalardan böyle dengesiz gidiyorCanım yapmadım daha günüme var ateşim düşük gidiyor adet bekliyorum ben
Bilmiyorum 2 gün düşük gidiyor bi anda yükseliyor 3 nokta düşüp çıkıyor sözde cumartesi test yapacaktim ama vazgeçtimBence ateşin havalardan böyle dengesiz gidiyor
Aminnnn hepimiz güzel haberler Allahm sağlıklı ilerlesin