Demek ki. Zor olucak ama beklicembekle canım demek ki gitmemen gerekiyormuş :)
Bu zamana kadar hamileyim diye diye bekledim artık bunuda beklerim napim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki. Zor olucak ama beklicembekle canım demek ki gitmemen gerekiyormuş :)
daha önünde 33 haftalık maraton var :) sağlıkla büyüsün kucağına alırsın inşAllah :)Demek ki. Zor olucak ama beklicem
Bu zamana kadar hamileyim diye diye bekledim artık bunuda beklerim napim
Ben de inofolic kullanacağım, c life aynı anda kullansam mı bilemedim, Haziran ayında hamile kalmayı çok istiyorum, olursa doğum gunlerimiz çok yakın olacak bı de takvimler bu ay kız diyorjeli bende kullandım 2 ay olmadı sonrada burdan cok kişi kullanıp kimyasal olmuş deyince kullanmaya korktum sağlıksız sperm gider diye regli bekliyorum clife aldım inofolic aldım bu ayda öyle deneyecem degerlerine mutlaka baktır benide etiketle olumlu etkisi olmuştur diye düşünüyorum herşeyin hayırlısı
İnşAllah kuzum rabbim sizlerede nasip etsin inşallahdaha önünde 33 haftalık maraton var :) sağlıkla büyüsün kucağına alırsın inşAllah :)
ben c life sayfasına sordum folik asit oldugu için kullanabilirsin dedi günde 1 tane bende kombi olanından aldım bitince şase olandan alayım olmazsa adetle başlamak gerekir adeti bekliyorum yarın bat günü artık hazıranda olsun bariBen de inofolic kullanacağım, c life aynı anda kullansam mı bilemedim, Haziran ayında hamile kalmayı çok istiyorum, olursa doğum gunlerimiz çok yakın olacak bı de takvimler bu ay kız diyor
Evet belki de yeni negatif omustursende de çizgi var gibiydi dimi
Bence bu enfeksiyon varsa götürüyor bana öyle mantıklı geldi benim sarı akıntım vardı bu ay yok. Annem ben böyle hamile kalmıştım deyince yapayım ne kaybederim dedimsağol canım bunu da deneriz
Adetin ilk günü baslayabilirsin hemen, ben de öyle yapacağımöyleymiş canım ya bilmiyodum ben. regl olunca alıcam bende.peki reglken mi başlamak lazım bitince mi?
Rabbim ömür verdiyse hiç bir şey engel olamaz canım.Tabi yine de tedbir bizden takdir Allah'tan :)İnşAllah kuzum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Sayılı gün çabuk geçer diyorlar da işte ilk 3 ay önemli oluyor
Hadi inşallahben c life sayfasına sordum folik asit oldugu için kullanabilirsin dedi günde 1 tane bende kombi olanından aldım bitince şase olandan alayım olmazsa adetle başlamak gerekir adeti bekliyorum yarın bat günü artık hazıranda olsun bari
bence çatlama ama her an çatlayabilir belki akşama çatlar :) yarın olur diye düşünmeKızlar pik günü mü önemli çatlama günü mü sizce
testlerde hatalı olabilir canımEvet belki de yeni negatif omustur
bak sende de tutmuş :) artık nasıl bir etkisi varsa :)Bence bu enfeksiyon varsa götürüyor bana öyle mantıklı geldi benim sarı akıntım vardı bu ay yok. Annem ben böyle hamile kalmıştım deyince yapayım ne kaybederim dedim
tamam canım teşekkürler :)Adetin ilk günü baslayabilirsin hemen, ben de öyle yapacağım
Öyle aynen hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinRabbim ömür verdiyse hiç bir şey engel olamaz canım.Tabi yine de tedbir bizden takdir Allah'tan :)
çatlama daha önemli canım ama tabi öncesi sperm duruyorsa her türlü yakalarKızlar pik günü mü önemli çatlama günü mü sizce
Bence çatlama önemli çünkü çatladığında ilişki olursa hemen kapar yumurta önceden yapmak da orda hazır beklesin diye diyorlar. Ama çatlatma iğnesi vurulunca şimdi de yapın demiyorlar çatlama saati ve sonrasını söylüyorlar bence sen akşam test yap silikleşirse kesin yapKızlar pik günü mü önemli çatlama günü mü sizce
Sanmam cumartesi tekrarlayacagim ama ümidim kalmaditestlerde hatalı olabilir canım
Bir de şey okudum mesela çatlama öncesi ilişki olursa kız olur diyorlar doğru mu acaba y ler çabuk ölüyormus x kalıyormuş o yüzden kız isteyen catlama öncesi erkek isteyen catlama sonrası yazmışlar acaba ne kadar doğru sağlıklı olsun tabiki hepsi bir ama gönülden geçen de var şimdiBence çatlama önemli çünkü çatladığında ilişki olursa hemen kapar yumurta önceden yapmak da orda hazır beklesin diye diyorlar. Ama çatlatma iğnesi vurulunca şimdi de yapın demiyorlar çatlama saati ve sonrasını söylüyorlar bence sen akşam test yap silikleşirse kesin yap