- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.660
kadının biri çocuk istediği için evlenmiş çocuk doğunca adamı boşamış çocuk için evlenmiştim yeter diyohe valla, arkadaşımız var o da diyor acele etmeseniz mi diye, ben de kendime yapıyorum diyorum))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadının biri çocuk istediği için evlenmiş çocuk doğunca adamı boşamış çocuk için evlenmiştim yeter diyohe valla, arkadaşımız var o da diyor acele etmeseniz mi diye, ben de kendime yapıyorum diyorum))
Zaten hamile kaldıktan sonra başlıyor asıl streslerİnşAllah canım inşallah ama işte hamile kalana kadar stres olduktan sonra stres. Annelik hep bi stres
jeli bende kullandım 2 ay olmadı sonrada burdan cok kişi kullanıp kimyasal olmuş deyince kullanmaya korktum sağlıksız sperm gider diye regli bekliyorum clife aldım inofolic aldım bu ayda öyle deneyecem degerlerine mutlaka baktır benide etiketle olumlu etkisi olmuştur diye düşünüyorum herşeyin hayırlısı2 aydır kullanıyorum ama hala bir faydasını görmedim açıkcası tabi değerlerime baktırmdım bu adetimde baktırmayı düşünüyorum, birde ben bu ay yakı yapıştırdım belime ve gynoseed jelde kullanmıştım
10.gün sütü kaynattım kaynadıktan sonra içine maydonoz attım bir tutam.sonra iyice sarılıp üstüne oturun dediler de bacaklarım ağrır diye ben klozetin içine oturacak bir kaba koyup öyle normal oturdum buharına ama benin hep adetin düzenlidir bunu yapınca 5 gün falan kaydı bununla mı alakalı mevsim geçişi mi emin değilimnasıl yaptın canım
Sende mi tuzlu suyu soldan sağa döküp erkek enerjini ben gibi yükselttinbu ben )))
İnofolic alıcam bende dün folikasitim bitti bugün alır eşim, bende kullanmıcam jeli korktum biraz o yüzden, atarım mutlaka değerleri canımjeli bende kullandım 2 ay olmadı sonrada burdan cok kişi kullanıp kimyasal olmuş deyince kullanmaya korktum sağlıksız sperm gider diye regli bekliyorum clife aldım inofolic aldım bu ayda öyle deneyecem degerlerine mutlaka baktır benide etiketle olumlu etkisi olmuştur diye düşünüyorum herşeyin hayırlısı
bizimkini boşamak ne mümkün, ölene kadar boşanmak falan yok diyor, ben bir az cazım)) her şeyi büyütüyorumkadının biri çocuk istediği için evlenmiş çocuk doğunca adamı boşamış çocuk için evlenmiştim yeter diyo
Sende mi tuzlu suyu soldan sağa döküp erkek enerjini ben gibi yükselttin
Keseyi görcem mi görmicem mi derken 5+4de kese gördüm şimdide kalp atışı duyucam mı duymıcam mı stresi başladıZaten hamile kaldıktan sonra başlıyor asıl stresler
O zaman sağdan sola denemelisinyok baby yapmadım)))
Sonra sağlıklı mı değil mi stresi başlarKeseyi görcem mi görmicem mi derken 5+4de kese gördüm şimdide kalp atışı duyucam mı duymıcam mı stresi başladı
Hacamatcının kapısından döndüm ben anksiyete sahibi olmak böyle bisey arkadaşım yaptırdı hafif tansiyonu düştü hemen şekerli su verdiler çok iyi geldi ona hacamat ben korkumdan yaptıramadım ama herkes öneriyorevet onu bende istiyorum ama bir türlü yaptırmadım o da aklımda bulunsun :)
Ne kadar güldüm biz kalamıyoruz bari onlar kalsınlarNe güzel olurdu ya ben kocamı hamile bırakırdım bu gidişle o kalacak zaten
Kayınpeder senin tarafta bu çok güzel biseykızlar resimde çıkmıyor ama damlatır damlatmaz çok çok silik çizgi çıktı dün bir az geç çıkmıştı bilemiyorum umutlansam mı?)) dün de kayınpederim diyor ki aklın varsa bu kocandan çocuk falan yapmazsın ))))
Benimki de sen beni damızlık olarak mı kullanıyorsun diyo bazenkadının biri çocuk istediği için evlenmiş çocuk doğunca adamı boşamış çocuk için evlenmiştim yeter diyo
Aynen öyle oyy oyy sıkıntılı stresli şeyler sen kaçınca haftada kürtaj olmuştun?Sonra sağlıklı mı değil mi stresi başlar
Çok benziyoruz seninle tepkilerimizi de benzetiyorum açıkçası burcun ne?bizimkini boşamak ne mümkün, ölene kadar boşanmak falan yok diyor, ben bir az cazım)) her şeyi büyütüyorum
Daha çabuk kalır onlar stres sıfırNe kadar güldüm biz kalamıyoruz bari onlar kalsınlar