Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağdan sola dökmek lazımmışsağdan mı dökmek lazım ay ayrıntılı söyleyin yanlış yapmayalım barı melisaa93
ahahhaahahha beni de güldürdünHahahaha ay kahkaha attım ya kız galiba o yüzden dur ben bugün dişil enerjimi kuvvetlendireyim önden fazlalıklarım çıkıcakmış az kalsın
Ne güzel olurdu ya ben kocamı hamile bırakırdım bu gidişle o kalacak zatenahahhaahahha beni de güldürdün
öyle yapacam sen clife kullanıyordun galiba bende sipariş ettim nasıl memnun kaldınmı canım bi etkisi oldumu acaba 3 ay kullanmak lazımmışSağdan sola dökmek lazımmış
Tüh ya Üzüldüm bende hep ondan korkuyorum şimdi inşallah kalp atışını duyarım.Hayır boş gebelikten kürtaj oldum canım sonra 1 tanede kimyasalım oldu
2 aydır kullanıyorum ama hala bir faydasını görmedim açıkcası tabi değerlerime baktırmdım bu adetimde baktırmayı düşünüyorum, birde ben bu ay yakı yapıştırdım belime ve gynoseed jelde kullanmıştımöyle yapacam sen clife kullanıyordun galiba bende sipariş ettim nasıl memnun kaldınmı canım bi etkisi oldumu acaba 3 ay kullanmak lazımmış
Doğru tuzlu su negatif enerjiyi de alıyordu dimi?bir şey olmaz heralde tuz ve su sonuçta
Güzel şeyler düşün aklına onları getirme Allahın izniyle kalp atışını da duyacaksınTüh ya Üzüldüm bende hep ondan korkuyorum şimdi inşallah kalp atışını duyarım.
Erkekler gerçekten psikolojik olarak daha rahatlar onlara uyum sağlayalım sen de düğününü nerde yapalım aşkım deO evreye sanki hiç gelemicekmişim gibi taşınmayı düşünüyorduk eşim dedi kalalım evin yan tarafında devlet arazisi vardı ilkokul yapılcakmış bizim için çok avantajlı olur buraya göndeririz . Dedim ki ben evimizin bir gün bebek kokacağına olan inancımı bile yitirdim sen ilkokula gönderiyorsun
bende hafif bir çizgi görüyorum inşAllah doğrudur :) koca umrumuzda mı derdimiz çocuk olmuşkızlar resimde çıkmıyor ama damlatır damlatmaz çok çok silik çizgi çıktı dün bir az geç çıkmıştı bilemiyorum umutlansam mı?)) dün de kayınpederim diyor ki aklın varsa bu kocandan çocuk falan yapmazsın ))))
nasıl yaptın canımKızlar tuzlu su demişken aklıma geldi ben bu ay bir gün maydonoz süt yapmıştım hamileysem belki o işe yaramıştır bilemedim
he valla, arkadaşımız var o da diyor acele etmeseniz mi diye, ben de kendime yapıyorum diyorum))bende hafif bir çizgi görüyorum inşAllah doğrudur :) koca umrumuzda mı derdimiz çocuk olmuş
İnşAllah canım inşallah ama işte hamile kalana kadar stres olduktan sonra stres. Annelik hep bi stresGüzel şeyler düşün aklına onları getirme Allahın izniyle kalp atışını da duyacaksın