- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
9 haftalıktım ama 6+3de kalmıştı kesemAynen öyle oyy oyy sıkıntılı stresli şeyler sen kaçınca haftada kürtaj olmuştun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 haftalıktım ama 6+3de kalmıştı kesemAynen öyle oyy oyy sıkıntılı stresli şeyler sen kaçınca haftada kürtaj olmuştun?
Ben zaten hep diyorum eşime keşki diyorum senin gibi sıfır stres bende olaydı..hemen hamiş kalıcaktımDaha çabuk kalır onlar stres sıfır
Gerçekten stres çok büyük etken rabbim sana en yakın zamanda nasip etsin duydum haberini çok üzüldüm ama demekki döllenme oluyor olucak Allahın izniyleBen zaten hep diyorum eşime keşki diyorum senin gibi sıfır stres bende olaydı..hemen hamiş kalıcaktım
Ben yaptım negatifBen varim
Nasıl oluyor canım o yani kese gelişmedi mi?9 haftalıktım ama 6+3de kalmıştı kesem
Ben de goruyoruumkızlar resimde çıkmıyor ama damlatır damlatmaz çok çok silik çizgi çıktı dün bir az geç çıkmıştı bilemiyorum umutlansam mı?)) dün de kayınpederim diyor ki aklın varsa bu kocandan çocuk falan yapmazsın ))))
Valla öyleGrubumuzun özeti
Kaçıncı gün sizinBen varim
Kese vardı içi boştu doktor büyüyor kesen kürtaj olman gerekiyor dedi yoksa büyük sorunlar açarmış hesabıma göre 9 haftalıktımNasıl oluyor canım o yani kese gelişmedi mi?
Döngünün 25. Gunu. Pazar bat günüKaçıncı gün sizin
ben koçum aşkım, koç gibi de kavga ediyorum ben sinirlenince eşim gülüyor, soruyorum neye gülüyorsun, diye keçi gibi o taraf bu tarafa atlıyorsun )))Çok benziyoruz seninle tepkilerimizi de benzetiyorum açıkçası burcun ne?
Anladım canım benimde önümüzdeki hafta perşembe günü randevum var 7.5 haftalık olucak hemen hemen acaba diyorum cumartesi günü özele gitsem tam 7 haftalıkken görünürmü ki ya da 6+6 olmuş olucakKese vardı içi boştu doktor büyüyor kesen kürtaj olman gerekiyor dedi yoksa büyük sorunlar açarmış hesabıma göre 9 haftalıktım
Görünür canımAnladım canım benimde önümüzdeki hafta perşembe günü randevum var 7.5 haftalık olucak hemen hemen acaba diyorum cumartesi günü özele gitsem tam 7 haftalıkken görünürmü ki ya da 6+6 olmuş olucak
Benim de bat pazarDöngünün 25. Gunu. Pazar bat günü
inşallah ya, testim bitti gidip test almam lazım))Ben de goruyoruum
Acaba cumartesi günü özele mi gitsem çok merak ediyorum çünküGörünür canım