• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ay kızlar siz baya acılı sezeryan anılarına girdiniz yapmayın etmeyin zaten korkuyorum 🥺
Yok yok bence korkma ben zorunlu sezeryan oldum evet sonuçta ameliyat yani zor illaki ama 10 gün sürdü sonra mis gibi gayet hayatıma devam ettim sadece dikkat etmen ağır bişey vs kaldırmaman lazım o zaman hatta o kadar normale döndüm ki 40.gün ilk ilişki de 2.ye hamile kaldım 😂 düşün sezeryandan sonra bi de hiç bişey olmuyor bebeğin sağlıklıysa sen sağlıklıysan benim belimde sinir sıkışması oldu bi de doğumdan sonra fizik tedavi gördüm 20 gün ona rağmen aman aman zor değildi yani bence normalde de sezeryan da da 40 gün geçince mis gibi hayatına dönüyorsun gece uyanmalara vs de alışıyorsun bebek de düzene giriyor ☺️

Bende okuyunca aynı şeyi düşündüm 😔 herkesin doğum hikayesi farklı ama ilk olunca daha çok korkuyo oluyo insan.
Ben ilkinde daha rahattım neler olacağını bilmediğimden 😂 bence hiç düşünmeyin normal doğumda da doğum kısmı çok zor diyor herkes ıkınma vs sezeryan da da sonrası zor doğumun hiç bi hali kolay değil zaten ☺️ ben sezeryandan sonra ağrı kesicimi alıp rahat rahat yatarken hastanede her odadan ayrı bir çığlık bağrış çağrış geliyordu normal doğuranlar yani ne kadar acı zor olduğu belli benim de doğum kolay oldu hiç sancı çekmeden aldılar bebeği mesela ama 10 gün zordu oturup kalkması vs o yüzden ne şekilde olursa olsun zor doğum ☺️ sağlık olsun da acısı geçiyor hemen

Bende okuyunca aynı şeyi düşündüm 😔 herkesin doğum hikayesi farklı ama ilk olunca daha çok korkuyo oluyo insan.
Evet birde ilk ya bnm ve tarihi falan belli artık geri sayım yapıyorım ondan dolayı tedirgin lik arttı.
Yok yok bence korkma ben zorunlu sezeryan oldum evet sonuçta ameliyat yani zor illaki ama 10 gün sürdü sonra mis gibi gayet hayatıma devam ettim sadece dikkat etmen ağır bişey vs kaldırmaman lazım o zaman hatta o kadar normale döndüm ki 40.gün ilk ilişki de 2.ye hamile kaldım 😂 düşün sezeryandan sonra bi de hiç bişey olmuyor bebeğin sağlıklıysa sen sağlıklıysan benim belimde sinir sıkışması oldu bi de doğumdan sonra fizik tedavi gördüm 20 gün ona rağmen aman aman zor değildi yani bence normalde de sezeryan da da 40 gün geçince mis gibi hayatına dönüyorsun gece uyanmalara vs de alışıyorsun bebek de düzene giriyor ☺️
Yok beni korkutan ilk günler hatta ilk gün sonrası bi şekilde geliyor oluyor.
Sen maşallah baya hafiflemişsin 2. Yi getirecek kadar 😂 ilahi güldüm gece gece😂
Bebek iyi olsun da hr türlü acıyı çekiyoruz bi şekilde

Ben hem gecelik hem pijama almıştım normal olacak nasılsa diye ama acil sezeryan olunca iyiki o geceliği almışım dedim pijama giymemin imkanı yoktu alttan sonda takılıyor kanama oluyor sürekli pijama giyemezsin normal doğumda herkes pijama giyiyor ama bence 1 tane gecelik al sezeryan olursa diye
Sonda yi ilk kez bugün duydum kesinlikle bir tane elbise şeklinde almalıyım yarın inşallah halledicem tşk ederim🥰
Ay kızlar siz baya acılı sezeryan anılarına girdiniz yapmayın etmeyin zaten korkuyorum 🥺
Bende gerilim filmi izler gibi okudum yorumları 🥲 gerçekten bu gece ruyamdaki konsept hazır gibi sonra takılır dikişler atılır zorla sezeryana alırlar dikişlerim bide patlar🥲🥲 son zamanlarda ne görsem duysam rüya konseptim ona evriliyor bir de nur topu gibi yeni anksiyetem var artık 🥲🥲Kordon dolanması 🙏🙏👏 ya tabi doğum kolay bişey değil mutlaka zorluklar var en azından bunu bilerek gidicem hastaneye Allah'ım inşallah yüzümüze bakarda hayırla ömürle afiyetle neşe ile çıkarız dogumhaneden
Canım dantelsiz 4lü setler var, onlara da bakabilirsin. Benım lohusa takımımdan ikisi dantelsiz mesela.
Resim paylaşır mısınız bide nereden aldığınizi 🥰🙏 yarın Pentiye gidicektim bir beden büyük pijama takımı bide elbise bakicaktim .Çok tuhaf lohusa kiyafetleri gördüm internette gerçekten dedim large bı Normal elbise alırım daha iyi ..danteller püsküller fiyonklar yani benlik hiç değil🥲

Kizlar benim idrarda enfeksiyon çıkmıştı Munurol şase kullandım geçer gibi oldu dün k
İdrar verdim enfeksiyon yok gözüküyor ama hala sarı akıntı geliyor bende Çamaşirimda görüyorum;( sizin akıntı durumlariniz nasıl bu haftalarda..

Kizlar benim idrarda enfeksiyon çıkmıştı Munurol şase kullandım geçer gibi oldu dün k
İdrar verdim enfeksiyon yok gözüküyor ama hala sarı akıntı geliyor bende Çamaşirimda görüyorum;( sizin akıntı durumlariniz nasıl bu haftalarda..
Benim neredeyse başından beri akıntım çok fazlaydı, hala da öyle. Renk-koku olmadığı ve başka türlü bir rahatsızlık vermediği için üzerinde durmamıştım. Her yerde hamilelikte akıntı artışı normal diye okuyordum. 36. haftada doktor kültür aldı, mantar enfeksiyonu varmış meğer🤷🏻‍♀️ Tek seferlik bir fitil verdi. Tabi ben taşınma telaşından hala kullanamadım:( Doktora da sordum ciddi bir şey mi acaba diye, kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor, önemli değil dedi..

Ben genel anestezi istiyordum sezeryanda doktorumda pazartesi olmaz dedi bebege zararli dedi belden uyuşmali olacak dedi, cok korkuyorum valla en azindan genel olsaydi o ara takarlardi sondayi. Simdi belden uyustuktan sonra takinca acaba hissediliomu
Valla benim de ilk doğumum olcak ama çevremde herkes belden uyuşmalı sezeryan oldu zaten yatmanla bebeği çıkarmaları birkaç dk sürüyormuş sonrasında bebeğine sevinmekten farketmezsin bence hiçbir şeyi🥰

Resim paylaşır mısınız bide nereden aldığınizi 🥰🙏 yarın Pentiye gidicektim bir beden büyük pijama takımı bide elbise bakicaktim .Çok tuhaf lohusa kiyafetleri gördüm internette gerçekten dedim large bı Normal elbise alırım daha iyi ..danteller püsküller fiyonklar yani benlik hiç değil🥲
Sade takım düşünüyosan bende benimkini örnek atayım canım, ben çok beğendim kumaşı falan aşırı yumuşak. Sabahlığını normalde de giyerim diyorum hatta😁 Markası Artış Collection diye geçiyor internetten bakabilirsin, ben yerel bi dükkandan daha ucuza aldım o da aklında bulunsun☺️

Eklentiler

• F7A2D036-8A0B-4682-9835-32F564648DD1.webp
    F7A2D036-8A0B-4682-9835-32F564648DD1.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 71
Korkacak bişey yok canım belden uyuşmalı çok rahat geçiyo tabiki her ameliyatta acı ağrı sızı olur illaki bunlar doğumda acı bir tecrübe değilde güzel anılar olarak kalıyo teknoloji çağındayız bide doktorlar ne yaptıklarının farkındalar benim 3. Sezeryan olacak korkudan çok heyecan var içimde tek düşündüğüm bebeğimi görmek bian önce onu kucağıma almak 🥰 bizim bahsettiğimiz aslında başına gelecekleri bilmeden gidince insan daha bi cesaretli gözü kara oluyo bilince de gidince pek bişey farketmiyo aslında hepsinde amaç aynı mis kokulu yavrularımıza kavuşmak ♥️

Benim de idrarımda enfeksiyon çıkmıştı 1.5 ay önce. Antibiyotik kullandım geçti ki kan vardı idrarımda. Şimdi su gibi beyaz sıkıntı geliyor sürekli. Ben normal olduğunu düşünüyorum çünkü koku, kaşıntı vs yok. Şu an sabah akşam iç çanaşırı değiştiriyorum. İlk hamileliğimde çok çok daha fazlaydı akıntım. İş yerine bile iç çamaşırı götürüyordum.

Benimde ara ara çok hafiften kaşıntım oluyo ne kadar dikkat etsemde travacord vermişti doktor önceden onu kullanıyorum geçiyo hemen enfeksiyon yada mantar mı var ne durumda bilmiyorum yarın kontrolde heyecandan unutmazsam söylücem bi

Ben ilkinde daha rahattım neler olacağını bilmediğimden 😂 bence hiç düşünmeyin normal doğumda da doğum kısmı çok zor diyor herkes ıkınma vs sezeryan da da sonrası zor doğumun hiç bi hali kolay değil zaten ☺️ ben sezeryandan sonra ağrı kesicimi alıp rahat rahat yatarken hastanede her odadan ayrı bir çığlık bağrış çağrış geliyordu normal doğuranlar yani ne kadar acı zor olduğu belli benim de doğum kolay oldu hiç sancı çekmeden aldılar bebeği mesela ama 10 gün zordu oturup kalkması vs o yüzden ne şekilde olursa olsun zor doğum ☺️ sağlık olsun da acısı geçiyor hemen
Amin inşallah canım tek temennimiz o. İnşallah bebelerimiz sağlıkla gelirler 😍😍
Evet birde ilk ya bnm ve tarihi falan belli artık geri sayım yapıyorım ondan dolayı tedirgin lik arttı.

Yok beni korkutan ilk günler hatta ilk gün sonrası bi şekilde geliyor oluyor.
Sen maşallah baya hafiflemişsin 2. Yi getirecek kadar 😂 ilahi güldüm gece gece😂
Bebek iyi olsun da hr türlü acıyı çekiyoruz bi şekilde
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 ne zaman kısmetse?

Benim de idrarımda enfeksiyon çıkmıştı 1.5 ay önce. Antibiyotik kullandım geçti ki kan vardı idrarımda. Şimdi su gibi beyaz sıkıntı geliyor sürekli. Ben normal olduğunu düşünüyorum çünkü koku, kaşıntı vs yok. Şu an sabah akşam iç çanaşırı değiştiriyorum. İlk hamileliğimde çok çok daha fazlaydı akıntım. İş yerine bile iç çamaşırı götürüyordum.
Benimm 4.günüm antibiyotikte azaldı sanki biraz akıntı ve koku. Hem hijyene hem de üşütmemeye dikkat etmek lazım.

Benimm 4.günüm antibiyotikte azaldı sanki biraz akıntı ve koku. Hem hijyene hem de üşütmemeye dikkat etmek lazım.
Antibiyotik kurutuyor sanırım akıntıyı. Benim de azalmıştı kullanırken ama bıraktıktan 1-2 hafta sonra akıntım artmaya başladı. Tabii normal akıntı. Enfeksiyon kalmadı.

Benim neredeyse başından beri akıntım çok fazlaydı, hala da öyle. Renk-koku olmadığı ve başka türlü bir rahatsızlık vermediği için üzerinde durmamıştım. Her yerde hamilelikte akıntı artışı normal diye okuyordum. 36. haftada doktor kültür aldı, mantar enfeksiyonu varmış meğer🤷🏻‍♀️ Tek seferlik bir fitil verdi. Tabi ben taşınma telaşından hala kullanamadım:( Doktora da sordum ciddi bir şey mi acaba diye, kiminde çıkıyor kiminde çıkmıyor, önemli değil dedi..
Bende sadece sarı leke oluyor koku kasın ağrı sızı yok enfeksiyon da çıkmadı kültür de vermiştim;( cogalirsa tekrar giderim olmadi.onemli olmasın bebeği etkilemesinde zaten cok yoğun değil ara ara görüyorum su aralar
Sarı renk biraz tedirgin ediyor beyaz olunca bende korkmuyorum ama suyu cok içince kesiliyor zaten. Zaten gebeliğin başından beri bı sarı renk durumu var koku kaşıntı agri sızı yok ara ara enfeksiyon çıkıyor böyle zaten hamilelikte enfeksiyon çok sık rastlaniliyormus;(
Benimde ara ara çok hafiften kaşıntım oluyo ne kadar dikkat etsemde travacord vermişti doktor önceden onu kullanıyorum geçiyo hemen enfeksiyon yada mantar mı var ne durumda bilmiyorum yarın kontrolde heyecandan unutmazsam söylücem bi
Aklınıza gelenleri telefona not edin kontrole gidince unutuluyor herşey;) ben öncesinden not olarak kaydediyorum;)
Ayaklarımı çok usutuyorm o da etkiliyor muhtemelen çorap giyince daraliyorum akşam oluncada ev senin oluyor .çok sık çamaşır degistiryorum bide ben utuluyorum enfeksiyondan çok korktuğum için ayrıca o kadar çok beyaz iç çamaşırı aldım ki;) hani bi leke bı farklılık olurda göremem diye 95derecede onları yıkıyorum utuluyorum ve sadece beyaz kullanıyorum renklileri doğum sonrası için kaldırdım 9ayda bir kere açık pembe gitmisimdir heralde hep bembeyaz giyindim🥲😂önceki gebelik kotu tecrübe ile bitince riske alamıyorum bişey olurda gormem diye 🥲🥲

Antibiyotik kurutuyor sanırım akıntıyı. Benim de azalmıştı kullanırken ama bıraktıktan 1-2 hafta sonra akıntım artmaya başladı. Tabii normal akıntı. Enfeksiyon kalmadı.
İnşallah geçer 😏😏
Bende sadece sarı leke oluyor koku kasın ağrı sızı yok enfeksiyon da çıkmadı kültür de vermiştim;( cogalirsa tekrar giderim olmadi.onemli olmasın bebeği etkilemesinde zaten cok yoğun değil ara ara görüyorum su aralar
Sarı renk biraz tedirgin ediyor beyaz olunca bende korkmuyorum ama suyu cok içince kesiliyor zaten. Zaten gebeliğin başından beri bı sarı renk durumu var koku kaşıntı agri sızı yok ara ara enfeksiyon çıkıyor böyle zaten hamilelikte enfeksiyon çok sık rastlaniliyormus;(
Aklınıza gelenleri telefona not edin kontrole gidince unutuluyor herşey:KK66: ben öncesinden not olarak kaydediyorum:KK66:
Ayaklarımı çok usutuyorm o da etkiliyor muhtemelen çorap giyince daraliyorum akşam oluncada ev senin oluyor .çok sık çamaşır degistiryorum bide ben utuluyorum enfeksiyondan çok korktuğum için ayrıca o kadar çok beyaz iç çamaşırı aldım ki:KK66: hani bi leke bı farklılık olurda göremem diye 95derecede onları yıkıyorum utuluyorum ve sadece beyaz kullanıyorum renklileri doğum sonrası için kaldırdım 9ayda bir kere açık pembe gitmisimdir heralde hep bembeyaz giyindim🥲😂önceki gebelik kotu tecrübe ile bitince riske alamıyorum bişey olurda gormem diye 🥲🥲
Ben de açık renk giyiyorum daha iyi anlaşılıyor. Çorapla gezmeme rağmen ben hep üşütüyorum yapısal heralde ayak üşümesi. Zaten hamileliğin başında da yaşamıştım ben ve 3 ay buz ayaklarla gezdim bitkisel çay yazmıştı o zaman doktor ilaçsız geçmişti ondan kullanıcam ara ara ilaçtan iyidir size de atarım resim 🙏

Back
X