2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Baklava yemeyi talep ederekte yaptırılabiliyor yükleme özellerde doktorlar buna karşı çıkmıyor. Bu şekilde yaptıran da bi çok kişi var. Bu tercih meselesi kar-zarar hesaplaması annenin kendi insiyatifine kalmış bir durum biraz. Ben çevremde şeker yüklemesi yaptırıp zarar gören kimseye rastlamadım ama gebelik şekeri çıkan bilen/bilmeyen olumsuz durumlar yaşayan bir çok örnek gördüm. Günlük takipte bir seçenek. Organik ve full sağlıklı beslenmediğim için de zaten yediklerimizdeki katkı maddeleri, kanserojenler de bebeğe geçiyor geniş açıdan düşündüğümüzde. Bu doktoru ben ciddiye alamıyorum işi ticarete dökmüş kendi reklamını yapan bir insan çokta gündem oldu. Bu konuda fikirleri baz alınacak çok daha değerli, objektif bilim insanları var dediğim gibi annenin insiyatifi ve kar-zarar değerlendirmesi tamamen. Herkes kendi vücudunu biliyor, yediğini içtiğini, biliyor. Ben 50 kilo iken insülin direnci ile savaşmış bi insanım ve hala risk altındayım o yüzden bu durumu riske atamam.. Yaptırmayı tercih etmeyene de saygı duyarım.

Gerçekten şaka gibi o süreçte neler yaşadığını tahmin edebiliyorum

annewith bugün benim de başım ağrıyor ya anlamadım aşıdan mı yoksa su çok içemedim sabah ondan mı oldu. Hap içmemek için sert bi kahve içtim şimdi biraz iyi geldi

Kızlar yarın detaylı ultrasonum var. Doktora sorulması gereken önemli şeyler var mı? Özellikle tahmini doğum tarihini sorucam Rheaa detaylıdaki tarih tutuyor demişti rahim uzunluğu, bebeğin suyunu, plasentanın konumunu, ve anneden bebeğe olan kan akışı durumunu da soracağım başka önemli aklıma gelen olmadı

annewith bugün benim de başım ağrıyor ya anlamadım aşıdan mı yoksa su çok içemedim sabah ondan mı oldu. Hap içmemek için sert bi kahve içtim şimdi biraz iyi geldi
Çok geçmiş olsun canım sana da aşıdan da olmuş olabilir geçen sene bu zamanlarda da ben atak gibi yaşamıştım bunu belki de havadan yani

Yaaa sizinle aramızda tam 1 gün var doğum tarihi olarak bende yarın detaylı ultrason yaptırıcam ilk gebeliğiniz sanırım sizinde

Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar bi sıkıntınız oldu mu? Ve illa sabah aç karnına mı gitmek gerekiyor
Ben 2 gün önce oldum, çok hafif bir ağrı oldu günlük hayatımı etkileyecek bir durum olmadı. aç karnına gitmek gibi bir zorunluluk yok canım, benim kan ve idrar tahillerim de yapılacagı icin aç gitmiştim, testleri baska gün yaptıracaksan tok da gidebilirsin

Teşekkür ederim çok sağol

Geçmiş olsun canım valla doktor geçer 4. Aydan sonra dedi birde magnezyum verdi ama hiç faydası yok. Parol u denedim oda fayda etmedi öyle acıyla yaşıyorum
Benim ćok agridiginda hemen sikica bir baş ortusuyle bagliyorum. Ama boyle ufak sizlama agriyacak gibi hissettigim an sikica bagliyorum ilaçsiz geciyor. Artik psikolojikmen mi nedir ilac gibi geliyor

Kızlar merhaba tetanoz aşısı olanlar bi sıkıntınız oldu mu? Ve illa sabah aç karnına mı gitmek gerekiyor
Bu tetonoz aşisi kisiye gore degsiyor ya. Mesela ben ilk hamileligimde vurduklari an aksama kadar bir sey hissetmedim. Sonra 3 gun boyunca kolumu kipirdatamadim artik ağlayasim geliyordu. Bazilarin da ise hic belli ettirmiyor

Canım bu sabah oldum şu ana kadar bir sıkıntı olmadı şimdilik. Bakalım ilerleyen günlerde güncellerim. 6-7 yıl önce olmuştum ben o zaman da hiç şikayetim olmamıştı. Aşı için aç olmaya gerek yok
Yaaa sizinle aramızda tam 1 gün var doğum tarihi olarak bende yarın detaylı ultrason yaptırıcam ilk gebeliğiniz sanırım sizinde
Evetttt Kader arkadaşıyız İlk sağlıklı gebelik benim de, daha önce kimyasal gebeliğim olmuştu Kaçta randevu, hangi ildesin? Güzel haberler verelim yarın birbirimize inşallah.

Bu tetonoz aşisi kisiye gore degsiyor ya. Mesela ben ilk hamileligimde vurduklari an aksama kadar bir sey hissetmedim. Sonra 3 gun boyunca kolumu kipirdatamadim artik ağlayasim geliyordu. Bazilarin da ise hic belli ettirmiyor
Kesinlikle kardeşim de vurulduğunda 2 gün kolunu kıpırdatamadı mesela çok enteresan

Yarınn akşam 19.30 da istanbuldayım ben sen ??inşallah canım doğumdaşımm

Benim ćok agridiginda hemen sikica bir baş ortusuyle bagliyorum. Ama boyle ufak sizlama agriyacak gibi hissettigim an sikica bagliyorum ilaçsiz geciyor. Artik psikolojikmen mi nedir ilac gibi geliyor
Ben de buz koyarım ense ve başıma çok iyi geliyor aklınızda olsun kızlar Yaz-ruzgari annewith

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…