- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Bende detaylıdan sonra olucam haftaiçi heyecandan bayılıcam desem yeridirben de tetanozlandım bugün
21 kasımda da (24. Haftam) şeker yüklemesine ve 2. Doza çağırdı.
Canım benim inşallah bir daha gebeliğin boyunca asla bu korkuya düşmezsinAy kızlar bugun haftada bir oldugum pruluton iğnemi olmak için sağlık ocagına gittim 2 gündür bebek hareketlerini eskiye oranla daha az hissedıyordum zaten ama takmıyordum haftası daha kucuk ve ilk gebeliğim oldugu için , sonra orada beni yakalamıslarken bir tansıyon kilo vb bakarlarken kalp atısınada bakalım istersen telefon kadar bir aletle işte dediler tamam dedim problem etmedim , ay sonra bana demesin mi bir sesvar ama senin nabzında olabılır emin olamadım acile bir git baktır kalp atısına dedi emin olalım , ayyy nasıl kötü bir andı öncesindede 8 haftalıkken kalp durması sonucu düşüğüm oldugu için zaten travmalarım var koştur koştur acile gittim , acildekide doktor muydu pratisyende olabılır emin değilim garip biriydi ama en azından bebek iyi sorun görünmüyor kalp atısı var diyip kalp atısını dinletti , kızlar sakın bu sağlık ocaklarında ne oldugu belli olmayan sacma salak telefon kadar bir aletle kalp atısı bakılmasını ciddiye almayın acilde muayene eden kişide cok geliyorlar oyle 18-19 haftalık gebelik haftasında o el kadar aletlerle duyulmaz henüz dedi
merhaba,paylaşıyorum.teşekkürler
son adet:1 temmuz
çocuk:2.
ilk kilo:73
Benimde detaylı yarın cumartesi üç kişi olduk galiba Çooook güzel geçsin güzel haberler verelim inşallah birbirimizeYaaa sizinle aramızda tam 1 gün var doğum tarihi olarak bende yarın detaylı ultrason yaptırıcam ilk gebeliğiniz sanırım sizinde