Benım gibi kanama sorunu yasayan var mı ?Merhabalar 15 haziran son adet tarihin dün gittiğim ultrasonda 16 haftalık gözüküyor bebegımın cinsiyeti erkek , ama cok stresli ve zor hamilelik geciriyorum bir onceki gebeliğimde 1 kaybım var 8 haftalıkken kalbi durmustu kurtaj ile sonlanmıstı .cok kolay ilk aydan hamilelik elde edebılıyorum cok sukur. Suan günde bi kez oksapar 4000 , gunde 2 progestan haftada bir pruluton iğne oluyorum . 6. Hafta ve 12.haftada cinsel ilişki sabahı kahverengi lekelenmelerim olmustu sonra cinsel ilişki yasaklandı eşimde yurtdısında suan zaten , 14. Haftamda mini fırını kaldırmıştım 4 saat sonra yogun kanama basladı ağrısız kırmızı sekılde ilk defa hastaneye yattım 2 gun coraspin içiyordum oksaparın yanına kestim doktorda kes dedi, kanama basladıgımda bebege bakıldı ultrasonda hiçbir sorun görülmedi yerlesimi plasentası her seyi guzel görünuyor denildi rahimde küçük kucuk kanama alanları var dediler suan istirahat edıyorum hiç gelmıyor akıntı sarıya kanamanın 3. Gunu döndü . Dun doktora gittiğimde kucuk bir kanama alanın var riskli görünmuyor kahverengi akıntıyla dısarı akabılır veya rahim emebilir dedi ama dikkatlı ıstırahat ederek gecirmelisin gebeliğini dedi, bu arada kalp seklınde rahmım oldugunu dusunuyor doktor ,bundan dolayı kanama yasadıgımı dusunuyor fakat dusuk sonrası rahim filmi cektirmiştim sorun yok denilmişti ama rahim filmimi gösterdiğimde yanlıs guzel cekılmemiş filim ultrasonda bariz değil ama az bir basıklık görüyorum kalp seklınde demişti , kanamalarımı ona bağlıyor, rahim agzı uzunlugum 36 mm di dün normal oldugunu soyledi ,ama cok korkuyorum bir sorun olacagından![]()