2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlarcım günaydın Bir şey sormak istiyorum maş fasülyesi yiyor musunuz? Bakteri olma olasılığı fazla diye okudum bugün sabah haşlayıp kendime salata yapmıştım sıkıntı olur mu acaba

canım benim içe doğru değildi ama oğlum emme refleksini bilmeden doğdu 3 günde göğüslerim yara oldu hiç çekemedi o sebeple silikon meme ucu kullandım sen de bir dene belki işe yarar, onun sayesinde emzirebildim hem de sağıp verdik göğüslerim toparlayana kadar.

Duphalac çok tatli, gebelik sekerini yukseltebiliyor. Dulcasoft hafif mayhoş ve tatsiz , magnesie toz halde. İkisini sorabilirsiniz.
Bir diğer tavsiyem de probiyotik kullanmanız oda çok etki ediyor

Kızlarcım günaydın Bir şey sormak istiyorum maş fasülyesi yiyor musunuz? Bakteri olma olasılığı fazla diye okudum bugün sabah haşlayıp kendime salata yapmıştım sıkıntı olur mu acaba
Hayatımda hiç yemedim ama fasulyede neden bakteri olsun ki

Hadi hayırlısı bakalım canımm

Magnezyum denediniz mi?

Allahın izniyle kötü birşey yoktur canım benim sağlıkla gelsin minişler

Yok ya bence de ben artık takmıyorum dün mahvettim kendimi bir de hastanede hastaneden döndüğümden beri uyuyorum kendi kendimi hasta etcem bosuna insallah tum bebeklerimiz saglikla gelir

Günaydın kızlar

Maşallah baya belli artık senin sonraki kontrolün ne zaman artık belli olur bence

Günaydın

Günaydın canım

Benim karnını ne sen sor ne ben söyleyeyim

Ayy maşallah yaa yerim ben onu nasıl da büyümüş benim iki bebiş de parlaklık gözlendi ama devlet hastanesi bile amniyosentez istemedi şaşkınım bence takma ben dün hem koşturdum hem onu taktım valla elim ayağım titriyordu hep ancak kendime geldim annesi sen stres olma hepsi geçecek yani sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Evet evet benim kızımda kalpte parlaklık vardı mesela hem de 28. Haftaya kadar vardı yani bence tek başına önemli bir bulgu değil

Ben 12+0 dayim. Henuz belli degil. Ben de saklayabildigim kadar saklicam Sansimiza kisin da kalin ve bol giyer baya saklariz

Yaa maşallah sizlerin karnımız yok çok özeniyorum benimki de arşa çıkacak yakında ama var ya bu dönem hamilelik harikaymış ben ilkini ağustos ta doğurdum şuan anlıyorum bunun kiymetini her yönden

Bu arada Rheaa benimkiler de 2 erkek 1 kız şeklinde netleşti rapora yazıyoruz emin miyiz modunda yazdılar ondan gönül rahatlığı ile söylüyorum değişirse de sorumlu Çapa Perinatoloji bölümü

benim daha 12. haftalığım davul gibi, ilk gebeliğimde hiç böyle değildi.

ben 12. haftada hamile pantolonuna döndüm, hiçbir pantolon olmuyor çokta kilo almadım ama karnım çok şişti bir anda, elbise ve hamile pantolonu harici hiç rahat edenmiyorum

Erken öğrenelerde olmuş 2haftadan önce. Sonuçlarımız sağlıklı gelsin de bekleriz napalım. Cinsiyeti Benim doktorum da söylemiyorlar dedi ama internette orda yaptırıp öğrenen çok
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım Evet söyleyen de çok varmış aslında. Sormak gerekiyormuş galiba. Sağlıkla inşallah
İnşallah canım çok teşekkürler 1 tane alıyordum. Şimdilik 2'ye çıkardı. 1 hafta 2 kullanalım diye. Çok şükür bir daha olmadı öyle bir şey. Tekrar 1e düşecekmişim. Dediğin gibi riskli dönemler de geçmiş oluyor. Baya da alıştık artık yavruşlara. Öyle olunca da daha çok korktum. Çok şükür iyiyiz Çok saol.. Hepimiz inşallah sağlıkla kavuşacağız
Canım ben alından kullandım. Çok da memnunum doğrusu. Ölçümler de gayet doğru. Farklı cihazlarla çok kez kontrol etmişliğimiz var. Hastanelere gittiğimizde ölçümlerle karşılaştırmışlığımız var. Oğlum 7 yaşında hala kullanıyoruz. Tabi büyüyünce koltuk altından da ölçülebiliyor rahatça ama bebekken olmuyor. Bozulmadı da maşallah. Şansımıza mı artık markasından mı bilmiyorum ama. Marka şu anda aklımda yok, istersen söylerim akşam bakıp, ama sen sanırım kulaktan almaya karar vermişsin. Yine de istersen söylerim.
Canım sağlıkla gelsin inşallah Ben de sonraki kontrole 15 haftada gideceğim. Ne kadar da hızlı büyüyorlar maşallah 2'li testte de sorun yokmuş, meraklanma canım.. Hayırlısıyla kaybolur Cinsiyet de belli olmuş maşallah Hayırla sağlıkla bereketle gelsin oğlun

Canım şimdi gördüm Sağlıkla gelsinler sen de rahatlıkla kolay bir süreç geçir inşallah Biz birini beslemeye çalışırken sen 3 tane birden :) Allah kolaylık versin. Besinine vitaminine dikkat et

ekşi mayalı tam buğday ekmeğinde ciddi lif var, sizin sorununuz aslında lif günde 21 gram lif gerekli bunun için meyve sebze baklagil ve kompleks karbonhidrat gerekli, kabızlık yapı ama aynı zamanda proteinde artırırı et tavuk vb kötüleştirir.

ben 12. haftada hamile pantolonuna döndüm, hiçbir pantolon olmuyor çokta kilo almadım ama karnım çok şişti bir anda, elbise ve hamile pantolonu harici hiç rahat edenmiyorum
Ben de sıkışmış gibi hissediyorum normal pantolonlarımda. İlkinde 17 18e kadar giymiştim bu defa erken büyüyor

Bu aralar çok giremedim. Şimdi gördüm canım. Maşallah maşallah Cinsiyet de belli olmuş Sağlıkla kolaylıkla mutlulukla bereketle gelsin yavruşun canım

Senin de ikinci bebek miydi canım? Bence karın kasları ile alakalı benim de karnım çok sıkı değildir hemen çıktı mesela. Ebru şallı yı hatırlayın 6 aylık hamileyken hiç karnı yoktu kadının

Geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin zordur ya..
Ben bir gece yatmadan şeftali yedim. Sabahına tuvalete Onunla mı ilgiliydi acaba dedim. Her şeyi denemişsindir illa ki ama yine de aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…