2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim benim oyleydi gogus ucu silikon hayatimi kurtardi ilk 5 gun parcalandi resmen ...sagolsun silikon uc sayesinde cok guzel emzirdim.zaten bebis zamanla buyutuyor ucu .sonra biraktim normal emdi ...
Silikon uç bile büyük geldi içine girmiyordu ucu

Aynı durum bende de var göğüs ucum hiç yok dün meraktan vakumla cekip deneme yaptım ucu cıktı fakat aksama kadar sızladı .. sonra hoop içeri geri girdi .. inanılmaz acıdı tek umudum slikon uç
Bende buna benzer bişey aldım mamajoo göğüs ucu çıkarıcı diye gün içinde takılı kalıyormuş denemedim daha bakalım

Oyyy kurban olurum ya Kızçe hem baba hem iki tane erkek kardeş el üstünde büyür artık İnşallah bir sıkıntı olmaz canım içini ferah tut Allahın izniyle bizi de haberdar et

Evet ya bir de ablası gibi cadı sanirim biraz en alttaydı bu bebek en üste cıkmış diye konuştular detaylıda bakıldı parlaklık var ama tek başına anlamsız bu hafta amniyosentez önermeyelim başka bir bulgu eklenirse konusuruz dedi ama ben zaten yaptirmayacagim amniyosentez

Maşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Amiin Allah hepimize nasip etsin inşallah kucağımıza almayı

Maşallah ya yerim ben onları sağlıcakla gelsinler inşallah

Yaa o kadar tatlı ve komik görünüyorlardı ki keşke resim verseler neyse sağlıklı olsunlar da

Maşallah canm sağlıkla gelsinler içini ferah tut birşey çıkmaz inşallah

Inşallah tüm bebeklerimiz sağlıkla gelir detaylida da bakıldı zaten suanlik bir durum yok bekliyoruz bakalım

Maşallahhhh sağlıkla gelsinler inşallah seninkinin heyecanı bizden fazladırrrr

Inşallah canım tüm bebeklerimiz sağlıkla gelsinler inşallah heyecandan ziyade stresi fazla oluyor doktor günleri kendimi sıkmaktan eve gelince kendimi bir uykuya veriyorum uyanamıyorum

Gözünaydın canım allah sağlıkla kucağına almaya nasip etsin inşallah

Amin canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ayy çok güzel Rabbim sağlık sıhhat versin içinizi ferah tutun güzel haberler alırız inşallah

Öncelikle teşekkür ederim canım şimdilik haberler güzel gibi çok önemli görmediler durumu

Ben kendim tiroit hastasiyim ondan devam ediyorum ama geçici de olabiliyor böyle doktorunuz ilaç verirse kullanın, kullanınca doğumdan sonra devam etmiyor genelde

Çok şükür iyiyiz seni sormalı?

Vallahi temizlik yapabilenlere acayip ozeniyorum cunku ben resmen bir seyi yere dusurunce alamiyorum

Bende büyük aile severim yakında benim ailem de baya bir büyük olacak içine girince de sever miyim bakalım uzaktan güzel görünüyor ama ben tek çocuktum bir de yaşamak lazım

Çalışan insana evde oturmak oyalanmak zor benim gibi tembel olsan var yaa ohoo dünya kadar kitap okuyup dizi izlerim tahminimce tembellik bizim isimiz

Yaa maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaa bu erkek bebekler böyle demek ki bende normalde 15+5 Ama ultrasona göre 16+0 olarak muayene oldum 2 erkek bebeğim altta böyle uzanmışlar kleopatra gibi önleri de dönük doktorun çok hoşuna gitti baya pipilerini falan ölçtü tam oluşmuş mu diye baktı bunlar prosedürde yokmuş ama kadına çok eğlenceli geldi benim oğlanlar zaten kapıdakiler bana küfür etmiştir 1 saati geçti benim ayrıntılı ultrason ama baya heyet kurup heyetle baktılar bazı şeylere benim suçum yok

Teşekkür ederim evet çok dengeli bir nüfusa sahip olduk bu şekilde bir de mert ali koyabilecegim çocuğumun adını ona da seviniyorum benim babam ben 15 yaşında vefat etti o yaşıma kadar tedavi oldular annemle ama olmadi kardeşim çok koymak istiyordu mert adını bir de ali kendi ismi ben eşime söyledim kabul etti o kadar iyi bir insandı ki inşallah tüm huylarıyla ona çeker ortada duran bebeğe koycam kararliyim onda bir ağırlık gördüm çünkü babama benzettim

Detaylinin sonucları ortada biraz 2 bebekte parlaklık var birinde bağırsakta ama ondaki diğer gelişimler tam diye umursamadılar diğeri ise kalpte parlaklık Ülkünün de kalbinde parlaklık vardı 28. Haftaya kadar sonra kendiliğinden geçti down dedi başka doktorlar ama benim doktorum önemsemedi bende önemsemedim sağlıklı bir bebeğim oldu çok şükür

Bir de tek yumurta ikizi yokmuş onu anlayamamışlar Çapa'da bana dedi 3 ayrı bebek var bu rahimde bir de kızdı heyete bu kıza neden düzgün bakmadınız ya kabul etseydi 2 bebeği aldırmayı hiç gerek yokken alınacaktı 1 tanesi diye biraz azarladı ama ben dedim ben dogurcam onemli degil dopler sonucları da iyi geldi hepsinin

Kızlarr tuhaf bir tarif ama vajinanın sağ üst kısmı kasığa doğru batma oluyor sıklaştı sanki bugün hala o tarafa neden batma yapar ki

O bende de oluyor ama erkek bebeklerin biri baya aşağıda ondan olabilir dedi sen de doktora gidince sor istersen belki seninki de aşağıdadır benim kuzenim ilk gebeligimde 39. Haftada doğum yaptı ama bebek hep aşağıdaydı son zamanlarda biraz zor yürüdü tek problem o oldu

Kuzenimin eşinin de yoktu silikon uc kullandı ama o uçların boyutları varmis en küçüğü kullandı sen de deneyebilirsin

Kızlar şimdi ben 16+1 deyim kaç aylık oluyor net anlamıyorum doktor muayenem 18.haftamda bende merak ettim internetten bakıyorum kimi yerde 4 ay kimi yerde 3,5 ay falan

Vallahi benim uygulamam 13. Ile 17. Hafta aralığını 4 ay olarak saymış ama benimkinden daha iyi açıklama da gelmiş

Bana inanmıyorlar kız nasıl cinsiyeti belli olmaz diye birden karnım çıktı ama yok hala yok 14deyim 15 de de öğrenemezsem yine kız gibi derlerse doğumda öğrenicem

Muhtemelen kızdır kızlar geç gösteriyor bir de yanlara doğru yayılan bir karin oluyor sanki seninki de yanlara doğru yayılacakmış gibi geldi bana ama Allah hayırlı evlat versin benim kızımda 20. Haftada öğrendim cinsiyeti

Allahın izniyle kötü birşey yoktur canım benim sağlıkla gelsin minişler

canım ben kızımda koltuk altı ve alından ölçer kullandım sebebi de kontrol amaçlı alından ve kulaktan ölçerler çok pratik oluyor gece saat başı kalkıp ölçtüğünde sürekli çocuğu koltuk altından ölçmeye uğraşmak zorluyor ben teyit amaçlı kullandım özellikle bebek büyüyüp hareketlendikçe koltuk altından ölçtürmek istemiyor tabiki karar senin.

günaydın kızlar bizde bugün 15+1 olduk büyüyoruz 13 cm olmuşuz 122 gr ız teyzeleri bebeğimin beyninde 2 tane koroid pleksus kisti izlendi 28. haftaya kadar kaybolur büyük ihtimal gelişimsel birşey dedi down sendromunun göstergelerinden biriymiş düşük oranda diğer herşey normal seyrinde birçok bebekte gözlemlediğimiz birşey dedi ama yine de çok endişelendim lütfen dua edin olur mu 4 'lü tarama yapabiliriz dedi ama istemedim 2'li yaptırdım risk çıkmadı bakalım takip edeceğiz

bu arada karnınız ne durumda benim hızla büyümeye başladı bu 2. hamileliğim bence 2. hamileliklerde daha erken çıkıyor karın esneklik kaynaklı olabilir mi?

bu arada kesin erkek canım listeye ekleyebilirsin Rheaa

Canım ben de 16+3üm doktorum bugün 4. ayın bitmek üzere dedi :)
İşte arada kaldım bende benim doktorum da aynı şeyi söylüyor ama internetten bakınca hep 4 aya girdiğimiz gözüküyor. 17.haftada 4.aya girmiş oluyoruz diyor. Hafta olarak hesaplayınca da 17.haftaya girerken 5.aydan gün almış oluyoruz

İçini ferah tut canım bu tarz kistler, parlaklıklar vs yüksek oranda sonradan kayboluyor. Tebrik ederim oğluşunu benim de karnım belirginleşmeye başladı ama dışarda bol giyindiğim için bi süre daha saklayabilirim gibi

Eklentiler

• IMG_20220913_091020.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 93
Masallah Allah saglikla dogup kucagimiza almayi nasip etsin insallah

çok sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza :) aynen bende geniş elbiselerle şu anda saklıyorum :)
Masallah Allah saglikla dogup kucagimiza almayi nasip etsin insallah
çok teşekkürler amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza :)

Yaa çok tatli bir karnin var Benim de oğlumda 5. ayda anca çikmisti. 2. lerde erken çikiyor galiba şimdiden belirginlesti.

Bu arada cinsiyeti belli miydi. Karnina gore erkek geldi bana

Ben 12+0 dayim. Henuz belli degil. Ben de saklayabildigim kadar saklicam Sansimiza kisin da kalin ve bol giyer baya saklariz

Yaa çok tatli bir karnin var Benim de oğlumda 5. ayda anca çikmisti. 2. lerde erken çikiyor galiba şimdiden belirginlesti.
Sağol canım benim de ilk gebelik, ilki kimyasal olmuştu. Ama sanırım karın kasları ile alakalı çok sıkı olmayınca daha çabuk çıkıyor bence
Bu arada cinsiyeti belli miydi. Karnina gore erkek geldi bana
2 kontrolümüzde de kız dedi canım dr son kontrolde vajina oluşmaya başlamış diye gösterdi ama ben hala emin değilim
Ben 12+0 dayim. Henuz belli degil. Ben de saklayabildigim kadar saklicam Sansimiza kisin da kalin ve bol giyer baya saklariz
Evet şansımıza kışa denk gelecek

Canım merhaba, ilk zamanlarda hepimizde olan durum aslında. Emzirdikce çıkıyor uç. Ben emzirmeden önce göğüs ucunu uyarıyordum hafif sıkıp sallıyordum ( ilk zamanlar iicn) ucu çıkınca hemen emziriyordum, eme eme zaten uç iyice çıkıyor. Etki etmeyen başka arkadaşım küçük göğüs ucu vakumlari var onu kullanıyordu. Emzirme önceki göğüse azcık vakum yapıyordu uç çıkınca hemen emziriyordu. Oda etki etmez ise, silikon göğüs ucu var. Göğüse güzelce yerleştirip o şekilde emziriyordu, zamanla uç çıkınca kullanmayı bıraktı. Aklıma gelenler bunlar canım. Sen yeter ki emzirmeyi işte bir şekilde yolu bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…