- 23 Haziran 2022
- 3.825
- 6.648
- 88
- 37
Bence de canım şükret :))O zaman şükredip oturayım yerime dimi ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de canım şükret :))O zaman şükredip oturayım yerime dimi ama![]()
Ben kucuk kopek dahi olsa cok korkarim ama hayvanlari da cok severim. Sonucta sahipleri degiliz ki kopeklerin tepkilerini bilelim elbette korkup hizla kaciyoruz.Bu sozleri sarf eden buyuk terbiyesizlik yapmis. Keske hayvan sevgisi kadar icinde insan sevgisi de olsa. Aslinda oyle hayvanlari seven sahip çikan kişiler her canliya karsi merhametli insanlardir.Arkadaşlar merhaba, yeni eğitim dönemi hayırlı olsun inşallah. Bugün güzel haberler bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Az evvel kızımı okuluna götürüyordum. Arabayı park ettik, okula doğru yürürken aynı kaldırımda kocaman bir köpeği uzunca bir tasmayla gezdiren genç bir kadın yürüyordu. Köpek kızımın tarafında kaldığı ve aklıma tv’larda izlediğimiz maalesef acı haberler geldiği için, köpekle yan yana yürümemek için biraz hızlı hareket ettim. İki adım arkamızdaki insan evladı, “bu neydi şimdi, istese iki ısırıkta seni yere serer. O’da sana bayılıyordu” dedi. Buarada ben başörtülü biriyim ve kadının yanındaki adam pis pis güldü. Ben çocuğumun yanında inanının inşallah anlamamıştır bana dediklerini diye diye okula doğru yürüdüm. Şimdi ne dersiniz buna? Hayvan beslenmesine, herkesten ve her şeyden üstün tutmasına okey, artık sokakta nasıl yürüyeceğimize de mi karışılacak? Konuşmalarla aşağılamak, değeriz hissettirmek.. Bizler gebeyiz, insana gebeyiz. Ne zahmetler çekiyoruz. Ne zahmetlerle biz büyüdük, ailelerimiz bizi büyüttü. Allah bize kıymet verdi yarattı. Bu şekilde insanın insana kötülüğünü Allah’a havale ediyorum. Evlatlarımı böyle anlayışsız, sevgisiz ve kıymet bilmeyenlerden uzak etmesini diliyorum.
siz izmirde miydiniz ? o abla istanbulda ise bize de gelsin yaValla ben de aynı eskiden 2 saatte tüm evi dip köşe hallederdim şimdi bi odayı 1 saatte yapıyorum yatıyorum biraz sonra kalkıp diğer odaya geçiyorum. Ama dip köşe temizlik artık hayal oldu cam, kapı, koltuk çek falan yapamıyorum eşimin yaptığını da beğenmiyorum. Ben de bi ablayla anlaştım ayda 1 gelecek dip temel için, çok memnun kaldım ben dolap içlerimi bile düzenledi perdeleri yıkadı astı evde dokunmadığı yer kalmadı nerdeyse içime sindi çok.![]()
Canım senin başörtülü olman veya olmaman o hadsizin bu şekilde davranmasını bir sebep olamaz. Birincisi o kadar büyük bir hayvanı ağzında tasma olmadan gezdiremez sokakta, ikincisi insan içinde yürürken köpeğin ipini çok kısa tutması ve temkinli olması gerekiyor.... keşke şikayet etseydiniz, hatta o kişi hakkında da köpeğe bana saldırtmakla tehdid etti deseydiniz bakalım gevşek gevşek gulebilecekmi dalkavuk .. Ay ben nasıl sinir oluyorum böyle şeylere yani ne yapalım kendimizi evladımızı korumak için cebimizde elektroşok cihazıyla ki gezelim ( ciddi ciddi düşünüyorum.) Malum çevrede eğitim alamamış it sürüsü çok. Neyse sakin olacağım sakın olacağım sakın olacağım...Arkadaşlar merhaba, yeni eğitim dönemi hayırlı olsun inşallah. Bugün güzel haberler bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Az evvel kızımı okuluna götürüyordum. Arabayı park ettik, okula doğru yürürken aynı kaldırımda kocaman bir köpeği uzunca bir tasmayla gezdiren genç bir kadın yürüyordu. Köpek kızımın tarafında kaldığı ve aklıma tv’larda izlediğimiz maalesef acı haberler geldiği için, köpekle yan yana yürümemek için biraz hızlı hareket ettim. İki adım arkamızdaki insan evladı, “bu neydi şimdi, istese iki ısırıkta seni yere serer. O’da sana bayılıyordu” dedi. Buarada ben başörtülü biriyim ve kadının yanındaki adam pis pis güldü. Ben çocuğumun yanında inanının inşallah anlamamıştır bana dediklerini diye diye okula doğru yürüdüm. Şimdi ne dersiniz buna? Hayvan beslenmesine, herkesten ve her şeyden üstün tutmasına okey, artık sokakta nasıl yürüyeceğimize de mi karışılacak? Konuşmalarla aşağılamak, değeriz hissettirmek.. Bizler gebeyiz, insana gebeyiz. Ne zahmetler çekiyoruz. Ne zahmetlerle biz büyüdük, ailelerimiz bizi büyüttü. Allah bize kıymet verdi yarattı. Bu şekilde insanın insana kötülüğünü Allah’a havale ediyorum. Evlatlarımı böyle anlayışsız, sevgisiz ve kıymet bilmeyenlerden uzak etmesini diliyorum.
keşke cevabını verseydiniz...hayvan sevgisi başka birşey evlat sevgisi de başka bir şey sonuçta siz de çocuğunuzu tabiki koruyacaksınız, ben de aynı şekilde çocuğumu köşeye çekerdim......siz en iyisini yapmışsınız ama onun seviyesine düşmemişsiniz...Arkadaşlar merhaba, yeni eğitim dönemi hayırlı olsun inşallah. Bugün güzel haberler bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Ve el mahkum hiç bir şey diyemedim kadınaSevmiyorum muuuDoğuma kadar idare et artık canım iyi kötü napcan yapıcak bişey yok avizeleri silmekte eşine kaldı
![]()
Çok teşekkür ederim canım ya, zaten önceden bu bebek arabasını ben favorilemişim şimdi 4.399 tl. Hemen alirim ben de. Yatak almayacağım ben sanırım. Eşimin kuzeninin ahşap minik sallanan beşiği varmış isterseniz vereyim dedi, büyüyünce de oğlumun ikea yatağı var küçülenlerden onda yaptıracağım.https://www.hepsiburada.com/yoyko-c...bek-arabasi-3-in-1-gri-silver-p-HBV00000LSVEQ bunu aldım bebek arabası olarak kurdum evde kullandım hem hafif hem tek tuşla kapanıyor gbi gibi bir sürü özelliği var 1 buçuk yaşında yeğenim var onu bindirdim denemek için gayet rahattı sürüşü her şekle göre ayarlanabiliyor. ana kucağı olarakta https://www.hepsiburada.com/yoyko-u...imals-b04-p-HBCV000002393X?magaza=Hepsiburada bunu aldım özelliklerini okuyabilirsiniz. puset takılanlar kullanışlı oluyor mu demişsiniz ilk çocuğum ilk bebek arabası deneyimim onu kullandıkça göreceğim ama değiştirip takıp çıkarmak çok kolay geldi bana .
ay maşallah maşallah oğullarınız ve kızınız hayırla sağlıkla gelsin , çok sevindimBen şuan bekliyorum ölçüm aldılar amacinsiyet de söylediler
resim vermiyorlarmış ondan resim atıp tahmin edin diyemicem direkt söylüyorum
Tek yumurta ikizleri erkek, diğer tarafta yalnız büyüyen bebeğim ise kız olacakmış
Şimdi erkeklerin kan akışında sorun varmış sanırımdetaylıda bakacaklar şimdi
![]()
Ayy aynen öyle her kafadan bir ses çıkıyordu doğru dedin o bile yoruyor insanıHiçbir şey yapmasanız bile kalabalık insanı çok yoruyor. Malum söz nişan merasimlerinde de her kafadan bir ses çıkıyor
Rica ederim canım ben açtım kurdum evin içinde içerisine ağırlık koyarak denedim hep sürüşü falan çok rahat geldi bana hoşuma gitti. Ben beşik almak zorundaydım etrafımda alabileceğim kimse yok. yorumları okudum 2-3 yaşına kadar yatıranlar varmış sipariş verdiğim yatakta. sonrasında bende bir çocuk odası yapacağım artık. İnşallah Sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimiziÇok teşekkür ederim canım ya, zaten önceden bu bebek arabasını ben favorilemişim şimdi 4.399 tl. Hemen alirim ben de. Yatak almayacağım ben sanırım. Eşimin kuzeninin ahşap minik sallanan beşiği varmış isterseniz vereyim dedi, büyüyünce de oğlumun ikea yatağı var küçülenlerden onda yaptıracağım.
Senin kalkıp ev işi yaptigin günleri de duyduk yaKızlar nasılsınız?
Dün biraz temizlik yaptım, malum okul açıldı bugün. Sabahta okula gittim servisini vs ayarladım. Bugün de ev bomboş tek başıma kaldım ne çok sıkıldım anlatamam. Yalnızlığı hiç sevmiyorum kalabalık ailede büyüdüm hep yanımda birisi olsun istiyorum. Ne güzel kızımla vakit geçiriyordum hep.
Doktor kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz.
Umarım herkesin sağlığı sıhhati yerindedir. Bu hafta sonu badana boya işim olacak kızın odasını düzenleyeceğim yatağı bazalı değildi bazalı yatak alacağım. En büyük pişmanlığım bazasız yatak almakta zaten. Bir sürü ıvır zıvırı içine koyacağım biraz yer açmam lazım gelecek olan kızıma .Bşr an önce şuan ayı gelsin doğum yaklaşsın hayta doğum yapayım istiyorum. Beklemek çok sıkıcı ya . Hele şimdi olsaydı en azından Oyalanacak bişeylerim olurdu. Sürekli çalıştığımdan zor geliyor evre durmak![]()
“bu neydi şimdi, istese iki ısırıkta seni yere serer. O’da sana bayılıyordu” bu ne demek ya sen ters bi fl edersin seni hayvan düşmanı ilan ederler. Yine de böyle tip insanlara cevabını çat çat vermelisin. Uyuz oluyorum böyle tiplere herkes aynı ölçüde sevmek zorunda değil. Ki bazı köpek cinslerin yasaklanması lazım. Bazı tipler de hayvanseverlik anlayışı sadece kedi köpek. Diğer hayvanlar da önemli değil. Anlattığın bu davranışlar zaten o şahısların karakterinin oturmadığını gösteriyor. Bu tip insanların yetiştirdiği çocuk benim çocuğumla aynı ortamda yetişecek. Allah karşılaşmak nasip etmesin.Arkadaşlar merhaba, yeni eğitim dönemi hayırlı olsun inşallah. Bugün güzel haberler bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Google>Anne karnında tuvalet eğitimi nasıl verilir?>EnterSanırım yeni zamlarla daha da fazlası olacak![]()
Evet canım İzmirdeyimsiz izmirde miydiniz ? o abla istanbulda ise bize de gelsin yabenim de tam böyle denk gelir temizlikçim 4 ay şehir dışına gitti, ne yapacağım bilmiyorum kendim yapıyorum eşim de yardım ediyor ama ne kadar devam edebilirim bilmiyorum, yemek ütü temizlik hafta içi zaten çalışma saatlerim çok uzun hafta sonu da full bunlara kalır oldu...istanbulda güvenlilir birini bulması da zor, bir de öyle sıkıntılar var,
Ohh bir sürü meşgale çıkmış sana sıkılmazsın işte ne güzelKızlar nasılsınız?
Dün biraz temizlik yaptım, malum okul açıldı bugün. Sabahta okula gittim servisini vs ayarladım. Bugün de ev bomboş tek başıma kaldım ne çok sıkıldım anlatamam. Yalnızlığı hiç sevmiyorum kalabalık ailede büyüdüm hep yanımda birisi olsun istiyorum. Ne güzel kızımla vakit geçiriyordum hep.
Doktor kontrolü olanlardan güzel haberler bekliyoruz.
Umarım herkesin sağlığı sıhhati yerindedir. Bu hafta sonu badana boya işim olacak kızın odasını düzenleyeceğim yatağı bazalı değildi bazalı yatak alacağım. En büyük pişmanlığım bazasız yatak almakta zaten. Bir sürü ıvır zıvırı içine koyacağım biraz yer açmam lazım gelecek olan kızıma .Bşr an önce şuan ayı gelsin doğum yaklaşsın hayta doğum yapayım istiyorum. Beklemek çok sıkıcı ya . Hele şimdi olsaydı en azından Oyalanacak bişeylerim olurdu. Sürekli çalıştığımdan zor geliyor evre durmak![]()
Kuzum sen bu kadından vazgeç bence hobi olarak geliyor galiba sanaVe el mahkum hiç bir şey diyemedim kadınaiç camlar için de akıl verdi gelen camcı silsin diye şimdi oturma odasının koltuklarını kaldırdım kaldırıp süpürmemiş bile misafirlerim gelmişti çocuklar batmıştı haliyle öylece kalmış onu temizledim makineye attım kılıfları biran önce işe başlamalıyım yoksa kafayı yicem
![]()
YaaaaaKızlar biz çıktık kontrolden16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti
Erkekkk
Maşallah kabak gibi ortadaydı doktorun söylemesine kalmadan eşimle biz anladık göz göze gelip güldük resmen
O kadar kıpır kıpırdı ki bi durmadı resmen ilk defa bu kadar hareketli gördük vişne suyu içmiştim işe yarıyor demekki
Afp için kan verdim. 20.haftada perinatologa gideceğim detaylı ultrason bakılacak. 23.haftada da normal kontrol için randevu verdi. Ayın 20sinde de sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağım. Bizdeki gelişmeler böyle :)
Canım cinsiyetimiz kesinleşti artık listeye ekleyebilirsin![]()
Rheaa
Hayırlı olsunnn Gözünüz AydınnnnKızlar biz çıktık kontrolden16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti
Erkekkk
Maşallah kabak gibi ortadaydı doktorun söylemesine kalmadan eşimle biz anladık göz göze gelip güldük resmen
O kadar kıpır kıpırdı ki bi durmadı resmen ilk defa bu kadar hareketli gördük vişne suyu içmiştim işe yarıyor demekki
Afp için kan verdim. 20.haftada perinatologa gideceğim detaylı ultrason bakılacak. 23.haftada da normal kontrol için randevu verdi. Ayın 20sinde de sağlık ocağında tetanoz aşısı olacağım. Bizdeki gelişmeler böyle :)
Rheaa
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bizleri canım sinirlenmemek elde değil böyle insanlar olduğu süreceArkadaşlar merhaba, yeni eğitim dönemi hayırlı olsun inşallah. Bugün güzel haberler bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Canım hayırlı olsun öğrendin artık ne mutlu sanaKızlar biz çıktık kontrolden16+3üz Veee cinsiyet kesinleşti
Erkekkk
Rheaa
Çok teşekkürlerrHayırlı olsunnn Gözünüz Aydınnnn![]()
Canımmm teşekkür ederim evet nihayet öğrendik artıkCanım hayırlı olsun öğrendin artık ne mutlu sana![]()