2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sağolun kızlar bebeğim iyi olsun da başka hiç bişey istemiyorum o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni sonunda
Bebeğine hiç bişey olmaz merak etme ben ağır geçirdim 2 gün ateşim düşmedi 39/40 arasındayken hep günde 3 parol ve serum takıldı 2 gün hastanede kalmama rağmen bebeğim çok iyi. Doktorumda O içerde korunuyor sen merak etme hiç bişey olmayacak dedi. Çok şükür atlattım hiç bir sıkıntı yaşamadım. Eminim sen hafif atlatacaksın canım. Tekrardan çok geçmiş olsun

Önlem amaçlı veriyorlar zaten çok yüksek değilmiş senin de. Daha da ilerlerse antibiyotik gerekebiliyor çünkü. Tedavi daha zor oluyor. Ben de yarın soracağım doktoruma kullan derse kullanırım

Canim bu nifty testi nasil yapılıyor kan ile mi? En ideali bu test mi? 12. Haftada mi yapilmasi şart? Beni biraz bilgilendirirmisin

Benimde rahmim ters şu an 9. Haftadayım karından görünmüyor vajinal ultrasonla bakıyor doktorum. Bebek büyüdükçe rahim düzeliyor dedi doktorum. Yanı şişlikle felan alakası yoktur bence

Sağolun kızlar bebeğim iyi olsun da başka hiç bişey istemiyorum o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni sonunda
Canım ben baya araştırmıştım bunu. Aynı korkuyu ben de yaşadım çünkü. Covid anneden bebeğe kan yada plasenta yoluyla geçmiyor. Bebeğe bir zararı olduğuna dair hiç bir bulgu yokmuş henüz. Sadece doğmuş bebeğe yine yakın temasla bulaşabiliyor. Anne karnında bebeğe bişey olmuyor. Vücut direncin düşecek biraz o da bebeği değil seni zorlar. İlaç kullanmadan geçirmeye çalışacaksın bir de. Tüm sıkıntısı zorluğu sana. Bebeğe bişey olmuyor. Hem bende hamileliğin verdiği bi motivasyon oldu. Normalde asla soğuk suya dokunamam ateşim varken. Sık sık soğuk suya soktum kollarımı bacaklarımı. Hiç yatağa gidip yorganlara girmedim. Ateşim çıkmayacak diye azimle uğraştım valla. İnsan hamileyken ayrı bir gücü oluyor buna inanıyorum

Canim bu nifty testi nasil yapılıyor kan ile mi? En ideali bu test mi? 12. Haftada mi yapilmasi şart? Beni biraz bilgilendirirmisin
Evet canım diğer taramalara göre daha Detaylı bakılıyor ve %99,9 net sonuç veriliyor. Diğer testler bu kadar Detaylı olmuyor ve bakılanlarda %99 net sonuç vermiyor. Doktorumda düşüklerim olduğu için bu testi daha uygun gördü. Sadece on veriyorsun canım.10 ile 14 aradı yapılıyor duydum ben ama en ideal sonuçlar 11 ile 12 haftalarda oluyormuş. Doktorunla görüş istersen o seni doğru şekilde yönlendirir canım benim .

Bende bu testi yapmak istiyorum. T.c de fiyati nedir? Burda 500 Euro üzerinde bir fiyata yapıyorlarmış.

Kızlar selam nasılsınız ?yazdıklarınızı hep okuyorum ama fırsat olmuyor giripte yazmaya.9+1 im bugun en başından bu yana hiç kusmam olmadı bulantım hep vardı,şimdi bulantılarım baya hafifledi hatta son günlerde bazen oluyor bazen olmuyor.bazen hiç hamile değilmişim gibi belirtiler gidiyor bazen ağrılar kramplar oluyor geçiyor falan.en son 16sında gittim herşey yolundaydı ama yine de içim içimi yiyor.merak ediyorum bu haftalarda benim gibi olan varmıydı ?

Bide nifty testi yaptıran ya da araştıran arkadaşlar ücretleri nasıl ? Ankara’da 5000/6000 civarı gibi şuanki araştırmama göre ama 12.haftama kadar ne olur bekliyorum

Kizlar Kafam çok karıştı, nifty testi ve Nipt testi hangisi daha iyidir? Arasındaki fark nedir?

Var canım bugun şükür çıktı sonuçlar

39 Yaş
Ankara
20 haziran adet başlangıcı
1. Çocuk
67 kilo
Hoşbuldum canım aslında hepinizi hemen hemen biliyorum sadece bugüne kısmetmiş üye olmak
Hoşgeldin
Ah ne güzel kızlar ya, benim hiç böyle el becerilerim yok. Maşallah sizlere

Asprin kullanıyordum zaten umarım bebeğe zarar vermez en çok onun için üzüldüm
İçini ferah tut, Allah'a emanet onlar artık.
Sen bol bol meyve ye canım.
Çok geçmiş olsun. Burda çok arkadaş atlattı covid'i şükür hepsi de cok iyi.
Maşallah maşallah bravo sizlere
Kızlarrrrr nipty testi sonuçlarım çıktııııı
Gözün aydın canım, nasıl sonuclar
Endişelenme hiç, benim ilk hamileliğim böyleydi belirtisiz geçti.
Şükür oğlum 9 yaşında şimdi.
Vücudumuz sonuçta makine değil her gün aynı oranda belirti beklememek lazım

Merhaba kızlar dün kontrole gittim ben hayatımda bu kadar ilgisiz bi doktor görmedim bebeğin görüntüsünü dahi göstermedi doktor monitörden hiç açıklama yapmadı ben sordum kalbi nasıl diye iyi dedi sadece kalbini dinlemeden ultrason çıktısı bile vermedi elime bebeğimi göremedim 12+5 haftalık olmuşuz ikili tarama kağıdında görmüştüm ense kalınlığı değerini boyunu çok şükür ölçümler güzel ama bu muayene beni hiç tatmin etmedi doktora çok soru sordumdiye ters ters baktı bana çıkarken söyledim sizin için çok rutin bir iş olabilir ama bizim için çok özel bi an diye çok sinirlendim çıkınca ağladım sinirden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…