Onun dısında canım her anne cocugunu tanır bilir senin cocuguna o an oyle uygun görmussen oyledır kendını kötü hissetme sakın biz en iyisi en mükemmeli olmasını istediğimizden oluyor bunlar hep ama mükemmel olmasın her sey gerek yok kendıımızı yıpratıyoruz yalnızca hepimizin eksileri artıları var hepimizin anne olarak amacı ortak ama saglıkla büyüsünler inşallahYa bu kadarını başarabiliyor musunuz kızlar ben yapamıyorum, tek başına bakanlar için söylüyorum özellikle valla ben bebeğim için ücretsiz izin aldım bakıcı bakmasın bana ihtiyacı var dedim ki öyle zengin değiliz eşimde maaşla çalışan biri hatta eşimden iyi maaş alıyordum cidden ekonomik olarak şu zamanda çevremde bunu yapan kimse yok bide doğu görevi yapıyordum böyle yaptığım için de herkes tayin olurken ben olamıyorum mesela sırf bu tayin için bile izin almıyor çoğu meslektaşım ama istediğim gibi gene bakamıyorum oğlana, kendimi yetersiz hissediyorum annelikte, bazen gerçekten yoruluyorum ve çocuk şarkısı en azından ekranı karartıp açıyorum dinliyor yada ben yemek yapıyorum oda geziniyor örümcekle diyelim bi sohbet bi video vs açtığım oluyor oda duyuyor haliyle ama ekran zaten yukarda görmüyor, ha ekranda maalesef 0 değil nadirde olsa açıyorum örneğin tırnağını keserken çünkü başka türlü kesemiyorum, gerçekten çalışırken dinleniyorum diyenleri anlar oldum diyorum çalışsam acaba daha mı az yıpranırdım, bide ikinci geliyor, ay oğlanda bu ara aşırı huysuz neyse ben bu ekran teknoloji işinde istediğim gibi bir anne olamadım valla hayallerim çok başkaydı üzgünüm ve çok doluyum bu ara