Herkese selamlar 1 yaş olan bebişleri kutlarım
Dün Ekin'in 1 yaş kontrolü vardı. Kan alma kısmında kan alan insan kılıklı canlı çocuğumu mahvetti. 15-20 dk ağlattı çocuğu iğneyi soktu soktu çıkardı elinin içinde gezdirdi iğneyi. Tüplere kanı elini sıkarak doldurdu. Bi de diyor ki çocuk kendini çok kasıyor. Hadi ya acaba neden ? Bana diyor ki beni çok gerdiniz dışarıda bekleyin. Beceriksizim geriliyorum demiyor da. Ne hikmetse 20 dk sonra çocuk hemsiresini aramak aklına geldi. Ama artik benim dayanacak gücüm kalmadi çocuğu aldım çıktım bakılan bakılsın kalan kalsın dedim. Kan alma odasinda gelin evi diye bi program izliyorlardi nasıl laubali bir ortam. Çocuk kucağımda ağlıyor sakinlestirmeye çalışıyorum diyor ki dışarıda bekleyin TV nin sesini duyamıyor ya. Şikayet yazdım gerekli yerlere. Bunu söylediğime üzgünüm ama cidden bu tarz sağlık çalışanlarından nefret ediyorum. Profesyonellik sıfır, insanlık sıfır, empati sıfır.
Umarım çocuklarımızın karşısına hep iyi insanlar çıkar. Yavruma neren acıyor dediğimde kolunu gösteriyor.
Neyse ki sonuçlarımız iyi çıktı bir sorun görünmüyor, darısı sizlerin başına kolaylıkla atlatın inşallah