Bize bakmaya gelen annemde akşam acillik oldu. Kusma ateş öksürük ishal. Bu halde gelemem kızım dedi şimdi evinde yatıyor annemde. Valla yoruldum ve yıldımTahmin etmiştim iyi durumda olmadığını çok çok geçmiş olsun tekrarbi virüsler öyle illetmis ki hastalığı geçirsen bile 1 hafta sonra tekrar aynı hastalığa yakalanabiliyormussun. Allah yardımcın olsun inşallah. Bir çocuk doktoru bol bol tavuk suyu içirin çocuklarınıza diyor ama tabi organik bulmak lazım. Bir de mor beslenme ve resvarol öneriyordu. Kendin için dil alti b12 hapı var new life marka onu şiddetle öneririm bağışıklığı anında toparliyor mutlaka kullan
Canım tüh ya çok çok geçmiş olsun , tuhaf bi hastalık var benim annemde ay oldu nerdeyse hasta öksürük var halsizlik var şimdid de kardeşim hastalanmış, inan herkes çok hasta size de o hastalık gelmiş belli ki inşallah son günleridir tamamen iyileşirsiniz, doktora götürüyorsun ilgileniyorsun yapacak birşey yok canım kendini telkin et, dua et, Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin sana ve aileneKızlar yıldım. Yemin ederim yıldım. Hala hastalıkla uğraşıyoruz ve 1 ayı geçti. Haftada en az 3 kere doktordayiz. Bu hafta 4 kere acile gittik. Kızın inatçı ateşi geçiyor ki 3 günde donusumlu ateş düşürücü vererek anca düşürebiliyorum ateşini tam düştü iyileştiler diyorum oğlanın ateşi çıkıyor. Şuan 2 gündür oğlanın ateşi yüksek. Şuan 39. Ateş düşürücü verdim az önce. Ne yemek yiyor ne su içiyor. Ev içinde sırasıyla dönüşüme geçti. 2 gün ben perttim yataktan çıkamadım. Annemi çağırdım. O bakıyor hepimize. Öksürük hepimizde var. Bitmek bilmedi. Acile gidip serum yiyince kendime geliyorum anca. Çocuklarla ilgileniyorum böylece. Oğlan yemek yemiyor ateşi yüksek sürekli öksürüyor. 2 kutu Antibiyotik 2 kutu asist oksuruk surubu ustune ventolin -cortair yok geçmiyor. Doktor hepsini kesti. Ilaclar fazla gelecek bu sefer diye. 1 ayı geçti ve bende yorgunluk uykusuzluk ateş nöbeti yorgunluk hepsi bir arada. Ve ne yapacağımı şaşırdım.
Dün yine acile gittik , uzun sürünce öksürük uzman doktor çağırdılar. Ciğerler temiz ilaç vermiycem , öksürük artarsa gelin ciğer dinleyelim sürekli deyip gönderiyorlar. Aciller dolu. Yok gitmiyor bitmiyor. Oturup ağlayacak hale geldim. Günde 2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum.surekli birinde ateş oluyor. Kızın ateşi iniyor 8-10 saat sonra oglanda başlıyor. Onun iniyor diğerinde başlıyor , onda bitiyor ben bayılacak kadar hasta oluyorum. Ne yapacağımı şaşırdım yeminle şaşırdım....
bana da yetti şu an bir tane daha asla doğuramam ama belki ileride bir bebek evlat ediniriz kardeşi olur bunu hep çok istedim ama çok zor bir karar, biraz daha büyüsün sabrıma enerjime karşılaşacağım zorlukları araştırıp ona göre karar vereceğim.yok ben kızımın bebişliğini özlüyorum ya tekrar ekin doğuracaksam ikinciyi yaparım ama doğurmayacaksam üstü kalsın bana yetti
Uu hanımefendi saçlarınıza ayrı bayıldımCanım evet anne baba için daha zor oyalamak bize düşüyor çünkü Ekin fotoğrafciya asla gülmedi olan bize olduFotolar henüz gelmedi gelince atarim ama kuğu konsept yaptik beyaz tütülü elbise giydi. Aile cekiminde biz Spor giyindik ailecek Ekin dün attığım kazak tayt ben gömlek jean eşim de sweat jean giydi aile fotolarinda doğal daha çok seviyorum şöyle giyindim ben
Reflü bir haftadır bizde de başladı, ağzına geliyor yedikleri ve çok fena ağlıyor hep de tam en keyifli olduğu anlarda oluyor, kuzum sebebi bilinmeyen herşeye gluten sebepli diyorlar gibi geliyor bana değildir bence.Amin canım dikkat ve ilgi istiyor kesinlikle. Reflü olaylarımız benzer inşallah büyüdükçe tamamen düzelir ben Ekini yastıkta yatırıyorum o baya fayda etti bizde .
Bize bakmaya gelen annemde akşam acillik oldu. Kusma ateş öksürük ishal. Bu halde gelemem kızım dedi şimdi evinde yatıyor annemde. Valla yoruldum ve yıldım
teşekkür ederim canımUu hanımefendi saçlarınıza ayrı bayıldım
Reflü bir haftadır bizde de başladı, ağzına geliyor yedikleri ve çok fena ağlıyor hep de tam en keyifli olduğu anlarda oluyor, kuzum sebebi bilinmeyen herşeye gluten sebepli diyorlar gibi geliyor bana değildir bence.
çok güzel bir niyet inşallah gerçekleştirecek gücü bulursunbana da yetti şu an bir tane daha asla doğuramam ama belki ileride bir bebek evlat ediniriz kardeşi olur bunu hep çok istedim ama çok zor bir karar, biraz daha büyüsün sabrıma enerjime karşılaşacağım zorlukları araştırıp ona göre karar vereceğim.
kış mevsiminden nefret ettim gerçekten kış=hastalıkBize bakmaya gelen annemde akşam acillik oldu. Kusma ateş öksürük ishal. Bu halde gelemem kızım dedi şimdi evinde yatıyor annemde. Valla yoruldum ve yıldım
Evet maalesef elimizi kolumuzu bağlıyorEvet biliyorum ama 1 yaş altına bal yasak biliyorsun ki. Büyüğün öksürüğünu geçiriyorum küçükte başlıyor sonra tekrar kıza geçiyor.
Cnm gribal bir durumsa yetşkinler için katarin diye bir ilaç var çok etkili 3günden fazla kullanmamak gerekiyor kendiniz için doktora danışıp onu alabilirsiniz biz eşimle öyle atlattık hastalığı ateşimiz ağrımız burun akıntımız öyle geçti.Kızlar yıldım. Yemin ederim yıldım. Hala hastalıkla uğraşıyoruz ve 1 ayı geçti. Haftada en az 3 kere doktordayiz. Bu hafta 4 kere acile gittik. Kızın inatçı ateşi geçiyor ki 3 günde donusumlu ateş düşürücü vererek anca düşürebiliyorum ateşini tam düştü iyileştiler diyorum oğlanın ateşi çıkıyor. Şuan 2 gündür oğlanın ateşi yüksek. Şuan 39. Ateş düşürücü verdim az önce. Ne yemek yiyor ne su içiyor. Ev içinde sırasıyla dönüşüme geçti. 2 gün ben perttim yataktan çıkamadım. Annemi çağırdım. O bakıyor hepimize. Öksürük hepimizde var. Bitmek bilmedi. Acile gidip serum yiyince kendime geliyorum anca. Çocuklarla ilgileniyorum böylece. Oğlan yemek yemiyor ateşi yüksek sürekli öksürüyor. 2 kutu Antibiyotik 2 kutu asist oksuruk surubu ustune ventolin -cortair yok geçmiyor. Doktor hepsini kesti. Ilaclar fazla gelecek bu sefer diye. 1 ayı geçti ve bende yorgunluk uykusuzluk ateş nöbeti yorgunluk hepsi bir arada. Ve ne yapacağımı şaşırdım.
Dün yine acile gittik , uzun sürünce öksürük uzman doktor çağırdılar. Ciğerler temiz ilaç vermiycem , öksürük artarsa gelin ciğer dinleyelim sürekli deyip gönderiyorlar. Aciller dolu. Yok gitmiyor bitmiyor. Oturup ağlayacak hale geldim. Günde 2 saat ya uyuyorum ya uyumuyorum.surekli birinde ateş oluyor. Kızın ateşi iniyor 8-10 saat sonra oglanda başlıyor. Onun iniyor diğerinde başlıyor , onda bitiyor ben bayılacak kadar hasta oluyorum. Ne yapacağımı şaşırdım yeminle şaşırdım....
Hayır canım. Ben yanlış anlattım sanırımTutunup yürümesiyle dil arasında bağlantı mı var canım?
Parmaklara bakınBenim kızım çok büyüdü teyzeleri hala inanamıyorum
Canım ben bunu doktora soracağım. Kaç hamsi yeterli merak ediyorum. Haftaya kontrol ve aşı. Ben anne sütü alıyor diye şuanda biraz rahatım açıkçası...Kızlar bebişlerin günlük protein ihtiyacı ne kadar acaba? Mesela dün 2 tane hamsi yedi tarhana çorbası yanında ama 2 bana az gibi geldi daha çok mu yapmalıyım acaba köfteyi de minik 2 tane yiyor yanına sebzeleri yiyor yeterli protein alabiliyor mu emin olamıyorum.
Günlük 2 küp kıyma diye biliyorum. Hamsiyi direkt vermektense balık çorbası yaparsan daha çok yer mesela alin de 2-3 hamsi yiyordu üç haftadır çorba şeklinde yapıyorum o şekilde on tane hamsi yemiş oluyor.Kızlar bebişlerin günlük protein ihtiyacı ne kadar acaba? Mesela dün 2 tane hamsi yedi tarhana çorbası yanında ama 2 bana az gibi geldi daha çok mu yapmalıyım acaba köfteyi de minik 2 tane yiyor yanına sebzeleri yiyor yeterli protein alabiliyor mu emin olamıyorum.
Ben hala olmadımBir ara burada regl olmayanlar listesi vardı ve sanırım o listede bir tek ben kalmıştım
Artık beni de silebilirsiniz sonunda oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?