2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bize bakmaya gelen annemde akşam acillik oldu. Kusma ateş öksürük ishal. Bu halde gelemem kızım dedi şimdi evinde yatıyor annemde. Valla yoruldum ve yıldım

Canım tüh ya çok çok geçmiş olsun , tuhaf bi hastalık var benim annemde ay oldu nerdeyse hasta öksürük var halsizlik var şimdid de kardeşim hastalanmış, inan herkes çok hasta size de o hastalık gelmiş belli ki inşallah son günleridir tamamen iyileşirsiniz, doktora götürüyorsun ilgileniyorsun yapacak birşey yok canım kendini telkin et, dua et, Rabbim tez zamanda kalıcı şifa versin sana ve ailene

en tembel benim oğlan sanırım ne emekleme ne tutunup kalkma var, çabalıyor tutunup kaldırmayı kendini ama başaramıyor, adım atmayı söktü ama elinden tutuyorum evde dolanıyoruz, 9.5 aylık oldun bi zahmet bari emekle diyorum ama yok yürüyenlere maşallah biz heralde 1.5 yaş falan anca

yok ben kızımın bebişliğini özlüyorum ya tekrar ekin doğuracaksam ikinciyi yaparım ama doğurmayacaksam üstü kalsın bana yetti
bana da yetti şu an bir tane daha asla doğuramam ama belki ileride bir bebek evlat ediniriz kardeşi olur bunu hep çok istedim ama çok zor bir karar, biraz daha büyüsün sabrıma enerjime karşılaşacağım zorlukları araştırıp ona göre karar vereceğim.

Uu hanımefendi saçlarınıza ayrı bayıldım
Amin canım dikkat ve ilgi istiyor kesinlikle. Reflü olaylarımız benzer inşallah büyüdükçe tamamen düzelir ben Ekini yastıkta yatırıyorum o baya fayda etti bizde .
Reflü bir haftadır bizde de başladı, ağzına geliyor yedikleri ve çok fena ağlıyor hep de tam en keyifli olduğu anlarda oluyor, kuzum sebebi bilinmeyen herşeye gluten sebepli diyorlar gibi geliyor bana değildir bence.

Bize bakmaya gelen annemde akşam acillik oldu. Kusma ateş öksürük ishal. Bu halde gelemem kızım dedi şimdi evinde yatıyor annemde. Valla yoruldum ve yıldım

Canım çok geçmiş olsun, hem annene hem çocuklara hem sana.. Rabbim acil şifalar versin

teşekkür ederim canım ya ben bi yerde 10-11.aylarda gaz atakları olabilir diye okudum ama nerde ne hatırlıyorum ne bulabildim bekleyelim bakalım ne zaman bitecek acaba mideleri fizyolojik olarak bir büyüme mi yaşıyor ?

Kızlar bizim hastalığın üstünden iki hafta geçti ama burun tıkanıklığı devam ediyor burnu hep hırıltılı öksürük yok burnunu çekiyorum her uyku öncesi krize girecek gibi ağlıyor o da bıktı artık başka ne yapabilirim sizce?

çok güzel bir niyet inşallah gerçekleştirecek gücü bulursun

kış mevsiminden nefret ettim gerçekten kış=hastalık

Cnm gribal bir durumsa yetşkinler için katarin diye bir ilaç var çok etkili 3günden fazla kullanmamak gerekiyor kendiniz için doktora danışıp onu alabilirsiniz biz eşimle öyle atlattık hastalığı ateşimiz ağrımız burun akıntımız öyle geçti.

Kızlar bebişlerin günlük protein ihtiyacı ne kadar acaba? Mesela dün 2 tane hamsi yedi tarhana çorbası yanında ama 2 bana az gibi geldi daha çok mu yapmalıyım acaba köfteyi de minik 2 tane yiyor yanına sebzeleri yiyor yeterli protein alabiliyor mu emin olamıyorum.

Canım ben bunu doktora soracağım. Kaç hamsi yeterli merak ediyorum. Haftaya kontrol ve aşı. Ben anne sütü alıyor diye şuanda biraz rahatım açıkçası...

Günlük 2 küp kıyma diye biliyorum. Hamsiyi direkt vermektense balık çorbası yaparsan daha çok yer mesela alin de 2-3 hamsi yiyordu üç haftadır çorba şeklinde yapıyorum o şekilde on tane hamsi yemiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…