2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar dün biraz lekelenmem vardı progesteron kullanınca geçti şükür dün beta 97 progesteron 17,90 çıktı şimdi doktorumla görüştüm progesteron kullanmaya devam et aksatma dedi iyi mi kötü mü konuşamadık yoğunluğundan sizce progesteron nasıl bu arada bugün 4+0 oldum henüz

canım bende progestan kullanıyorum yaklasık on gundur ve devam et dedı doktrum, lekelenmem vardı ılk gun suan cok sukur yok ama bebegın tutunmasını kolaylastırmak ıcın verıyorlar

canım bende progestan kullanıyorum yaklasık on gundur ve devam et dedı doktrum, lekelenmem vardı ılk gun suan cok sukur yok ama bebegın tutunmasını kolaylastırmak ıcın verıyorlar
Ne kadar sürdü lekelenmen canm benim biraz agrida eşlik ediyordu lekelenmeye progesteron kullanmaya başlayınca ikiside kesildi şükür

Ne kadar sürdü lekelenmen canm benim biraz agrida eşlik ediyordu lekelenmeye progesteron kullanmaya başlayınca ikiside kesildi şükür
benım bır gun oldu canım 4- 5 damla geldı sonra hemen hapa basladım bırde on gun evde yattım raporluydum. sonra kesıldı cok sukur,
evet kasık agrımda vardı bıraz

Evet kuzum ne yazikki omrunu uzatmak bizim elimizde degil.. allah ne yazdiysa o.. insallah karnimizdakine uzun saglikli guzel omur yazar inan olsun kese gormeye bile gidemiyorum korkudan ama heyecandan da uyuyamiyorum kese var mi bisi olcak mi diye dualarinizi bekliyorum

benım bır gun oldu canım 4- 5 damla geldı sonra hemen hapa basladım bırde on gun evde yattım raporluydum. sonra kesıldı cok sukur,
evet kasık agrımda vardı bıraz
Yerleşme kanaması mıydı acaba seninki progesteron baktirdin mi hiç canm

Pembe kahverengi kanlar tehlikeli değil diye biliyorum umarım sorun çıkmaz

Reactions: sm1
Pembe kahverengi kanlar tehlikeli değil diye biliyorum umarım sorun çıkmaz
Ben de öyle okudum her yerde ama işte insan yine de endişeleniyor hafif sancılarım var adet öncesi gibi ama tecrübeli kime sorsam çok normal dediler. Her ay adet zamanında yaşarsın dediler bakalım hayrlısı

Ben de öyle okudum her yerde ama işte insan yine de endişeleniyor hafif sancılarım var adet öncesi gibi ama tecrübeli kime sorsam çok normal dediler. Her ay adet zamanında yaşarsın dediler bakalım hayrlısı
İlk 3 ay özellikle öyle oluyor evet bende yaşıyorum bol su için biraz ağrıyı azaltiyo

Reactions: sm1
Geçmiş olsun öncelikle, benim ilk gebeliğimde kanama olmustu. Doktor o zaman parlak, mukuslu kırmızı kan riskli demisti. Kahverengi akıntı yerlesme kanaması olabilir, yerleşme kanaması illa regl tarihinden once olacak diye bir durum yok ki belki geç dollenmedir. Kasıkta batmalar, alt karın ağrıları surekli regl olacak hissi gayet normal. Gebelik sürecinde ara ara oluyor surekli

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz

Dularım hepimizle canım İnan yatmadan her gece topikte yazıştığı tüm arkadaşları da katıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah…

Ben de gebe kaldığımda kahverengi lekelenmem gelirse stres sıkıntı yapma demişti doktorum. Bol bol dinlenmeye ya hep uzanman lazım yerleşme kanaması olabillir ama yine de temkinli olmakta yarar var. Su iç bol bol. Benim arkadaşım gebeliğin başlarında bildiğin regli olmuştu düşük yaptı sanmıştı hatta ama şimdi kızı doğdu 3 aylık oldu bile. Rabbim ol derse olur. Dua edeceğiz hepimizin şuan düşük tehlikesi var sadece lekelenmem geldiği için sende yok zatwn doktorlar da kalp atışını duymadan kesin gebe tanısını koymuyorlar bile. Benim 6 kimyasalım var o yüzden her an bıçak altındayım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım sağlıkla doğsunlar inşallah şu ilk 3 ayı kaçımız atlatırız bilmiyorum ama gönlüm hepimizden yana. Dualarım sizlerle kızlar

Dularım hepimizle canım İnan yatmadan her gece topikte yazıştığı tüm arkadaşları da katıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah…
Amin kuzum benim insallah allah dualarimizi kabul eder sen ne yaptin kuzum ne zaman gidiceksin kontrole

Amin kuzum benim insallah allah dualarimizi kabul eder sen ne yaptin kuzum ne zaman gidiceksin kontrole
Perşembe saat 11 de randevum var canım kendi doktoruma gideceğim. İnşallah kalp atışı vardır da duyarım ama ben nedense ikiz hissediyorum tek kese gözükse de en yakın arkadaşım da bana ikiz öyle hissediyorum diyor. Valla sağlıklı olsun sıhhatli olsunda tek olsun farketmez Senin kontrolün ne zaman

Kızlar kontorlllerniz ne zaman herkes yazsın kalp atışını bi liste beceremedik kaç tane kadınız

Başka topiklere sorayım bakalım nasıl yapmışlar yardım isteyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…