2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhabalar herkese bende cuma günü hamile olduğumu öğredim 2 gün sonra kan verdim. Beta Hcg 11.731 çıktı. Muhtemelen doğum mart gibi olacak inşallah. Herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim
Maşallah çoğul gebelik mi acaba ayy çok heyecanlı doktora gidince bizi de haberdar et mutlaka umarım sağlıkla alırsın kucağına

Benim 5 Mart gösteriyor uygulama ama dün doktorda 2 gün önden gidiyorsun dedi 3 Mart olabilir ama aynı zamanlar seninle yaklaşık
Evet canım 2/3 gün fark olur olursa da ama gebeliğimiz aynı anda ilerleyecek rabbimiizn verirse . Belim çok ağrıyor sizin de ağrıyor mu kızlar. Mesela kızım evi süpürdü ben sildim sadece paspas attım inanılmaz ağrı girdi belime zaten ara ara ağrıyordu hep

masallaaahhh ıkı uc ay sonra tam seıvlırler bıde yaz gelıyor guzel zamnda dogumlarımız olacak ınsallaahh
Ayy düşünmesi bile çok güzel kızlar ya martta doğum Ağustos eylül gibi tombik yumuk yumuk olurlar çıkarır gezdiririz yazın ne güzel hayaller rabbim gerçek etsin inşalalh sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun

Merhabalar herkese bende cuma günü hamile olduğumu öğredim 2 gün sonra kan verdim. Beta Hcg 11.731 çıktı. Muhtemelen doğum mart gibi olacak inşallah. Herkese sağlıklı ve hayırlı doğumlar dilerim
Hayırlsı olsun canım bu değerin adetin kaçıncı günü çıktı yüksek çıkmış benimde adettim geçtiğinde 2 gün sonra ki betan 13.077 çıkmıştı o yüzden merak ettim kesen gözüktü mü gittin mi doktora

Maşallah çoğul gebelik mi acaba ayy çok heyecanlı doktora gidince bizi de haberdar et mutlaka umarım sağlıkla alırsın kucağına
Sat tarihim 28 mayıstı. Özel de kan verdim pazar günü yüksek çıkınca bende bi acaba ikiz mi dedim ama benimde eşimin ailesinde de hiç ikiz gebelik yaşayan yok. Bayramdan sonra ultrasona gireceğim haberdar ederim buradan.

Kızlar hayırlı uğurlu olsun, Mart ayına bende talibim bakalım kısmet
Hadi hayırlısı olsun cnm hepimiz şuan belirsizlikteyiz kalp atışı vs 12 hafta dolunca sanırım bi oh çekebileceğiz en riski süreci aşmış olacağız şuan hemen hemen hepimiz kalp atışını duyamadık daha erken rabbim o güzel günleri göster bize inşalalh

Çok teşekkür ederim. Benim adetim 6. Günü kan da 11.731 çıktı. Ultrasona daha girmedim daha görünmez kese diye. Bayramdan sonra bakılcak inşallah

Bende ikizden şüphelendim benimde ikizim var çift yumurtayız kuzenimin de ikiz kızları var. Anne tarafından var eşimin babası da ikiz olma ihtimali Yüksek ama pazar günü kontrol ettik tek kese gözüktü perşembe tekrar kontrole gideceğiz bakalım durum ne bilmiyoruz canım. Ama ikiz gözükmedi tek kese gözüktü

amiiiinnnnnn canım ınsallaaahhh

Hayırlı uğurlu olsun seninde bebişin canım. Benimde muhtemelen tek dir. Bu kadar yüksek çıkmasınada cinsiyete bağlıyorlar ama bilemiyorum.

Hayırlı uğurlu olsun seninde bebişin canım. Benimde muhtemelen tek dir. Bu kadar yüksek çıkmasınada cinsiyete bağlıyorlar ama bilemiyorum.
Erkek faktör diyorlar ama bence saçma bi düşünce erken döllenmişizdir büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda kesenin ve bebeğin boyutuna göre netleşir her şey. Perşembe de bebim kontrolüm var saat 11 de inşallah güzel haberler yazacağım bu sefer ben de.

Kızlar bazı topik başlarında herkes liste yapmış biz neden yapamıyoruz kalp atışını duyduğumuz hafta son adet tarihi tahmini doğum cinsiyet vs. Yapabilecek kimse yok mu aramızda hepimizi listeye yazsın ben pek bilmiyorum ama topikleri gezip okuyorum oralarda görüyorum hep

Ben denedim bi ara ama biraz karışık zor bi iş. O yapanlardan rica etsek yaparlar mı acaba

İnşallah güzel haberler alırız hep birlikte mutluğumuzu paylaşırız

Hadi bakalım hayırlı haberlerini alalım inşallah tek veya çift farketmez sağlıklı olsun da

Evet bende düşündüm bunu ama nasıl yapılacağını bilmediğim ve sitede yeni olduğum için kime sorulur bilemedim
Yapabilen birisi bizim için de hazırlasa gerçekten çok güzel olurdu biz de bilgilerimizi girerdik temmuz topigine bakıyorum şuan doğum yapanları bile yazıyorlar çok güzel bence

Herkese merhaba. Adetim 3 gün geçikti bugün. Sabah test yaptım pozitif. Doktor 14 temmuza randevu verdi öncesinde maalesef burada(Almanya) bir şey yapamıyoruz. Dün hafif pembe kanamam oldu sadece iki kez sildiğimde gördüm. Bugün de kahverengi ve beyaz karışık akıntım oldu şimdi çok şükür ki renksiz devam ediyor. Sol kasığımda hafif batmalar hissediyorum normal mi? Ve bir de bu lekelenme normal mi? Yerleşme kanaması adetten önce oluyor benim beklenen adetimin 2. gününde oldu. Lütfen tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi

canım bol bol dınlen ve su ıc, yerlesme kanaması olabılır benımde adet gunu olmustu

Reactions: sm1
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…