Ne güzel canım maşallah Allah gönlünüze göre vermiş. Çok da emek vermişsiniz tabi.. İnşallah bundan sonrası için de daha güzelleri olsun
İnşallah canım.. Allah gönlüne göre versin.. Senin de bebeklerin şansına olur bakarsın
Inşallah bakalım belki de şansımıza güzel gelişmelerle sonuçlanır bu süreç
Kızlar ben bugun doktora gittim doktor üçüz gebelik dedi hem şaşkınım hem de çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin
Yaaa grubun 3. Üçüz bebek bekleyen haberi geldi resmen grup bereket fışkırıyor ayağımı sürüyerek gelmişim Mart grubuna ❤ bende üçüz bebeklere gebeyim hepsi ayrı kesedeydi ve kalp atışlarını duyduk siz kaçıncı haftadasınız ilk zamanlar biraz şaşkınlık ve korku ağır basıyor ama üçüz videoları izle çok iyi geliyor biz ananız herşeyi başarabiliriz Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarini
Evet kızlar can sıkıntısından Çin takvimine baktım en üstte çıkan iki siteden biri erkek biri kız diyor çok boş işlere sardım noluyor bana bir de açıklamada demiş ki doğruluk oranı %50dir. Buna koptum ya. Zaten ya kız ya erkek kafadan atsan tutma ihtimali %50 Var mı başka bakan sizde neler çıktı eğlenceli bi muhabbet açalım ya hadi yazın
Ben cin takvimine baktım kız diyor rus takvimine baktım erkek ama 3 tane olduğu için ikisi de haklı olabilir diye bir şey demiyorum
Kızımda cin takviminde kız çıkmıştı ama her takvim farklı diyordu batıl bazı tahminler var ya onlarda da farklı çıkıyordu doktor da 20. Haftaya kadar bir kiz bir oğlan dedi başka başka doktorlara bile gittim en son devlette adam net bir şekilde kız dedi