• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne güzel canım maşallah 🥰🧿 Allah gönlünüze göre vermiş. Çok da emek vermişsiniz tabi.. İnşallah bundan sonrası için de daha güzelleri olsun 🙏🏻

İnşallah canım.. Allah gönlüne göre versin.. Senin de bebeklerin şansına olur bakarsın 🥰🙏🏻

Inşallah bakalım belki de şansımıza güzel gelişmelerle sonuçlanır bu süreç 😊🌸

Kızlar ben bugun doktora gittim doktor üçüz gebelik dedi hem şaşkınım hem de çok korkuyorum Rabbim hayırlısını versin

Yaaa grubun 3. Üçüz bebek bekleyen haberi geldi resmen grup bereket fışkırıyor 🤗🥰 ayağımı sürüyerek gelmişim Mart grubuna ❤😍 bende üçüz bebeklere gebeyim hepsi ayrı kesedeydi ve kalp atışlarını duyduk siz kaçıncı haftadasınız 🌸😊 ilk zamanlar biraz şaşkınlık ve korku ağır basıyor ama üçüz videoları izle çok iyi geliyor biz ananız herşeyi başarabiliriz 🥰👍Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarini 🥰😍🤲🤲🧿🧿

Evet kızlar can sıkıntısından Çin takvimine baktım en üstte çıkan iki siteden biri erkek biri kız diyor 😂 çok boş işlere sardım noluyor bana 😂😂 bir de açıklamada demiş ki doğruluk oranı %50dir. Buna koptum ya. Zaten ya kız ya erkek kafadan atsan tutma ihtimali %50 😂 Var mı başka bakan sizde neler çıktı eğlenceli bi muhabbet açalım ya hadi yazın 🥰

Ben cin takvimine baktım kız diyor rus takvimine baktım erkek ama 3 tane olduğu için ikisi de haklı olabilir diye bir şey demiyorum 🤣🤣🤣🤣

Kızımda cin takviminde kız çıkmıştı ama her takvim farklı diyordu batıl bazı tahminler var ya onlarda da farklı çıkıyordu 🤣🤣 doktor da 20. Haftaya kadar bir kiz bir oğlan dedi başka başka doktorlara bile gittim en son devlette adam net bir şekilde kız dedi 🤣🤣🤣🤣

Kızlar merhabalar bakamıyorum sık sık
Eşim pazartesi varikosel sen ameliyat oldu. O günden beri zaten hareketli bir insandım hani o konuda değişen bir şey yok ama bacaklarımın ayaklarımın sistigini hissediyorum dinlenmeye geçen bir şey de değil üstelik. Uyuyup uyanınca bile ayaklarım sızlıyor. Gerçekten de hiç bı şey anlamadım bu işten. Ödem de yok görünürde. Böyle şeyler yaşayan var mı?
benim de oluyor özellikle saatlerce oturursam . doktora sordum ben daha erken değil mi diye erken ama havalar sıcak o da etkiler dedi. ne uzun süre ayakta kal ne uzun süre otur dedi. dinlenirken ayaklarının altına yükselti koy öyle dinlen dedi.

ben de yatmaya karar verdim 😂

şakası bi yana sürekli bi durumsa kalp damara gidebilirsin demişti bana ama hafta erken olduğu için bi şey yapmazlar dedi. benim evde uzanıyorken olmuyor artık. ama senin kronikleşmeye başladıysa bi doktoruna sormalısın bence.

Kaç aylıktan itibaren bunu kullanır
Canım tam yatar pozisyonda aslında iç kısmı oturmaya başlamadan bile kullanılabilir. Ben yine de puset çok lazım olduğu için içine pusette aldım kendi markası takılabiliyor ters tarafa doğru. Aldığım en güzel ürünlerden biri diyebilirim bu baston araba için.

Ay hadi hayırlısı olsun canım bi tane de kızın olsa süper olur 🥰 Ben de kararlıyım kız doğuracağım😂Eşim alttan alta oğlum muhabbeti yapıyor sinirim bozuluyor. Ona inat kız doğuracağım bakalım hayırlısı işin esprisi tabi ikisinin de güzelliği başka 🙏🏻❤️
Alemsin :D Benim de gönlüm bu sefer kızdan yana, hiç ayırt etmem Allah biliyor. Sadece bu sefer farklı olsun istedim ama nasip tabi :) böyle kız çocuklarını süslü puslu giydiriyorsun saçlarını yapıyorsun ya özeniyorum:) Allah sana da gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip etsin inşallah canim ❤️🧿

Ahaha çok iyiymiş ya ama eğlenceli bişey 😂 Bende niye öyle çıktı anlamadım ikinci site adet döngüsü süresini sormuyordu bence o yanlış. Şimdi Rus takvimi varmış ona baktım o da kız diyor 😂
İlk bebekte heyecandan hepsini yapmstm. 13 Şubat'ta kontrole gitmstm ( tam 3 aylıktı) cinsiyeti söylesin sürpriz yaparım eşime 14 Şubat'ta demiştim hastaneye düştüm o zamanda 🤭🤭🤭 doktor halimi görünce dayanmyrdu 🤪

Adet dönemlerimde de çok ağlardım ciddiye almazdı beni. Sinir olurdum gerçekten derdim var niye beni takmıyorsun diye. Hormonlar der geçerdi. Hiç zırlamayacaksın bunlara 😂 Cidden içim sıkılıyor ama şaka bir yana bu da geçecek mi 12. Haftada umarım geçer. Yoksa doğurana kadar sürüyor mu ya. Aşırı duygusalım 🥹
Geçiyor tabiiiii 🤭🤭 ama nasıl geçiyor nereye geçiyor sormak lazım ben cevap hakkımı diğer arkdaslara veriyorum

Ben cin takvimine baktım kız diyor rus takvimine baktım erkek ama 3 tane olduğu için ikisi de haklı olabilir diye bir şey demiyorum 🤣🤣🤣🤣

Kızımda cin takviminde kız çıkmıştı ama her takvim farklı diyordu batıl bazı tahminler var ya onlarda da farklı çıkıyordu 🤣🤣 doktor da 20. Haftaya kadar bir kiz bir oğlan dedi başka başka doktorlara bile gittim en son devlette adam net bir şekilde kız dedi 🤣🤣🤣🤣
En azından takvimlerin belirsizliği tutmuş doktorlar da karar verememiş 😀 Bazıları tuttu diyor bazıları tutmadı diyor tamamen tesadüf. Bakalım neler çıkacak sürpriz yumurtalardan😀❤️

20220804_173805.jpg

Kizlar benim kan pihtilasma sonucum cikti 1 ay once vermistim sadece coraspin 100luk gunde 1 tane kullaniyordum dr um bugun bana oksopar 0.4luk her gun 1 tane karindan basla dedi coraspinin yaninda. Bebek sukurler olsun ki 9+1 cikti kalp atimi 176 cikti ama cok korkuyorum gec kalmis olabilir miyim diye. Daha once sonuclari boyle cikipta kucagina bebegini alan var mi?

Alemsin :KK70: Benim de gönlüm bu sefer kızdan yana, hiç ayırt etmem Allah biliyor. Sadece bu sefer farklı olsun istedim ama nasip tabi :) böyle kız çocuklarını süslü puslu giydiriyorsun saçlarını yapıyorsun ya özeniyorum:) Allah sana da gönlüne göre sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip etsin inşallah canim ❤️🧿
Ben kızların 12-13 yaşlardan sonra anneyle çok güzel arkadaşlık kurabildiğini görüyorum ve bu çok hoşuma gidiyor her zaman. Bebeklikte bence ikisi de her türlü tatlılar. Ama kızlarla annenin bağı ileri yaşlarda da sürüyor sanki. Tabiki hayırlı evlat olsun en büyük temennimiz o. Kız olunca çok iyi olacak diye bir kural yok. Umarım cinsiyeti ne olursa olsun bizi hep çok severler.Erkek çocuklar da anneye karşı hep korumacı savunmacı oluyor bu da harika bişey. Gerçekten ikisi de çok güzel. Seçim yapmak o yüzden doğru değil aslında. Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım. Sonra da sağlıkla büyüyüp güzel bir hayat sürsünler 🙏🏻❤️❤️❤️

Eki Görüntüle 3107459
Kizlar benim kan pihtilasma sonucum cikti 1 ay once vermistim sadece coraspin 100luk gunde 1 tane kullaniyordum dr um bugun bana oksopar 0.4luk her gun 1 tane karindan basla dedi coraspinin yaninda. Bebek sukurler olsun ki 9+1 cikti kalp atimi 176 cikti ama cok korkuyorum gec kalmis olabilir miyim diye. Daha once sonuclari boyle cikipta kucagina bebegini alan var mi?
Aynı genlerde benimki de. Ben de oksapara başladım, coraspin zaten içiyordum. Merak etme ne güzel sağlıklı gelişmiş bebeğin, bundan sonrası için de önlemini almış oldun 🥰

Inşallah bakalım belki de şansımıza güzel gelişmelerle sonuçlanır bu süreç 😊🌸

Yaaa grubun 3. Üçüz bebek bekleyen haberi geldi resmen grup bereket fışkırıyor 🤗🥰 ayağımı sürüyerek gelmişim Mart grubuna ❤😍 bende üçüz bebeklere gebeyim hepsi ayrı kesedeydi ve kalp atışlarını duyduk siz kaçıncı haftadasınız 🌸😊 ilk zamanlar biraz şaşkınlık ve korku ağır basıyor ama üçüz videoları izle çok iyi geliyor biz ananız herşeyi başarabiliriz 🥰👍Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarini 🥰😍🤲🤲🧿🧿

Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Beklyor mydnz 3uz merak ettim nasıl oldu süreç ❤️

Canım tam yatar pozisyonda aslında iç kısmı oturmaya başlamadan bile kullanılabilir. Ben yine de puset çok lazım olduğu için içine pusette aldım kendi markası takılabiliyor ters tarafa doğru. Aldığım en güzel ürünlerden biri diyebilirim bu baston araba için.
E bebeğe gidip bi incelemek istiyorum ya merak ettim şimdi benim de alasım geliyor zaten zor tutuyorum kendimi 😀

Ay gerçekten mi ya. Geçmezse benim bu sinirim insanlık için pek hayırlı olmayabilir 😂 huysuz yaşlılar gibi homurdanıp duruyorum herşeye 😂
Çok normal ama biraz dikkatini başka seylere vermeye çalış 9 ay böyle kolay geçmez. Bebekler de etkilenir bundan

Q qizemli sizin de mi üçüz maşallah 🥹 doktor birini sonlandırabiliriz isterseniz 12. Haftada dedi size de söyledi mi böyle bir şey
Evet grupta böyle bişey konuşulmuştu geçen hafta. Doktor ona da söylemiş. Bizimle paylaşmıştı ve doktora baya sinirlenmişti. Mesajınızı görünce kendisi de anlatır🙏🌸

Ben kızların 12-13 yaşlardan sonra anneyle çok güzel arkadaşlık kurabildiğini görüyorum ve bu çok hoşuma gidiyor her zaman. Bebeklikte bence ikisi de her türlü tatlılar. Ama kızlarla annenin bağı ileri yaşlarda da sürüyor sanki. Tabiki hayırlı evlat olsun en büyük temennimiz o. Kız olunca çok iyi olacak diye bir kural yok. Umarım cinsiyeti ne olursa olsun bizi hep çok severler.Erkek çocuklar da anneye karşı hep korumacı savunmacı oluyor bu da harika bişey. Gerçekten ikisi de çok güzel. Seçim yapmak o yüzden doğru değil aslında. Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım. Sonra da sağlıkla büyüyüp güzel bir hayat sürsünler 🙏🏻❤️❤️❤️
Amin inşallah canım. Kesinlikle her ikisinin de güzellikleri var, kız da olsa erkek de olsa iyi ilişki kurabilmek anne babaya bağlı biraz. Dedigin gibi sağlıklı hayırlı evlat olsunlar ❤️

Evet bnde 8+3 olmuşum bugun karindan ölçüldü yani 2 hafta onceki ölçüme uyumlu gidiyor bir sorun yokmuş. Hafif açık kahve akıntılarım vardı dr a ilettim ultrasonda kanama alanlari var onceki kan da olabilir dedi. Günlük 2 tane progestan kullanıcam bir de adendo kullaniyorum. Açıkçası sadece tedirginim. Dr bebegi gösterdi yavastan oluşuyor govdesi oluşmuştu yavrukusumun. Kol bacaklari da olusacagi yeri gösterdi. Umarim bi sorun olmaz. Bu kanama alani neden oluyor acaba yani bn fazla ayakta olduğumda daha fazla oluyo sanki. Gecen kendimi ilk defa yorgun hissetmedim süpürge actim eğildim falan bunlar etkiliyo mu acaba. Bunlari düşündükçe is yapasim gelmiyo. Evde aldi başını gidiyo

Back