• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın kızlar ben bugün 10+0 oldum hala sağlıkla bu haftaya kadar geldiğime inanmamıyorum. Yine bulantılarım başladı dün ne güzel düzeldim biraz iyiydim demekki arada iyi olacağım sonra yine kötü bir an önce 12.haftaya geleyim bıçak gibi kesilsin tek duam bu artık bakamıyorum telefona bunu yazarken bile midem bulanıyor. Tv. De izleyemiyorum başım dönüyor izlerken ne pis birşey bu bulantı benim gibi çekenler çok iyi anlıyor halimden. Eğer bulantınız yoksa gerçekten de çok şanslısınız ben hamilelikten hiç bişi anlamadım şimdiye kadar hep mutsuzum hep Allah yardımcımız olsun kızlar 😢
Sizin kadar kötü olmasam da ben de zor bir hamilelik geçiriyorum bu aralar ani göz kararmaları da eklendi korkudan sokağa çıkamıyorum, bulantı da cabası. Geçecek inşallah az kaldı sabredelim

Kıslar dün gece acildeydim🥺 çok fazla bir lekelenmem oldu ilk defa ama parça gibi ve agır kokuluydu hemen acile gittik tansiyonuma bakıldı parçayı gösterdim kanama dedi doktor hemen ultrasona aldılar bebek iyi kalp atışı var progestan fitil olarak başlattı kan uyuşmazlığı sebebiyle yarın tahlil yapılacakmış eger kanamam devam ederse tekrar kan uyuşmazlığı ignesini ikinciyi vurabiliriz dedi yarın tekrar muane olucam ben gitmicektim acile çok kararsız kaldım çünkü koyu kahve rengindeydi açık kırmızı degil bir durum yoktur diye düşündüm ama tehlikeyede atamadım inanın hep rüyalarımda gördüm Rabbim tüm anneleri ve karnındaki bebişler korusun🤲🤲
Canım gitmekle çok iyi yapmışsın. Leke kahverengi olsa da yapısı kokusu vs farklıysa bence gitmek gerekiyor diye düşünüyorum ben.
Umarım kötü bir şey çıkmaz bugünkü kontrolunuzde. Bizi de haberdar edin olur mu

Kızlar 2li tarama testinde kan aç karnına mı alınıyor yoksa aç tok farketmiyor mu?

Geçmiş olsun canım 🙏 bebeğiniz iyiymiş çok şükür için rahat olsun, önlemini almışlar zaten. Sen güzelce dinlen ve iyi beslen. Allah hepimizin bebeklerini korusun
Amin canım kahverengidir birşey olmaz demeyin öle bir durumda mutlaka hekinize bildirin ben kahverengi diye üstünde pek durmak istemedim ama içim rahat etmedi bebekten bile olmasa enfeksiyon gibi bir çok hastalıktan gebelik tehlikeye girebilir hiç tehlikeye atmayın böle bir durumda en azında gidin kalp atışını duyun içiniz rahat etsin hem görmüş olursunuz bebişinizi👶 Rabbim hepimizin bebişlerini korusun hepsi Allaha emant🤲

Amin canım kahverengidir birşey olmaz demeyin öle bir durumda mutlaka hekinize bildirin ben kahverengi diye üstünde pek durmak istemedim ama içim rahat etmedi bebekten bile olmasa enfeksiyon gibi bir çok hastalıktan gebelik tehlikeye girebilir hiç tehlikeye atmayın böle bir durumda en azında gidin kalp atışını duyun içiniz rahat etsin hem görmüş olursunuz bebişinizi👶 Rabbim hepimizin bebişlerini korusun hepsi Allaha emant🤲
Beni bu pimpiriklilikle kimse tutamaz öyle bi durumda zaten 😁 maşallah kuzuşuna, Allah'ım esirgesin 🧿

Kıslar dün gece acildeydim🥺 çok fazla bir lekelenmem oldu ilk defa ama parça gibi ve agır kokuluydu hemen acile gittik tansiyonuma bakıldı parçayı gösterdim kanama dedi doktor hemen ultrasona aldılar bebek iyi kalp atışı var progestan fitil olarak başlattı kan uyuşmazlığı sebebiyle yarın tahlil yapılacakmış eger kanamam devam ederse tekrar kan uyuşmazlığı ignesini ikinciyi vurabiliriz dedi yarın tekrar muane olucam ben gitmicektim acile çok kararsız kaldım çünkü koyu kahve rengindeydi açık kırmızı degil bir durum yoktur diye düşündüm ama tehlikeyede atamadım inanın hep rüyalarımda gördüm Rabbim tüm anneleri ve karnındaki bebişler korusun🤲🤲
çok geçmiş olsun canım, insan korkuyor haklısın...benim açık renkli kanamam olduğu halde 3 ay önce düşük yapmıştım, kesilir diye bekledim ama olmadı, sabah gittiğimde de düştüğünü anlamıştık.o sebeple bu gebeliğimde de korkuyorum 🤔

benimle eşim arasında da kan uyuşmazlığı var,ilk doğumumda da bebek doğunca iğne yapmışlardı... daha bu gebelik 6 haftalık ama ilerleyen süreçte acaba bana da mı iğne yapmaları gerekecek? doktor şimdilik bahsetmedi ama size yapmışlar anladığım iğne.

Canim bana herseyi yasaklamisti ayran soda karistrip ictim hep .limon ve portakal suyu da ictim.dr um icmezsen ne olur demisti bende bir sey olmsz demistim.kizim 7 yilda oldu cok ugrastik.22 aylik.cok ugrasmissin hicbir seyi riske atma demisti .cay kahve kola yuruyus meyve hamur isi yasakti
Cidden doğru icmesem ne olur hiç bişey olmaz ama şu bulantı olayı sıkıntı sağolun yorumlarınız için bende artık icmeme kararı aldım inşallah uygularm hep

çok geçmiş olsun canım, insan korkuyor haklısın...benim açık renkli kanamam olduğu halde 3 ay önce düşük yapmıştım, kesilir diye bekledim ama olmadı, sabah gittiğimde de düştüğünü anlamıştık.o sebeple bu gebeliğimde de korkuyorum 🤔

benimle eşim arasında da kan uyuşmazlığı var,ilk doğumumda da bebek doğunca iğne yapmışlardı... daha bu gebelik 6 haftalık ama ilerleyen süreçte acaba bana da mı iğne yapmaları gerekecek? doktor şimdilik bahsetmedi ama size yapmışlar anladığım iğne.
Sagol canım🍀ilk gebelikte vurdular canım 2.gebelik boş oldugu için vurmadılar kürtaj oldum 3.gebeliginde yarın bazı testler yapıcam kanamada sürerse ikinci igneyi vurucaz dedi yarın bakıcaz bakalım doktor ne dicek senin kaçıncı gebelik canım

Kızlar güzel haber vereyim, saglik ocagi ve il sağlık müdürlüğü ile olan sma tarama olayı çözüldü 😃😃kazanan tabiki gebeler oldu 💪 yarın eşim sabah gidip kan tahlili verecek. K kadinca1234 canım sende edirnedeydin sende yaptırabilirsin düşünüyorsan.
Süper bir haber bu peki nasıl çözüldü ne diyelim yani sağlık ocağına bana bu şekilde bilgilendirme yok demişlerdi

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah bian önce toparlar atlatırsın bu durumu Rabbim bebeğinide seni de korusun allahım tüm anneleri yavrularına kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
Sagol canım çok teşekkür ederim Rabbim saglıklı hamilelik geçirmeyi ve saglıkla bebeklerimizi kavuşmayı nasip etsin🤲👶

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak daha önce düşük yaomis olanlar ya da şu an riskli gebelik durumu olanlar magnezyum kullanan var mı aranızda? Pıhtılaşma var bende Ekim ayında 1 düşüğüm var doktorum magnezyum yazdı geçen ay bu ay devam edeyim mi diye sordum en önemli ilacın o senin dedi kendisi sanırım bir makale yazacakm8s bu konu hakkında düşük yapıp 2. Gebeliklerinde sağlıklı doğum yapanlar ve magnezyum ile ilgili 85 hastam oldu 100 olunca yayınlanacak dedi size hiç magnezyum ile ilgili bir şey dedi mi doktorunuz

Sizin kadar kötü olmasam da ben de zor bir hamilelik geçiriyorum bu aralar ani göz kararmaları da eklendi korkudan sokağa çıkamıyorum, bulantı da cabası. Geçecek inşallah az kaldı sabredelim
Ben de ayağa kalkınca gözüm kararıyor midem bulanıyor başım dönüyor zor duruyorum ayakta 2 adım atsam kusmam geliyor. Allah yardımcımız olsun inşallah

Günaydın kızlar ben bugün 10+0 oldum hala sağlıkla bu haftaya kadar geldiğime inanmamıyorum. Yine bulantılarım başladı dün ne güzel düzeldim biraz iyiydim demekki arada iyi olacağım sonra yine kötü bir an önce 12.haftaya geleyim bıçak gibi kesilsin tek duam bu artık bakamıyorum telefona bunu yazarken bile midem bulanıyor. Tv. De izleyemiyorum başım dönüyor izlerken ne pis birşey bu bulantı benim gibi çekenler çok iyi anlıyor halimden. Eğer bulantınız yoksa gerçekten de çok şanslısınız ben hamilelikten hiç bişi anlamadım şimdiye kadar hep mutsuzum hep Allah yardımcımız olsun kızlar 😢
Canım gerçekten çok zor ilk hamileligim de 6 ay migde bulantısı çektim çok zor Allah yardımcın olsun 😔benimde 10+0 oldu bugun, migde bulantılarım vardı azaldı bazen çok kötü oluyorum bazen iyi ama 12 haftada geçer azalır diyorlar arkadaşım dinlen sen

Sagol canım🍀ilk gebelikte vurdular canım 2.gebelik boş oldugu için vurmadılar kürtaj oldum 3.gebeliginde yarın bazı testler yapıcam kanamada sürerse ikinci igneyi vurucaz dedi yarın bakıcaz bakalım doktor ne dicek senin kaçıncı gebelik canım
benim 3. gebelik canım, bir oğlum var 8 yaşında, ikinci 3 ay önce düşük oldu kürtaj oldum, buna inşallah sağlıklı olur.

Back