2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet benimde dr um allah korusun ya molar gebelik olsaydi nasil risk aliyorlar demisti. Tabi yine 10 haftalikken kaybettim bebegimi. Progestan da kullanmama ragmen.. gidecekse allah omur yazmadiysa hersey bos..

Tmm canim bunu da not aldim teşekkür ederim

Merhaba uygulamada 5+1 gösteriyordu dün dontora gittim 5+3 dedi biraz önden gidiyor senin bebek dedi kese de goorundu hafif derinden kalp atışı da duyuldu 16 temmuz tekrar kontrole gideceğim sizin de Perşembe bebek kesin görünür

Benim iki bebeğimde de adet olacağım gün kahve lekelenme pembe lekelenemem oluyordu hatta kızımda 3 ay boyunca yoruldugumda yurudugumde kanli akıntılar lekelenme devam ediyordu çok şükür bir kızım bir oğlum 7 ve 9 uasindalar darısı başına merak etme neler neler oluyor hamilelikte

Yaaa ne güzel çok mutlu oluyorum böyle güzel şeyler söylendikçe rabbim inşallah bana da nasip eder canım.

Reactions: Cmz
Hareket mi ediyor maşallah son adet tarihiniz kac benimde 30 Mayıs yarın kontrolüm var
Seninle aynıyız canım benim de son adet tarihim 30 Mayıs ama ben reglime 12 gün kala pozitifi gördüm kan verdim 234 çıkmıştı sonra git gide adet günüme kadar katlandı çok şükür . Aynı gideceğiz seninle o zaman desene

Evet benimde dr um allah korusun ya molar gebelik olsaydi nasil risk aliyorlar demisti. Tabi yine 10 haftalikken kaybettim bebegimi. Progestan da kullanmama ragmen.. gidecekse allah omur yazmadiysa hersey bos..
kesinlikle öyle canım benimde ilk düştüğümde hem iğne hep hap vermişlerdi Progrstan ve yataktan kalkmıyordum WC den WC ye sadece 4 gün sonra düştü kanamam durmadı kalp atışını da duymuştuk eşimle yani sağlıksızsa ne yaparsan yap düşüyor maalesef

Kızlar akşam saat 10 dan sonra bi uyku bastırıyor uyuyuyorum resmen dalıyorum uykuya siz nasıl gece 3 lere kadar dayanıyorsunuz bi de bu gece rüyamda düşük yapıyordum inşalah tersi olur önce lekelenmek geliyordu sonra kanamam başlıyordu rüyamda doktor bakacak alttan alttan bakacak cihaz bulamıyordu hepsi dolu bekliyordum bayılacak gibi oluyordum rüyamda doktorun yüzüne kan bulaşıyordu yanağına offf saçma sapan bir rüyaydı işte kızçeler

Kızlar bir de ben internetten hesaplıyorum her şey yazıyor çok iyi değil mi ya :)
Yolladım dosyayı aşağıdan benimle aynı zamana denk gelen var mı :))

Eklentiler

• F94D57C6-0030-49DB-80EC-D56686A7B44A.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 76
evet canım benımde aynı, akıntım cok fazla,
uykum gelıyor sureklı bırde sevdıgım yemegı yerken bırden mıdem bulanıyor

canım bılıncaltını guzel seylerle doldur , bunları dusunmek ruyalaınada yansımış. Allah korusun. Rabbım hayırlısı ıle saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın.
benimde 9da uykum gelıyor, zorla bır saat daha oturdum uyudum :)

zaten dedıgın gıbı kımyasal veya saglıksız ıse progestan bıle kullanılsa ıkı gun ıcınde kanama baslıyor.
kan degerlerınde artısa bakıp eger progestan kulanılıyor ıse devam et ya da kes dıyorlar

benımde son adet tarıhım 26mayıs ama benım gec dollenme olmuş, reglden bır gun once beta 26 ydı :)

Kızlar yaklaşık 25 günlük gebeyim özellikle lavabodan sonra kramp şeklinde ağrı giriyor karnıma. Adet olacakmış gibi ağırlarım oluyor duramıyorum. Sizce normal mi

evet canım benımde aynı, akıntım cok fazla,
uykum gelıyor sureklı bırde sevdıgım yemegı yerken bırden mıdem bulanıyor
Bende de iştahsızlık var midem kazınıyor ama yemek gelmiyor içimden aslında bunlar güzel sağlıklı ilerleyen gebelik belirtileri diyorlar… Mesela ben bütün düşüklerimde ya belirtim hiç yoktu ya da belirtiler bir den kesildiğinde oldu o yüzden hergn kendimi dinliyorum belirtilerim var kı yok mu.

Kızlar yaklaşık 25 günlük gebeyim özellikle lavabodan sonra kramp şeklinde ağrı giriyor karnıma. Adet olacakmış gibi ağırlarım oluyor duramıyorum. Sizce normal mi
benımde ara ara kasık agrım oluyor canım yorma kendını dınlen bıraz

Hayır ben ki gece kuşuyum sabah işe gittiğim zaman bile 2 den önce uyumam ama gel gör ki uykusuzluk çekiyorum sürekli :)

canım cok dusunmemeye calıs cok zor haklısın ama kendını dınleyerek daha da kasıyorsun.
benımde bır kımyasalım var ,3 yıldır bebek beklıyoruz.
sureklı felak nas okuyorum elımı karnıma koyup.Rabbım hayırlısı ıle saglıkla kucagımıza almayı evlerımızde huzurla saglıkla evlatlarımızı buyutmeyı nasıp etsın , amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…