2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Onu ben de düşündüm ama gazı olsa biberonu da almazdı diye de düşünüyorum. Kafam çok karıştı dünden beri. Dün gece hiç uyumadı. Bugün biberonla anne sütü verdim sağıp 2 saattir uyuyor kesintisiz kendim uyandıracağım simdi yeniden emsin diye.
Peki gaz çıkarıyor mu canım duyuyor musun ağızdan alttan gaz çıkardığını? Böyle kendini sıkıp kızarıp ayaklarını çekip çığlık atarak ağlıyorlar gaz sancısı olduğunda. Benim kız doğduğunda 3 gün sabaha kadar ağladı gazdanmis. Damlaya başlayınca sakinledi gazini rahat çıkarıyor şimdi. Meme ucun nasıl bu arada tutmada o yüzden mi zorluk yaşıyor ki biberondan sonra hemen meme ver bakalım ne yapacak tutacak mi. Sütü içtikten sonra uyuduysa karnı açtır demek ki sütün ne durumda geliyor mu ? İstersen mama takviyesi yap sütün iyice inene kadar belki karnı o kadar aç olmazsa memeyi daha kolay tutar eğer açlıktansa ağlamaları

Valla şuan stresten hepimiz ayaktayız resmen ama yarın nasıl geçecek bu uykusuzlukla merak ediyorum. İnsallah evlatlarımızın kokusunu alinca gelir o güçte
Ben doğumdan sonra iki gün hiç uyumadım sıfır uykuydum insan istese de uyuyamiyor bi süre değişik bir kafa oluyor

Kızlar ben göğüs pompası hala almadım, süreç nasıl ilerleyecek sütüm olurmu olmazmı nasıl olacak bilmiyorum, hemen elektrikli almak yerine sizce bu manuel ürün yeterli olur mu? Kullanan yada bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?
Canım ben aldım ama daha çok kullanmadım ama bugün şu videoyu izlemiştim bak bu pompalarin kullanimi ile ilgili sen de izle güzel anlatmış. İlk günler sütün inene kadar elektrikli pompalar da iyi oluyor ben kiralamistim

Canım ben aldım ama daha çok kullanmadım ama bugün şu videoyu izlemiştim bak bu pompalarin kullanimi ile ilgili sen de izle güzel anlatmış. İlk günler sütün inene kadar elektrikli pompalar da iyi oluyor ben kiralamistim

Teşekkür ederim canım izlerim videoyu.
Benim asıl maksadım sütüm gelirse 2 saate bir emzirme eylemi olması gerekiyormuş ya, uykuda önemliymiş, en azından 1 kere emziririm diğer 2 . Saati sağdığımı verir eşim o arada 4 saat uyumuş olurum😅🙈 neyin hasabının peşine düştüm ama benim uykum çok ağırdır nasıl olacak bilmiyorum. Zombi gibi gezerim artık.

Son düzenleme:
Valla şuan stresten hepimiz ayaktayız resmen ama yarın nasıl geçecek bu uykusuzlukla merak ediyorum. İnsallah evlatlarımızın kokusunu alinca gelir o güçte
Benim aklım kızımda 🥺 ondan uyuyamıyorum bir türlü. Eşim uyutmaya gitti 3 saat önce anne diye ağlayıp uyumuyormus, gözümü kapatamıyorum resmen 🥺

Benim asıl maksadım sütüm gelirse 2 saate bir emzirme eylemi olması gerekiyormuş ya, uykuda önemliymiş, en azından 1 kere emziririm diğer 2 . Saati sağdığımı verir eşim o arada 4 saat uyumuş olurum😅🙈 neyin hasanının peşine düştüm ama benim uykum çok ağırdır nasıl olacak bilmiyorum. Zombi gibi gezerim artık.
Canım ne kadar uykun ağır olursa olsun çocuk gık dediğinde yerinden fırliyorsun tecrübeyle sabit 😊

Sen hangisinden aldın canım? Bu videodaki ürün çok iyi gibi, hem elektrikli değil hem de elinin yorulacağı bir durumu yok, ama bir memeyle süt verirken diğer memenin vakumlanması iyi değil diye biliyorum, anneme doktoru ikizleri aynı anda emzirme demişti, o yüzden hep biri emdi doydu sonra diğeri diğer memeye doyuruyordu.

Benim aklım kızımda 🥺 ondan uyuyamıyorum bir türlü. Eşim uyutmaya gitti 3 saat önce anne diye ağlayıp uyumuyormus, gözümü kapatamıyorum resmen 🥺
Düşünme canım ya herşeyin bir ilki var bugün ayrı uyuduğunuz ilk gece ve kardeşinin gelmesine saatler var, kzın emin ellerde huzurla uyu 😊
Yarın uyumadığın şu saatler için çok pişman olabilirsin.

Gece mesaimiz başlamıştır yine 😥 benim aylardır toplanma,sertleşmem var kaldı ki son dönemde çok daha artarak devam ediyor ama ne gelen var ne giden.Ağrısı,sancısı,toplanıp sertleşmesi bol olan bir hamilelik oldu benimkisi inşallah doğum sonrası kolay olur diye dua ediyorum hep.Çünkü dinlenmeye,uyumaya,ağrısız sızısız oturmaya o kadar ihtiyacım var ki 🥺

Kızlar bu ultrasonda çıkan kilolarla doğumda ki kilo hemen hemen aynı mı? Benim bi arkadaşıma doktor 2800demiş akşamına doğum ypmış çocuk 2 kg bile değilmiş acaba bu kadar şaşar mı? 🥺
Aradaki fark çok fazla ya, acaba bebeğin şişi çok mu fazlaydı. Bizim topikte bu denli fark hiç okumadım. İnşallah bizlerin başına bu durum gelmez.

Gece mesaimiz başlamıştır yine 😥 benim aylardır toplanma,sertleşmem var kaldı ki son dönemde çok daha artarak devam ediyor ama ne gelen var ne giden.Ağrısı,sancısı,toplanıp sertleşmesi bol olan bir hamilelik oldu benimkisi inşallah doğum sonrası kolay olur diye dua ediyorum hep.Çünkü dinlenmeye,uyumaya,ağrısız sızısız oturmaya o kadar ihtiyacım var ki 🥺
Benimde son 1 haftadır bu sertleşme çok arttı otururken de oluyor ama çok değil, benim özellikle gece yatağa geçtiğimde sağ tarafıma döndüğümde hiçbir şikayetim yokken dakikalar içinde aşırı idrara sıkışmış ve kasılmış bir halde oluyorum, öyle kasılıyorum ki o an ne soluma dönebiliyorum ne de kalkabiliyorum, ayaklarımı oynatarak nefes dengesini kurarak düzelip kalkıyorum.
Acaba benim idrar torbası sağa doğru gitmiş olabilir mi?

Benim asıl maksadım sütüm gelirse 2 saate bir emzirme eylemi olması gerekiyormuş ya, uykuda önemliymiş, en azından 1 kere emziririm diğer 2 . Saati sağdığımı verir eşim o arada 4 saat uyumuş olurum😅🙈 neyin hasabının peşine düştüm ama benim uykum çok ağırdır nasıl olacak bilmiyorum. Zombi gibi gezerim artık.
Canim sağıp biriktirmek icin elektrikli pompa daha iyi bu manuellerde elle sağım yapabilirsin ya da bi memeyi emzirirken diğerini vakumlayip biriken sütü verebilirsin ama doyacağı kadar birikmiyor o şekilde. Sen o uyku işini unut kimseye emanet edemeyeceksin, sağsan bile kendin vermek isteyeceksin 🤣
Sen hangisinden aldın canım? Bu videodaki ürün çok iyi gibi, hem elektrikli değil hem de elinin yorulacağı bir durumu yok, ama bir memeyle süt verirken diğer memenin vakumlanması iyi değil diye biliyorum, anneme doktoru ikizleri aynı anda emzirme demişti, o yüzden hep biri emdi doydu sonra diğeri diğer memeye doyuruyordu.
Benim lansinoh ama kullandin mi dersen hayır bi kere elle sağım yaptım sadece 🥲 üşeniyorum çok onun yerine elektrikli ile sagiyorum ara ara o bile çok zor geliyor meme uçlarımı acıtıyor çünkü 🥹
Kızlar bu ultrasonda çıkan kilolarla doğumda ki kilo hemen hemen aynı mı? Benim bi arkadaşıma doktor 2800demiş akşamına doğum ypmış çocuk 2 kg bile değilmiş acaba bu kadar şaşar mı? 🥺
Bu kadar farkettigini ilk kez duydum 😐

Canim sağıp biriktirmek icin elektrikli pompa daha iyi bu manuellerde elle sağım yapabilirsin ya da bi memeyi emzirirken diğerini vakumlayip biriken sütü verebilirsin ama doyacağı kadar birikmiyor o şekilde. Sen o uyku işini unut kimseye emanet edemeyeceksin, sağsan bile kendin vermek isteyeceksin 🤣

Benim lansinoh ama kullandin mi dersen hayır bi kere elle sağım yaptım sadece 🥲 üşeniyorum çok onun yerine elektrikli ile sagiyorum ara ara o bile çok zor geliyor meme uçlarımı acıtıyor çünkü 🥹

Bu kadar farkettigini ilk kez duydum 😐
Doyacağı kadar birikmiyorsa işime yaramazki zaten 🤭 nasıl uyumadan yaşarım kız😅 sen doğumdan sonra 2 gün uyumamışsın ben 2 gün uyuyamasam kesin bayılırım🤣
Yeni Anne olacak kendimi çok merak ediyorum doğrusu🙈

Tansiyonu varmış erken doğuma girdi ama ultrason ölçümü ile fark çok acaba makinede mi sorun vardı☹️ inşallah bizimkiler aynı doğar 🤲
Belkide dediğin gibi ultrason cihazı sorunludur, çok eskidir, Kaç haftalık doğum yapmış canım? Boy ölçümü de mi çok farklı çıkmış?

Kiyamam ya sizin daha zormuş güzel uykular gelsin kızına mışıl mışıl uyusun kardeşi gelene kadar sonra gelir oda yanınıza

X