Mustelanın yağını aldım canımKızlae duş sonrası için bebek yapı mı aldınız, losyon mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mustelanın yağını aldım canımKızlae duş sonrası için bebek yapı mı aldınız, losyon mu ?
Doktorum bana yağ yerine losyon kullanmamı önerdi. Cildi daha güzel nemlendirir masaj yaparak sür her banyodan sonra, bebeğini de rahatlatır dedi canım.Kızlae duş sonrası için bebek yapı mı aldınız, losyon mu ?
Sağol canım bende onu tercih edeyim o zaman genelde o alınmışMasaj için mustelanın yağını aldım kış bebeği olacağı için ve ablası atopik ciltti öyle olmasa bile hassas teni çabuk kurur diye yine mustelanın steletopia balsamını aldım
Hayırlı olsun canım daha yeni giriyorum buraya. İnşallah iyi geçmiştir gözün aydınnnBenden sonra doğum yapan oldu mu başka okuyamadım
Canım ben mustela bebek yağı ve losyonu ikisini de aldımKızlae duş sonrası için bebek yapı mı aldınız, losyon mu ?
Sat a göre canım. Benim sat a göre cuma günü 37+5 idim ama bebeğin gelişimi olcumlere gore 40+5 idi. Ona rağmen 38+5 e gün verdi.Ben bir seyi merak ediyorum. Beklenen dogum tarihinde doktorlar sat a gore olani mi baz aliyor yoksa olcumlerine gore cikani mi acaba? Bilenler beni aydinlatabilir mi acaba?
Bu aldım canım. Hergğn vermeyi düşünmüyorum ama çok sancısı olduğu zaman vereceğim aslımda kakasını da yapıyor ama gazı oluyor herhalde yine de bugün verdiğim halde 5 tem beri uyumadı artık göz kapakları kızardı uykusuzluktan. Şimdi uyuyor gibi. Be biz hala 3 kiloyuz kilo alımı çok yavaş bı hafta içi büyük kızımın doktoruna götüreceğim artık ona göre kontroller yapılır maması mı yaramıyor anlamadım daNurse Harveys colex mi aldığın? Eğer oysa 0-1 ay için içinden çıkan şırınga ile günde 2,5 ml gazin şiddetine göre günde 4-6 defa verilebiliyor. Ben direk firmaya yazıp sordum instagramdan bu şekilde bilgi verdiler bana. Diğer damla da ağzına günde 1 kez 5 damla şeklinde uygulanıyor.
Evet rahimi yumusattigi için kasılma ve doğum kanalına yerleşme de çok faydalı ve hurmaKızlar ananasın doğuma etkisi var mı geçen biri yazmıştı sanki
Bende ikidir eşimden yardım istiyorum canım. İmkanı yok hiçbişey göremiyorum zatenCanim Ben epilasyon yaptirmistim. Gebelikle biraz ciktilar. Esimden destek aliyorum, tras makinasi ile ... Esinize bi rica edin derim...
Yaa maşallah Benimde geçen gün 1 damla geldi sapsarı sağ göğsümden iyi birşeydir umarım diye kendimi teselli ettimKizlar benim oglumun ilk sutu bugun geldi masallah Allah a sukur...
Ben bu hafta kayisi kompostosu her gun buyuk bir kase ve tahin helvasina baslamistim. Etkisi belki olmustur. Dereotu da yemeye baslicagim bugun :) onun da bende cok etkisi oluyor
Hurma yiyiorum ananasta alayım bari faydası varsaEvet rahimi yumusattigi için kasılma ve doğum kanalına yerleşme de çok faydalı ve hurma
Haftada bir gidiyorum canım. Valla bi niyeti bozdum denicem ben de bakalım ağda becerirsem ne alaDoktor kontrolünün zaman aralığı nedir canım, ben her kontrolden 1 gün önce. Ne ile alınacak durumdaysa epilasyon ya da ağda ya da plastik eldiven ile ayna karşısında maksimum seviyede yapmaya çalışıyorum
Tebrik ederim canım, Rabbim analı babalı büyütsün
Özel bir ilac sanırım canım eczaneden alınan.
Aceleci değil canım haftan normal,hiç gerilme her şey çok kolayca olup bitecek diye düşün kendini rahatlat Biz hemen hemen hepimiz olduk hiçbir şey olmadı şükür39 a gelip cati muayenesi olmayanlar var. benim doktor niye aceleci ki acaba. Yarina kontrolum var 37+0 olacagim. Ve cati muayenesi yapacagini soyledi. cok gerginim.
38+0 oldum bugün Salıyı iple çekiyorum bakalım haber vereceğimmmm hemennnHEYECANLIYIM yarın senden haber bekliyoru, salı günü 2 arkadaşın kontrolü vardı @pcfl ve M miniktostos , Çarşamba benim hadi doğurmadan gelmeyin kızlar
Bendeki bu değil canım şurup şeklinde colex yazıyor üstünde. Gazdan uyumuyorlar gaz olunca memeyi de tutmuyorlar. Çok Zor valla allah yardımcımız olsun biz bi daha tartilmadik bu hafta içi bi götürücem sağlık ocağına tekrar. Haftada kac gr almalari gerekiyormuş ne dedi senin dr ? Muhtemelen mama cc sini arttırır canimBu aldım canım. Hergğn vermeyi düşünmüyorum ama çok sancısı olduğu zaman vereceğim aslımda kakasını da yapıyor ama gazı oluyor herhalde yine de bugün verdiğim halde 5 tem beri uyumadı artık göz kapakları kızardı uykusuzluktan. Şimdi uyuyor gibi. Be biz hala 3 kiloyuz kilo alımı çok yavaş bı hafta içi büyük kızımın doktoruna götüreceğim artık ona göre kontroller yapılır maması mı yaramıyor anlamadım da
Kız göbek mi var düşsün hani bebe nerede benim ilk gebelik de böyleydi ahhh ahhh . Pek anlamam gerçi de düşmüş gibi değil sankiEki Görüntüle 3210509 kızlar bu göbek aşağıda mı sizce 39+3
Yenidoğan için çok yumuşak yatak olmaması gerekiyor omurga gelişimi için. Bizim yatağımız bu bir tarafı 0-3 yaş diğer tarafı 3-6 yaşa uygun yumuşaklıklari farklıMerhabalar. Bebek yatağı için ne aldınız acaba? Ben çok arastirmadigim için satıcının önerdiği kraftin visco yatağını aldım. Ama internette visco yatagin bebeklere uygun olmadığı yazıyor. Kullanan var mı?
Ahahah bebek 3700 oldu… ben 23 kilo aldım ne diyorsun beni mutlu ediyorsunKız göbek mi var düşsün hani bebe nerede benim ilk gebelik de böyleydi ahhh ahhh . Pek anlamam gerçi de düşmüş gibi değil sanki