2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar erken değilmi haftalarınız? Hemen hemen aynıyız ama ben erkenden gelmesin diye dua ediyorum evet çok zorlanıyorum ama ideal zamanlar 37/38/39 falan.36+0 dan sonra hurmaya square falan başlayın diyorum
Yok zaten acele etmiyorum erken de gelmez diye düşünüyorum hayırlısı inşallah güzel gününde sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olsun bazen çok az hafif yalancı sancı oluyor oda normal

Kızlar erken değilmi haftalarınız? Hemen hemen aynıyız ama ben erkenden gelmesin diye dua ediyorum evet çok zorlanıyorum ama ideal zamanlar 37/38/39 falan.36+0 dan sonra hurmaya square falan başlayın diyorum
Evet canım aynı sayılırız. Ben 37-38 arası sezeryan istiyorum. Yoksa şimdi tabi gelmesin ama doktor daha kalsın diyor. Çok zorlanmaya başladım benim ki aşağı ineceğine yukarı tırmanıyor sanki

Bebek kanaldayken herhangi belirtin var mıydı canım. Benim bir kaç gündür çatı kemiklerim inanılmaz ağrıyor. Yürürken ayağa kalkarken, yatakta sağa sola dönerken sanki et kesiği gibi
Kasıkta ve vajinada çok fazla baskı hissetmeye başladım canım, yürümekte iyice zorlandım. Özellikle eğilince canım acıyo artık tam eğilemiyorum, ben de şuan tam tersi bebek kanala girdikten sonra çatı ağrım azaldı sadece yatakta sağa sola dönerken çatı ağrısı oluyo.

Aminn canım inşaAllahh
Allah sana da kolaylık versin hamileyken taşınmak gerçekten çok zormuş onu anladım Rabbim yardımcın olsun.
Ben stres yaptım aman sen yapma.

Benim için taşınmanın artısı bebeğimin kanala girmesi oldu
4 gün taşınmam sürdü ve hiç yerimde durmadım, doktorum bebek kanalda süper pozisyonda duruyo egzersizlerini güzel ypmışsın dedi ben de yok egzersiz hiç ypmadım 4 gündür ev taşıyorum dedim o zaman taşınmada ne yaptıysan aynı şeylere devam et çok iyi etkisi olmuş dedi
Sen de hayırlısıyla taşınırsın inşaAllah canım çok stres yapma öyle böyle bitiyo bu süreç de

Oh ne güzel bitmiş gitmiş. Ben de yarın sabah kalkınca üşenmeden başlayacağım koli hazırlamaya yapmadıkça gözümde büyüyor çünkü. Eşim de taşınacağımız evde çalışıyor, onun vakti pek yok o yüzden.

Kızlar günaydın, biz hastanedeyiz bugün çıkarız inşallah. Dün o kafayla 1300 gibi yazmışım kilo 3365 olacaktı evet. 39+2 de doğdu, ismi Meryem kolay bir doğumdu diyemeyeceğim, detayları anlatırım daha sonra. Yazan, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum

Allah güzel günlerini göstersin inşallah

Doktor mu soyledi acaba kanala girmis diye sormustum ama sonraki mesajda okudum. Sagolun. Benimki de bugun gece cok ugrasti. Gobegim kuculmus sabah. Gobek deligimi zor goruyorum, asagi inmis. Insallah sali kontrolumde guzel seyler duyarim. Hem 36+0 olacagim o zaman. Sizin dogmadigina gore daha kalabilir demek ki bu sartlar da

Hepimiz aynıyız arkadaşım,bi tık ilerisi çatı kemiği ağrısı
Kızlae basım cok agrıyor dönüyor midem bi acayip böyle dayak yemis gibiyim ter atıyorum nedir bu ya ((
Tansiyon olabilir mi canım, benim midem bulanıp başım dönse, soğuk soğuk terlesem tansiyonum düşer

Evet canım aynı sayılırız. Ben 37-38 arası sezeryan istiyorum. Yoksa şimdi tabi gelmesin ama doktor daha kalsın diyor. Çok zorlanmaya başladım benim ki aşağı ineceğine yukarı tırmanıyor sanki
Benim arkadaş acele ediyor 32. Haftadan beri sancım var düzensiz ama baya baya şiddetli oluyordu şu son bi haftadır azaldı Salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum

Her doğum farklı canım hatta bir annenin tüm doğumları bile çok farklı.benim ilk doğumum suyum geldi açılmam olmadı sancım yoktu suni sancı kısmı yüzünden (yatakta nstye bağlı kalıyosun sancıları yürüyüp hareket ederken karşılamak daha kolay)biraz zordu ama açılma olduktan sonra doğuma girip çıkmam bir oldu ve doğurduğun an böyle yeniden doğmuş gibi bi his oluyo,o çok ayrı tarifi zor inanılmaz güzel bi duygu bakalım bunda neler yaşayacağız ama bilmeme rağmen bende korkuyorum yalan yok,sanırım olumsuzu düşünmemek olumluya odaklanmak gerekiyor ben öyle öyle biraz rahatlatıyorum kendimi

B beyazkelebeksiyahlale sana yazmıştım alıntıyı eklemeyi unutmuşum yine

Kızlar günaydın, gece yazacaktım resmen sancidan yazamadim. 38.haftadayım doğum sancısı bekliyorum regl sancısı cekiyorum. Doktorum bu o değil diyor, 9 ayin acısı çıkıyor resmen, hamilelikten önce de aşırı sancılı olurdu. Bildiğiniz o günlere döndük. Bunu yaşayan var mi?

Ne güzel yapmışsın süsü çok beğendim, bence baya profesyonel de olmuş
Hepimiz aynıyız arkadaşım,bi tık ilerisi çatı kemiği ağrısı

Tansiyon olabilir mi canım, benim midem bulanıp başım dönse, soğuk soğuk terlesem tansiyonum düşer
Ay çatı kemiği ağrısını hiç bilmiyorum bir de o mu eklenecek? Kesin bilgi mi bu sinirim bozuldu bedenim kaldıramayacak daha fazla değişikliği, iyice huysuz bir tip olmaya başladım zaten bu sebeplerden hadi hayırlısı

Onun bi kaç kat fazlası doğum sancısıymış işte.hazırlık sancıları fazlalaşmış işte yakın olduğu için doğum.nst de sancı çıkıyormu peki ?

evet işte o regl sancısı gibi kasıklardaki sancı bende de var, o sancı düzenli aralıkla sıklaşıp belden inmeye başlayınca da zaten doğum sancısı oluyor yanlış mı biliyorum ki niye o değil demiş anlamadım.Her gün ara ara giriyor bana da ve çok sıklaştı bu ara. Bnm nstde sancı yükseldiği sırada da tam o regl sancısı gibi hissettiriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…