2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim gazli bebege ne yapsan da gecici oluyor pek bir sey fayda etmiyor. Sen rezene, kimyon iciyorsun degil mi sutunden bebege gecer.Belki de kolik degildir şuan mama kullaniyorsun mama da yapabilir. Mamayi biraktiktan sonra daha iyi anlarsin. Bazi mamalarda daha cok gaz yapar. Bir de valla benim oglumda son çare biogai gaz damlasi kullandikta o rahatlatmisti. Bir de bacaklarini karnina dogru cek birak cek birak oyle cok gzuel gaz cikariyorlar

İnşallah mamadandir yok içmiyorum bugün eşime aldirayim bakayım gece gözlemlicem. Gece mama vermeyim bari gündüz vereyim öyle deneyim bi. Bende sab simplex gaz damlası var sen nasıl kullaniyorsun gaz damlasını mamaya mi koyuyorsun yoksa direk ağzina mi veriyorsun

Tulumla görmek istiyorum, bu şekilde sadece işaretlediklerimi koyunca yeterli bir set oldu mu? Ayrıca bir çift çorap koyacağım tulumun içine giydirmek gerekirse diye. Eki Görüntüle 3208155
Evet canim yeterli olur. Eldivenleri varsa bir de eldiven koyarsin. Corapta koyacaksin zaten. Ben de tulum koyacagim icine zibini icliği

Sutumu cay kasigina sagip doktorun onerdigi kadar damlatiyordum. Ama her gun verince fayda etti bizim. Bir de bazi gaz damlalari her bebegin gazini kesmeyellbiliyor. Kakasi nasil canim rahat yapiyor mu. Sen hosaf falan cok iciyorsan o da karnina agri yapmis olmasin. Yigenim de olmsutu cunku.oyle bir sey. Simdiden icini karartip kolik deme cunku daha 3 gunluk bagirsaklari yeni yeni alisiyor sirf anne sutune baslayinca daha rahatlar

Ben de öyle hayal ediyordum ta ki dr um 36+6 da bu akşam seni dogurtalim diyene kadar mamayi e bebekten almıştım ben canim
Benim de başıma böyle bir şey gelecek galiba en sonunda yarin ben de kontrole gidicem gitmisken e bebekten ben de alayim madem senin önerdigin biberonu da alicam

Tabii ki, en güzeli rahat rahat sağlıklı, müdahaleye gerek duymadan doğum yapmak. Benim kendim için de umduğum, bebeğin sağlıklı gelmesi benim de müdahaleye gerek kalmadan sağlıklı doğum yapabilmem. Ama baktım ağrı beni zorluyor, yıpratıyor, deli miyim niye reddedeyim. Abuk sabuk konuşan insanlara zaten tahammülüm yok, genel olarak terslerim. Böyle hamilelik, doğum konusunda sanki bebeği doğumu yapan kadından çok düşünüyormuş gibi konuşan insanlara özellikle de erkeklere hiç tahammülüm yok. Antibiyotik de kullanmasınlar. Örnek çok.

Bu yastık bana tavsiye edildi, ister miyim diye koltuk minderiyle denedim ama bacağımın arasında bir şey olması beni daha çok uyandırdı. Yorganı koyuyorum bacağımın arasına yetiyor. Şimdi de birkaç hafta kaldı zaten diye almıyorum. Ama bakalım eğer uyku sıkıntısı devam ederse alırım.

Genel olarak burada annenin isteklerine mümkün olduğunca saygı var. Yani yıkıyorlarsa bile ben yıkamayın dersem yıkamazlar diye tahmin ediyorum. Hiç kendim de araştırıp bakmadım, tavsiyelerini sorarım 2 hafta sonra paylaşırım burada.
Teyzeler bizim de çikolatamız hazırlandı biraz geç kaldık ama neyse ki kargo 2 is günü
Eki Görüntüle 3208133
Çok güzel olmuş, afiyet olsun yiyenlere. Ömrü de böyle tatlı olur umarım.
Bu yoruma cok guldum demi.ama kerpeten kullansinlar
Evet, densizlere fırsat vermemek lazım. Niyeyse bir tek kadınların ağrıları konu olunca “eskiden şöyleydi böyleydi” muhabbeti oluyor.
Geçer umarım. Daha bebek çok küçük, bu uyku konusunu zor olduğundan yeni annelerde çok stres yaratıyor ama benim okuduklarıma göre aslında bebeğin ağlaması, uyku düzeninin olmaması, vs. hep normal. Belki de geçer birkaç güne.

Kolikse cozumu 6aylik olmasi canim cok uzgunum.... Kizimda kolikti ve cozumu yok... 6 aylik oldu rahatladik

Onun tavşanlı battaniyesini yerim ben bazı markaların reflü yataklarından bebeğin aşağı kaydığını okumuştum. Alayım öyleyse bende kullanırım, hangi marka aldın canım müsait olduğunda gönderirmisin.

Ben tam 40ta doğururuz diye hayal ediyordum pijamami bile daha yebi siparis ettim hahahq simdi sizin önerdiğiniz mamayi alicam internetten mi aldiniz siz yoksa magazadan mi
Haha. Ben de aynı şekilde ilerliyorum. Benim daha vakit var ama bana da erken doğum yapacağım gibi geldi. Buradaki ebe bana ilk bebekler genelde zamanından geç geliyor demişti, Türkiye’deki bebeklerin sabrı yok. Bizim milletin tez canlı olduğunu hesaba katmamış olabilir.

Çok teşekkür ederim evet o kruvaze ince iç zıbınlardan annem de bol aldırmıştı bana iyi olmuş o zaman 3 set hazırlayacağım hastane için, o zaman takımların tulumların içine çıtçıtlı bodylerdense daha çok uzun kol ince iç zıbınlı kombinler yapayım genel olarak.

Türkiye'de olduğunu bilseler acaba bu kadar aceleci olurlar mıydı ne zaman gelirlerse gelsinler sorunsuz gelsinler de bana farketmez 50. hafta da olur

Ben de öyle hayal ediyordum ta ki dr um 36+6 da bu akşam seni dogurtalim diyene kadar mamayi e bebekten almıştım ben canim
Kuzum kaç kg doğmuştu ben orayı kaçırdım sanırım benimde sancılar erken başladı ya doktor 36yı görürsek iyi diyorda
Rica ederim ne demek Yenidoğanda el ayak alışana kadar üstten geçirmeli şeyler giydirmek daha zor o yüzden o çapraz zıbınlar baya hayat kurtarıcı oluyor hem de içlik mantığı sıcak tutuyor,anneniz hatırlamış muhtemelen eski bilgilerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…