2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
aynen, zaten sağmak daha zor, güzel emmesi büyük rahatlık. bir de sezaryende hemen süt gelmeyebiliyor, umarım hiçbirimiz zorluk yaşamayız sütümüz hemen ve bol bol gelir

Farkettim kuzum çokta söyledim, doktorum ameliyathanede diye uzun uzun bekleyemedim. Neyse ki yıllık iznim var o bir haftayı ona paslayacağım. Ben bunu onların yanına bırakmam ama

Helyum balon o bildigimiz helyum gazli balonlar.mi onlardan ben kormuyorum kac defa haberler de duynustun patladiklarini cocuklarin yuzleri yanmisti. O balonlari guvenilir yerden almak lazimmis ama yine de korkuyorum
Evet hani şu klasik uçan balonlar. Canım balon cocukla temas etmeyecek. İpini ayağına başlayacaksın sadece. 1-1.5 metre ip yeterli oluyor. Balona hiç dokunamayacak. Ben kırtasiyeden aldım hep.

Hosgeldiniz aramiza

Günaydın güzel anneler

Bu kitabi okuyorum ve sizlere de tavsiye ediyorum. Aslında nasıl bir güzelliğin bizi beklediğini anlatan, kadının doğasının buna nasıl uygun olduğunu gösteren harika bir kitap.

Eklentiler

• D27FC530-3546-484F-92DA-98DBBC4A8AD7.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 49
O zaman yaşayıp göreceğiz deyip konuyu kapatıyoruz hemen

İlk onu sordum "rapor için nasıl geleyim hocam iş yoğunluğum var" dedim , "başı sonu fark etmez" dediler. Ben de zaten Sat belli diye sonunda gittim. Hayırlısı buymuş diyeceğim ne diyeyim. Şubat 17de değil Şubat 24 te ayrılmış olacağım. Dayanamazsam erkenden çıkacağım, neyse ki iyiyim

Zaten yatırmıyor ki yemek yedikten sonra bir tuhaf oluyorum.yine saçma sapan rüya gördüm. Allahım tiksindim ya anlatamam. Ablamın eski eşini gördüm çocuğun babası oymuş ablamla çocukları olmuyor diye boşanmış sözde. Ben hamileiym ama herkes normal karşılıyor. Ben de WC’leri yıkıyorum hep pislik içinde paslanmış gibi çamaşır suyu döküyorum sarı güç sıkıyorum fırçalıyorum öyle beyazlatıyorım. Ortanca ablam kahveleri nasıl yapayım diyor sinir oldum ama herkes normal karşılıyor. Ya saçma sapan rüya gördüm rüya da değil kabus resmen. Anlam çocuk yapıyor şuan onu konuştuk bilinç altıma işledi herhalde. Ben kullandığım takviyeleri falan önerdim kendimde kalanları ona verdim. Hayır bilinç altıma işledi diye de böyle boktan rüya görmem gerekmezdi
Şimdi de uyandım bebek hareket etmiyor belliyim mi biraz dürttüm ama yine de etmedi. Korkuyorum bişi olacak diye. Biraz daha mı belliyim uyuyor mudur bilemiyorum ki ben de anlamadım 10 gün önce de hareker etmiyor diye gittim çok azaldı diye ama normal çıktı hatta oraya gittim nstye girerken hiç durmadı hep kudurdu. Resmen panik oldum napıyım sizce

Her gebeye aynı listeyi veriyor. Hazır listeleri var.
Ben 3 yil kadar psikiyatri hastalari ilactan cok kilo aldigim icin diyetisyenle calistim. Onun calisma tarzini gorunce bu hazir liste verenleri meslekten men etmeleri gerektigini dusunuyorum.

Ekmek yerine cevize hayir diyen bir diyetisyen de yeni duydum! 15 dilim ekmek nedir! Ustelik seker riski olan birine yani! Bence online falan uygun iyi diyetisyenler var, onlarla devam edin... Allah boylelerinden korusun bizi!

Benim doktorum da ozellikli uyardi tam 32+0 da gekeceksin dedi...

Ben de bu kadar biliyorum henüz, odaların birini gördüm ama su ısıtıcıya bakmadım açıkçası öğrenince yazarsanız sevinirim ben de haftaya gideceğim

Rennie duo srubu kafama dikiyorum

aynen, zaten sağmak daha zor, güzel emmesi büyük rahatlık. bir de sezaryende hemen süt gelmeyebiliyor, umarım hiçbirimiz zorluk yaşamayız sütümüz hemen ve bol bol gelir
İnşallah canım Emsinler hemen de hiç birine gerek kalmasın inşallah
Ya evet birde o faktör var canım ya. Burda hava şuan-2 ° mesela. 22.00-22.5. Ne üşütüyor nede terletiyor.
Evet canim izmirde gündüz 16 derecelerde hala şu 2 gündür biraz soğuk yaptı anca daha
Neyse ki istediğin an izne çıkma şansın var canım artık sıkma canını boşver olan olmuş biraz da onlarin ihmaline gelmiş belli ki
Allah kolaylık versin canım son haftalar zor malesef azıcık kaldı sabret Hormonlarimiz iyice tavan yaptı çok normal böyle rüyalar bebeğe yorma hareket eder bisiler ye uzan artik biliyorsun çok aktif olamıyorlar benim dün uzjn süre hareket etmedi mesela gece kipirdandi baya yerleri daralıyor normal öğlene kadar bekle bakalım

Yastığımı yükselttim çift yastık kullandım olmuyor yine. Sıkıcan artık dişimi biraz daha inşallah Doğumdan sonra da devam etmez
Canim midenizi bos tutmak ise yaramadi mi? Bende de biraz oldu gibi ben aclik hissetmicek kadar az yiyorum aksam. Hele tatli zirve yaptiriyor. Cok az gunduz yiyorum yiyeceksem...ve evet 4 tane yastik var sagimda solumda bir de esim 5

Ben de şuan 1 günün bile hesabını yapıyorum valla 13 ünde baslaticam raporu artik vücut kaldırmıyor bir de yerime bakacak olan kişiye anlatıp öğretmem gereken seyler var hepsi gözümde büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…