Ben yürüdükçe kasılmalarım oluyor gibi bebek bi yere toplanıyor top gibi gevşemesi 30 saniyeyi falan buluyor sizlerde de oluyormu bu ya ?
Günaydın annişler
Ay bazıları bebek kilosu yazmış maşllah kızlar size, benim bebeğim haftası ile uyumlu ama iri bir bebek değil
Rennie de kabızlık yaparmış dün doktorum söyledi dikkatli iç diye :/ neyse az kaldı sıkalım dişimiziBennniçtiğim ilaçların hepsi midemi kötü yapıyor, çoğu yiyecek dokunuyor rahatsız ediyor. Süt içmek.soda.icmek beni rahatlatıyor, rennie de alıyorum arada. Bebeklerin pozisyonu çok etkiliyor. Ben gecen 1 hafta rahattım sonra yine kötüleştim
Büyüdükçe mideyi sıkıştırıyorlar, ben 36ları hiç düşünemiyorumBenim dünden beri öyle gece uykumdan kalkıp rennie içtim soda sürekli içiyorum zaten
Ben de bu markadan aldım canım, küçük görünüyor ama içi çok şey alıyor.Bende senin gibi deri birşey istiyordum ve beğendimde ama almak için geç kaldım, kardeşim t.c de 1-2 güne gelecek ve yetişmeyeceği için almadım.
Belki sende beğenirsin. Bozulacak bir ürün değil, uzun yıllar konforlu bir şekilde kullanılacak bir ürün gibi.
motheric Mojo Bebek Seyahat Doğum Hastane Çantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
motheric Mojo Bebek Seyahat Doğum Hastane Çantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hiç takılma haftası ile uyumlu olması yeterli canım çok iri bebekte iyi değil bebeğin sağlığı ve doğum açısından. Doğduktan sonra zaten tombiş tombiş olacaklarAy bazıları bebek kilosu yazmış maşllah kızlar size, benim bebeğim haftası ile uyumlu ama iri bir bebek değil
Sorma, deli dana gibi debeleniyorlar artıkBüyüdükçe mideyi sıkıştırıyorlar, ben 36ları hiç düşünemiyorum
Ayrıntılı bir şekilde yazmışsın canım teşekkür ederim.Canim soyle olmustu bizim. Benim kizim suyumla dogdu tertemizdi. Hic kan da yoktu. Ona ragmen doktor 24 saat yikama, sonra yika dedi. Gobek bagi icin bir set recete etti. Bebekler icin kucuk alkol icerikli fis fis oluyor. Ondan yazdi. Hastaneden ciktik ilk gun yikamadik. Ertesi gun yiladik, sadece su ile, sanirim cok az sabun kullandim. Sonra bebek yagi ile masaj falan yapip nemlendirici vs iste. Esimle yikadigimiz icin gobek kismini koruyarak yikadik. Gene de su gelir tabii. Kurulayip alkolle dezenfekte edince enfeksiyon olma sansi yok. Biz her gun yikadik. Temmuz ayiydi ona ragmen nerdeyse sicaktan cocuk pisecekti. Ben kislar disinda uzunca bir sure her gun yikadim. Hele oturmaya baslayinca oyundu bizim icin Ben de dinkenmis oluyordum :) Bebek yikaninca mis gibi rahatladi, gorsenizherkesin kendi tercihi tabii ki :) bu arada benim cocuk doktorum dogalciydi. 4.5 yasina kadar hic ilac vermedi. Hep bitisik. Sadece goz yasi kanalinin biri tikali idi kizimin, gozu enfekte olmustu ona yazmisti bir iki defa. ona da masaj gosterdi bana o sekilde acildi, yoksa ameliyat olacakti kizim...Gaza bile bi sey kullanmadik biz ki kolikti. O bu sekilde yonkendirdi bizi...
canım bunu biliyorum ama oğlumun b12 acayip yüksek, hatta normal değerden bile yüksek çıkmış, hayvansal protein oldukça çok veriyoruz. ondan b12 vermeyim dedim.valla kahve ile aram olmadığından onu hiç sormadım canım ama günde 1 fincan veriyolar genelde
karadut özünü gece yatarken bi kaşık ağzıma alıyorum tutabildiğim kadar ağzımın içinde tutup yutuyorum, yara ile iyice temas ediyor. gece bişey yiyip içmediğimiz için bu şekilde daha etkili sabaha kadar baya düzelmiş oluyor. oğlunun da bağışıklığı düştüğü dönemler oluyor muhtemelen. kaç yaştan itibaren kullanılıyor bilmiyorum ama sana bi b12 önericem mucize gibi geçiriyor doktorunuza sorarsınız. new life dil altı b12 plus anında toparlıyor vücudu ve iyileştiriyor direk
New Life B12 Plus 60 Dil Altı Tablet Methylcobalamin ViÅne Kullanıcı Yorumları - Trendyol
New Life B12 Plus 60 Dilaltı Tablet - ViÅne 7640128140139. yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Anladım canım o zaman karadutu dene mutlaka hatta icmek istemezse pamuğa döküp direk yaraya da kompres şeklinde uygulayabilirsin. Ama tadı da çok güzelcanım bunu biliyorum ama oğlumun b12 acayip yüksek, hatta normal değerden bile yüksek çıkmış, hayvansal protein oldukça çok veriyoruz. ondan b12 vermeyim dedim.
İyiyim sen nasılsınGünaydın canım, nasılsın? Bebiş nasıl?
Haftası ile uyumlu olması yeterli zaten canım, sağlıklı olsunlar daha ne isterizkolay bir normal doğumun olur hem
Benim de sağ kaburgaya ayakları denk geliyor sürekli bir ağrı ama hafif öyle kötü değil şimdilikHiç takılma haftası ile uyumlu olması yeterli canım çok iri bebekte iyi değil bebeğin sağlığı ve doğum açısından. Doğduktan sonra zaten tombiş tombiş olacaklar
Sorma, deli dana gibi debeleniyorlar artıkBazen böbreğime yakın bile hareket ettiğini hissediyorum tüm organları ele geçirdiler
bende de var o özellikle otururken hissediyorum iğne gibi batıyorBenim de sağ kaburgaya ayakları denk geliyor sürekli bir ağrı ama hafif öyle kötü değil şimdilik
İyiyim sen nasılsın
Şükür iyi o dasen ne yaptın nasıl gidiyor?.
Kızlar daha önceki gebeliğinde çatı muayenesi olan var mı ? Normal ultrason muayenesinden elle yapılması dışında farkı ne ? Googlelamak istemedim kötü şeyler okurum diye, tecrübeli annelerin yorumlarını merak ediyorum
Guzelce nefes alip verip gergin olmadiginizda hic etkilenmeyeceginiz bir sey. Rahat olun. Doktor zaten anlatiyor, konusarak bilgi vererek yapiyor. Bence bu cok onemli bir faktor.Kızlar günaydın,saat 6da kalktım o kadar uyuyamıyorum ki kuruyan çamaşırları falan katladım sihirli annem izledi ooobugün kontrolüm var çok heycanlıyım nst giricem bi de minseo nun dediği çatı muayesini aynı bende kimseye sormuyorum bile başıma gelsin ve yaşiyim modundayım