2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bebeğin bşr yere toplanıp kasılması bende de çok fazla oluyor ama nst normal çıkıyor hatta bu bende 2 aydır oluyor bu hafta daha da arttı ama yine de normal dediler. Doğuma kadar giderim herhalde.

Bunlar nasıl hikayeler böyle o zaman 1-2 aya bizlere şenlik var desene
Allah yardımcımız olsun canım

Bunlar nasıl hikayeler böyle o zaman 1-2 aya bizlere şenlik var desene
Allah yardımcımız olsun canım
Ya ben gecen rüyamda bebeği emziriyordum uyuya kalmısım ama rüyadan bi uyanmam var anlatamam sanki yaşamış gibi kalbim küt küt atıyordu hep bu muhtesem yüzyılda hatice sultan yüzünden bunlar aklımda kalmıs

Benim de ikinci ama ben de nisanim gelince gitmistim hastaneye sifir agri ile. Suni sanci ile dogum yaptim. O yuzden beni de suyum gelirse mi gitsem, sanci ne zaman olunca gideyim ki, gec kalir miyim vs diye kaygilar sariyo acikcasi... Sonra oyle hemen olan bi sey degil sacmalama diyorum kendime, geciyor

Bu toparlanmalari da 29.hafta gittigimde Dr soyledim. Bir saatte kac defa oluyor dedi. Oldugunda 4 falan oluyor dedim. Nst ye bagladi. 2 taneye kadar notmalmis. Sizde sayin bi, ona gore doktora soylerseniz. Ama bende rahatsiz eden sanci da vardi. Sonraki kontrolde de bence mutlaka soyleyin.

Bebeğin bşr yere toplanıp kasılması bende de çok fazla oluyor ama nst normal çıkıyor hatta bu bende 2 aydır oluyor bu hafta daha da arttı ama yine de normal dediler. Doğuma kadar giderim herhalde.
R reyreycan canim bazen erken dogum belirtisi olabilir dedi dr ama tabi sn kendi dr una danis mutlaka bide kizlar bnde dün gecmeyen karin sertlesmesi ile nst ye girdim normal cikti dr idrar tahlili istedi enfeksiyon da yapabilirmis. Idrar verdim nitrit pozitif diyor. Sanirim gebeligin sonlarinda enfeksiyondan nasibimi aldim.

Gunaydin herkese. Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. muslin puset ortulerinden alacagim da puset minderi ve carsafi da varmis. Minder ve carsaf gerekli mi acaba? Onlari da alayim mi?

Gunaydin herkese. Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. muslin puset ortulerinden alacagim da puset minderi ve carsafi da varmis. Minder ve carsaf gerekli mi acaba? Onlari da alayim mi?
Pusetlerde minder oluyor eğer minderi varsa ekstra minder gereksiz bence

Kızlar imzada yazana bakın, daha dün bağışıklığımız düştü, ağzımızda aft çıktı diye konuştuk. Bebek şuan bizim bağışıklığımızı kullanarak kendi bağışıklık sistemini geliştiriyormuş. Demek ki kendimizi o yüzden daha halsiz hasta hissediyoruz bu haftalarda vay anasını ya

Kizlar suwenin şu pijama takımımı alan var mi fiyati uygun alsam ki karar veremedim

Eklentiler

• Screenshot_20230121-103153_Trendyol.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 79
Pusetlerde minder oluyor eğer minderi varsa ekstra minder gereksiz bence
Evet kendi icinden minderi cikti, kilifi da kolayca cikarilip takilabiliyor yikanabilir biseydir herhalde diye dusunuyorum. Puset carsafi dedikleri seye de gerek yok o zaman.

Kızlar merhaba son günlerde sık sık burun kanaması yaşıyorum bu durumu yaşayan var mı?

Bazı pusetlerin minderi yetersiz geliyor daha ince olduğu icin bebek içine çöküyor sizin minderiniz yetersizse alın bence

Evet kendi icinden minderi cikti, kilifi da kolayca cikarilip takilabiliyor yikanabilir biseydir herhalde diye dusunuyorum. Puset carsafi dedikleri seye de gerek yok o zaman.
İlla takım olsun dersen alabilirsin ama eldeki mevcut müslinlerden de kullanilabilir bence

Ay ben guzel bir hastane cikisi bulamadim. Kizlara ne guzel seyler var, erkege yok kizlar oneriniz var mi?
Canım şöyle bir takıma denk geldim bu da güzelmiş baya, organik pamuk. Bu arada gerçekten erkek bebise sade güzel bir şey bulmak ne zormuş

Dün benim kontrolüm vardı, doğal doğum yaptıran bir doktor diyebilirim, dediki: “nişan gelince beni aramana gerek yok, sancı sıklığı 10 dk’ya düşmeden beni arama, suyun gelirse arayabilirsin” pardon da doktor hanım biz azıcık ağrıda koşa koşa doktorda soluğu alan milletiz, nasıl sabredeceğiz bu dediklerine

Bizim öncekilerden hem puset minderi hem de kılığı var. Kullanmışızdır yani fena olmuyor. Özellikle evde pusete koyacaksanız ya da puset kısmını uzun süre kullanacaksanız hem yıkama hem bebeğin konforu açısından iyi olur.

Ben de keten kumaştan işlemeli (isim yasan değil) bir puset örtüsü aldım, çok beğendim. Birine sordum, rüzgarlı havalarda filan iyi oluyor dedi.

Tesekkur ederim. Bu aklimda aslinda. Keske beyaz ve bebek mavisu rengi olsaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…