Bebeğin bşr yere toplanıp kasılması bende de çok fazla oluyor ama nst normal çıkıyor hatta bu bende 2 aydır oluyor bu hafta daha da arttı ama yine de normal dediler. Doğuma kadar giderim herhalde.Kızlar benim ikinci bebeğim aslımda ama ilkinde suyum gelip sancım olmadığı için Şuan hala çok acemiyim.bebeğin bir yere toplanıp oranın taş gibi olması kasılma/sancı mı yoksa başka bişeymieğer öyleyse 30+5im erken değil mi normalmi ?
Bunlar nasıl hikayeler böyle o zaman 1-2 aya bizlere şenlik var deseneBen de oğlumu emzirip yatagina koymustum sonra uyudum aniden.ayağa firladim mememi elledim Allah im sandim bebeğin uzerine uyumusum kafasini koparmisim .memem de onun kafasi sandim. Kalktim ışiği açtim besige baktim bebegim uyuyor Allah im o nasil bir kabustu 3.5 yil gecti halen aklimda. Ilk haftalar boyle olmustu zaten uykusuzluğa gelemeyen ben 2 saatte bir kalkinca dengem şasmisti sonra zaten alistim
Ya ben gecen rüyamda bebeği emziriyordum uyuya kalmısım ama rüyadan bi uyanmam var anlatamam sanki yaşamış gibi kalbim küt küt atıyorduBunlar nasıl hikayeler böyle o zaman 1-2 aya bizlere şenlik var desene
Allah yardımcımız olsun canım
Benim de ikinci ama ben de nisanim gelince gitmistim hastaneye sifir agri ile. Suni sanci ile dogum yaptim. O yuzden beni de suyum gelirse mi gitsem, sanci ne zaman olunca gideyim ki, gec kalir miyim vs diye kaygilar sariyo acikcasi... Sonra oyle hemen olan bi sey degil sacmalama diyorum kendime, geciyorKızlar benim ikinci bebeğim aslımda ama ilkinde suyum gelip sancım olmadığı için Şuan hala çok acemiyim.bebeğin bir yere toplanıp oranın taş gibi olması kasılma/sancı mı yoksa başka bişeymieğer öyleyse 30+5im erken değil mi normalmi ?
R reyreycan canim bazen erken dogum belirtisi olabilir dedi dr ama tabi sn kendi dr una danis mutlaka bide kizlar bnde dün gecmeyen karin sertlesmesi ile nst ye girdim normal cikti dr idrar tahlili istedi enfeksiyon da yapabilirmis. Idrar verdim nitrit pozitif diyor. Sanirim gebeligin sonlarinda enfeksiyondan nasibimi aldim.Bebeğin bşr yere toplanıp kasılması bende de çok fazla oluyor ama nst normal çıkıyor hatta bu bende 2 aydır oluyor bu hafta daha da arttı ama yine de normal dediler. Doğuma kadar giderim herhalde.
Evet saka gibiAy ne guzel takvimlerde 35 yazanlar vargiderek heyecan artiyor
Canim çikolatalar çok hoş duruyor güzel günlerde yensin
Pusetlerde minder oluyor eğer minderi varsa ekstra minder gereksiz benceGunaydin herkese. Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. muslin puset ortulerinden alacagim da puset minderi ve carsafi da varmis. Minder ve carsaf gerekli mi acaba? Onlari da alayim mi?
Evet kendi icinden minderi cikti, kilifi da kolayca cikarilip takilabiliyor yikanabilir biseydir herhalde diye dusunuyorum. Puset carsafi dedikleri seye de gerek yok o zaman.Pusetlerde minder oluyor eğer minderi varsa ekstra minder gereksiz bence
Bazı pusetlerin minderi yetersiz geliyor daha ince olduğu icin bebek içine çöküyor sizin minderiniz yetersizse alın benceGunaydin herkese. Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. muslin puset ortulerinden alacagim da puset minderi ve carsafi da varmis. Minder ve carsaf gerekli mi acaba? Onlari da alayim mi?
İlla takım olsun dersen alabilirsin ama eldeki mevcut müslinlerden de kullanilabilir benceEvet kendi icinden minderi cikti, kilifi da kolayca cikarilip takilabiliyor yikanabilir biseydir herhalde diye dusunuyorum. Puset carsafi dedikleri seye de gerek yok o zaman.
Ay ben guzel bir hastane cikisi bulamadim. Kizlara ne guzel seyler var, erkege yokkizlar oneriniz var mi?
Benim de ikinci ama ben de nisanim gelince gitmistim hastaneye sifir agri ile. Suni sanci ile dogum yaptim. O yuzden beni de suyum gelirse mi gitsem, sanci ne zaman olunca gideyim ki, gec kalir miyim vs diye kaygilar sariyo acikcasi... Sonra oyle hemen olan bi sey degil sacmalama diyorum kendime, geciyor
Bu toparlanmalari da 29.hafta gittigimde Dr soyledim. Bir saatte kac defa oluyor dedi. Oldugunda 4 falan oluyor dedim. Nst ye bagladi. 2 taneye kadar notmalmis. Sizde sayin bi, ona gore doktora soylerseniz. Ama bende rahatsiz eden sanci da vardi. Sonraki kontrolde de bence mutlaka soyleyin.
Gunaydin herkese. Bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. muslin puset ortulerinden alacagim da puset minderi ve carsafi da varmis. Minder ve carsaf gerekli mi acaba? Onlari da alayim mi?
Tesekkur ederim. Bu aklimda aslinda. Keske beyaz ve bebek mavisu rengi olsaymisCanım şöyle bir takıma denk geldim bu da güzelmiş baya, organik pamuk. Bu arada gerçekten erkek bebise sade güzel bir şey bulmak ne zormuşBebbek Unisex Bebek Bej Organic Elephant 10 Parça Yeni Doğan Hastane Çıkış Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bebbek Unisex Bebek Bej Organic Elephant 10 Parça Yeni Doğan Hastane Çıkış Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl