2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Öyle tabi.. ses edecek birine de dünya kadar şey hazırlamak zaten anlamsız.. normal zamanda zaten hazırlarsın..

Hıçkırma canım ritmik bi şekilde atıyor sanki kalp atışı gibi ama hıçkırıyorlar içeride nefes egzersizleri yapıyorlarmış ondan hıçkırıyorlar

Kızlar çikolata ve hediyeliği de sipariş verdim artık üzerimden bi yük kalktı diyebilirim Kaldı detaylı ev temizliği ile koltukların yıkanması hadi bakalım
Nerden verdin beybiiii ben de eşime carsambaya kadar süre verdim ismi netlestircez o gün söz verdi bana sonra sipariş vercem hemen kapı süsü çikolata falan

Nerden verdin beybiiii ben de eşime carsambaya kadar süre verdim ismi netlestircez o gün söz verdi bana sonra sipariş vercem hemen kapı süsü çikolata falan
Canım çikolatayı @ cikolatamadeni sayfasından sipariş verdim 1. kalite elit çikolata 100 adet 235 tl kargo ücretsiz dedi bakalım gelince görücez Hediyelikte kedi-köpek maması sipariş verdim @ atolyepatika__ sayfasından. Gelince foto atarım

Hıçkırma canım ritmik bi şekilde atıyor sanki kalp atışı gibi ama hıçkırıyorlar içeride nefes egzersizleri yapıyorlarmış ondan hıçkırıyorlar
Kıyamam dün çok hıçkırdı ya ay gerçekten çok hıçkırdı, içim bir tuhaf oldu şimdi yavrum benim

Aa çikolatanın fiyatı çok iyiymiş bence köpek mamasını kaç tane verdin sipariş olarak bence magnetten çok daha mantıklı

Aa çikolatanın fiyatı çok iyiymiş bence köpek mamasını kaç tane verdin sipariş olarak bence magnetten çok daha mantıklı
evet benim de en iyi fiyat aldığım sayfa oldu çikolata kolisinin de resmini atmışlar elit olduğuna dair gelince tadına bakıcam bakalım. Mama 40 tane sipariş verdim her aileye 1 tane veririm diye düşündüm temsili zaten kendim de ekstra mama alıp dağıtıcam hayrına hayvanlara yeter heralde 40-50 civarı

Valla çikolata icin ağızlarını 450-500 den falan açıyorlar sen gelince bir bak tadına buraya da yazabilir misin eğer beğenirsen ben de burdan alayım fahis fiyatlar vermeye hiç gerek yok

Valla çikolata icin ağızlarını 450-500 den falan açıyorlar sen gelince bir bak tadına buraya da yazabilir misin eğer beğenirsen ben de burdan alayım fahis fiyatlar vermeye hiç gerek yok
tabi ki canım. kutu için bile ekstra 100-200 ücret isteyen ver açıkçası veremem o parayı gerek yok. bi de ben tasarımını kendim yaptım attım onu basacaklar mesela. gelince tadına bakar söylerim

bende çok aldım tupper seviyorum ama çok arttı fiyatlar artık

Kizlar son 12 ay dogum parasi hesaplamasi icin cok yanlis sonuclar cikti ben mi yanlis yazdim bu nasil hesaplama keske dogru olsa tabii

Eklentiler

• Screenshot_20230109-155147_Chrome.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 43
kızlar benim ses biraz gitti üşüttüm gitti, ıhlamurdan başka hangi bitki çaylarını tüketebilirim ?
Bal, zencefil,limon çok iyi geliyor
Bence karşı tarafta kalkıp bir şey beklemesin, ben lohusa için gitsem mutlaka alırım bir şeyler
Kesinlikle noktasına kadar katılıyorum, zaten lohusa anne bebeğe mi alışsın, yeni düzene mi alışsın. Birde kalkıp mutfağa girip misafir için pasta, börek mi yapsın.

Kırmızı renkli lohusa serbetinden mi bahsediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…