- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Yarın Elit çikolata ye, adresini ver ısmarlıcamAhaha vall kim kimi kopyaladı bilmem ama hakkını vermişler o zaman
Bebek yer değiştirirkende olabilir, belki yorgunluktanda olabilirmi bilmiyorum ama yinede söyle doktoruna. Herşeye endişeleniyoruz Çok pimpirikliyizSadece adet sancısı bel ve bacakta değil çok şükür inşallah yoktur insan endişeleniyor hemen
Off evett minnaklarımız için napalımBebek yer değiştirirkende olabilir, belki yorgunluktanda olabilirmi bilmiyorum ama yinede söyle doktoruna. Herşeye endişeleniyoruz Çok pimpirikliyiz
Bende de cıktı ilacı kullandım haftaya kontrolüm var umarım gecmistir :/Kızlar benim idrarda yoğun enfeksiyon çıkmışhiç de hissetmiyorum aslında. Biraz sancılarım var ama normal gibi geliyordu. Doktor akşam kullanacağım tek kullanımlık şase verdi. Kullanan var mı, tavsiyelerinize açığım
Kızım ağustos sonunda doğdu. Ben çikolatasını Haziran sonu Temmuz başında almıştım ve gardırop içine koymuştum hiç bir şey olmadı. Direk güneş görmeyen görece daha serin bir yere koymak yeterli bence.Kızlar bu hediyelik çikolatalaran alıcam ama biz doğurana kadar erir mi bozulur mu petekler hep açık bilemedim
Canım hiç o endişeye girmeSelam kızlar, bizim de bu cumartesi kontrolümüz var. Bir şey sormak istiyorum, size de arada doğum korkusu geliyor mu? hangisi olacak sezeryan mı normal doğum mu acaba diye düşünüp biraz tedirginleşiyorumilk doğumum olacak Allah kolaylıkla nasip etsin inşallah, ondan sanırım. kimseyle de konuşamıyorum, herkes doğumlarının en kötü yönünü anlatıyor çünkü
Peki ya benim popodan yapılan iğneden korkmam kaç puanTek korkum saçma olacak ama elimin üzerinden damar yolu açılması
Canım açlıkta yüksek toklukta yüksek, bence doktorunuzun yönlendirmesi sizin için en doğrusu olacaktır.Selam kızlar bugün 75 ml şeker yükleme testi yaptırdım.
154
253
267 çıktı.
Hemşire çok yüksek olduğunu söyledi. Diyabet bölümü de yatışını yapalım dediler. Yatış yapmayıp diyet yapsam sıkıntı olur mu acaba?
Benim cihazım contour plus. Ama cihazı aldıktan sonra mutlaka diyabet bölümünde bir ölçüm yapın, çünkü hastane cihazı ve evdeki cihaz birbirinden farklı ölçüm yapabiliyor. Max min değerleri farklı olabiliyorKızlar şeker ölçüm cihazı olarak hangisini tavsiye edersiniz.
,canin karnıyarık yağlı bir yemek şekeri yükseltir. 6 kaşık bulgur.plavi yükseltir. (Bende max 3 kaşık bulgur pilavını izin vardi) limon şekeri yükseltir, az zeytinyağı çok az yükseltir ama karnıyarikta yağlı olduğu için yine yükseltir. Böyle bir menüyu benim doktorum şu şekilde düzenliyor, 1 kepçe çorba, küçük bir karnıyarık 2 yk. Pilav 1 kase yoğurt 1 kase yağsız/çok az yağlı limonsuz (istersen sirke koyabilirsin) salata.Ben diyet yapmama rağmen yüksek çıkıyor yine de. Akşam yemeğinde yarım(başlıcan) karnı yarık 6 kaşık puldur pilavı ve salata yedim ekmek vs yok. Açlık 84, 148 1 saat da 148 çıktı. Salataya hafif zeytinyağı ve limon ekledim ondan mı oldu bilmiyorumama günü gününü tutmuyor.
Çok şaşırdım. Diyetisyen 6 kş pilav ye dedi. Limonu bilmiyordum eklemem artık. Karnıyarık küçük bir patlıcanın yarısıydı. Diyetisyen sabah 4 inçe dilim ekmekte verdi. Galiba diğer diyet listelerinden gebelikten dolayı bi tık fazla yiyeceklerim. Ama senin dediğin gibi bi düzenleyeyim bakalım sonucum ne olacak. Çok teşekkürler,canin karnıyarık yağlı bir yemek şekeri yükseltir. 6 kaşık bulgur.plavi yükseltir. (Bende max 3 kaşık bulgur pilavını izin vardi) limon şekeri yükseltir, az zeytinyağı çok az yükseltir ama karnıyarikta yağlı olduğu için yine yükseltir. Böyle bir menüyu benim doktorum şu şekilde düzenliyor, 1 kepçe çorba, küçük bir karnıyarık 2 yk. Pilav 1 kase yoğurt 1 kase yağsız/çok az yağlı limonsuz (istersen sirke koyabilirsin) salata.
Kahvaltiya 4 dilim ekmek mi verdi? Seker riskim yok ama ben sadece sabahlari 2 dilim tam bugdayli ekmek yiyorum gun boyu. Cok nadir canim isterse pohaca simit 2 haftada bir falan. 4 dilim bence cok ...Çok şaşırdım. Diyetisyen 6 kş pilav ye dedi. Limonu bilmiyordum eklemem artık. Karnıyarık küçük bir patlıcanın yarısıydı. Diyetisyen sabah 4 inçe dilim ekmekte verdi. Galiba diğer diyet listelerinden gebelikten dolayı bi tık fazla yiyeceklerim. Ama senin dediğin gibi bi düzenleyeyim bakalım sonucum ne olacak. Çok teşekkürleryorumun için
Canım bende gebelik şekeri var. Kziimda baya yuksekti diyetle kontrol altına aldik. Fakültede diyabet bolumu + diyabet diyetisyeni ile baya uğramıştık o zamanlar. Gebelik bir tık fazla değil aslında ara öğünlerde atıştırmalık eklemeleri fazla bu da günlük kalori ihtiyacını yükseltiyorÇok şaşırdım. Diyetisyen 6 kş pilav ye dedi. Limonu bilmiyordum eklemem artık. Karnıyarık küçük bir patlıcanın yarısıydı. Diyetisyen sabah 4 inçe dilim ekmekte verdi. Galiba diğer diyet listelerinden gebelikten dolayı bi tık fazla yiyeceklerim. Ama senin dediğin gibi bi düzenleyeyim bakalım sonucum ne olacak. Çok teşekkürleryorumun için
Ben de Sonda dan cok korkuyorumPeki ya benim popodan yapılan iğneden korkmam kaç puan
Ay onu deme yaaaaBen de Sonda dan cok korkuyorum. Beni kendimi mi kastigim icin takarlarken canim acidi cikarirken de acidi
Canım limon çok yükseltiyormuş. Ben de dün limonlu çay içtim gece ve sabah çok yüksek çıktı. Limona dikkat etmemiz gerekiyorÇok şaşırdım. Diyetisyen 6 kş pilav ye dedi. Limonu bilmiyordum eklemem artık. Karnıyarık küçük bir patlıcanın yarısıydı. Diyetisyen sabah 4 inçe dilim ekmekte verdi. Galiba diğer diyet listelerinden gebelikten dolayı bi tık fazla yiyeceklerim. Ama senin dediğin gibi bi düzenleyeyim bakalım sonucum ne olacak. Çok teşekkürleryorumun için
Sadece kasıklarında mı oluyor canım, yoksa bildiğin adet ağrısı gibi, bel-bacak-kasık komplemi?
Doktoruna yaz, belki magnezyumu 2 ye çıkartır, belki idrar kültürü ister. Ciddi birşey olacağını zannetmiyorum.
Kizlar o sancilar braxton hicks yalancı kasilmaymis kiminde sertleşme, kiminde adet sancısı gibi oluyor. Ben geçen akşam bayilcam sandım sancidan tam regl ağrisi gibi yattim 5 dk geçtiSadece adet sancısı bel ve bacakta değil çok şükür inşallah yoktur insan endişeleniyor hemen
Bana da cikolataci oyle dedi serin bir dolap içinde 6-7 aya kadar hiç bişey olmaz dediKızım ağustos sonunda doğdu. Ben çikolatasını Haziran sonu Temmuz başında almıştım ve gardırop içine koymuştum hiç bir şey olmadı. Direk güneş görmeyen görece daha serin bir yere koymak yeterli bence.
Evet dinlenince geçiyorKizlar o sancilar braxton hicks yalancı kasilmaymis kiminde sertleşme, kiminde adet sancısı gibi oluyor. Ben geçen akşam bayilcam sandım sancidan tam regl ağrisi gibi yattim 5 dk geçti
Bana da cikolataci oyle dedi serin bir dolap içinde 6-7 aya kadar hiç bişey olmaz dedi