2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Psikolog öneri vermez nasihat öğüt vermez ,paikolog seans için benımsediği yaklasıma göre ödev verebılır bazen buda ilk senaslarda olmaz genelde 3-6. Seanslarda verirlir yani tanısma ve tanıma asaması sonrası . ilk 2 seans genelde dinler ve tanıma tanısma asamasıdır size dediklerinizi yansıtma teknıgı ile farkındalık olusturmayı amaclar ,senasların amacı hayata dair cıkarım ve farkındalık olusturmaktır . Süre konusuna gelınce para için değil fakat psikolog ile danısanın sınırları ve işin kalitesi için gerekli görülen bir süre vardır süre doldugunda seans sonlandırılır bu ilerde psikolog ile danısan arasında olusabılecek ilişkiyi koparamama sınır probleminide önlemeye yoneliktir. Cocuk için yapılan psikolojik danısmada genelde benımsenen yontem ilk görüşme aile -cocuk ile yürütülür bazen aile ile cocuk olmadanda görüsmek tercih edilir sonraki seans cocul sonra tekrar aile cocuk seklınde ilerler . Odak cocugun psikolojisi ise bahsettiğim sekılde 1. Seans aile- cocuk(bazen aile tek) 2. Seans cocuk 3.Seans aile-cocuk … seklınde ilerler . Odak cocuk oldugunda aile (anne baba) ile yapılan gorusmede psikoeğitimlerle aile desteklenır umarım anlattıklarım psikolog , psikolojik destek ile ilgili sorularınıza bir nebze yardımcı olmustur

Merhaba, ikisi de profesyonel degil. Zaten duygulariniz tercume etmis

Çekildi canım, şükür kırık çatlak yok.
Çok teşekkür ederim

Nasıl güvenip aşı yaptiricaz ya Her aşıdan sonra ilacı görüp teyit etmek gerekiyor demek ki. Allah böylesinden korusun cidden.
Zaten bebekler dogduktan sonra hemen hemen her ay kontrole goturmek lazim,en mantiklisi iyi bir cocuk doktoru bulup,dogan bebegimize de tamamlayaci saglik sigortasi yaptirmak.Kontrollere goturdukce asilarini da bizzat doktoru yapiyor zaten.

Zaten bebekler dogduktan sonra hemen hemen her ay kontrole goturmek lazim,en mantiklisi iyi bir cocuk doktoru bulup,dogan bebegimize de tamamlayaci saglik sigortasi yaptirmak.Kontrollere goturdukce asilarini da bizzat doktoru yapiyor zaten.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım tamamlayıcı yaptırmak en mantıklısı çocuk için

Ben de aynı şeyi düşünüyorum canım tamamlayıcı yaptırmak en mantıklısı çocuk için

Aynen canım valla napcaz bilmiyorum ya

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur

Ben kendim olursa Teoman derim muhtemelen :) Alper secenek olsun modern bir isim diye esim istiyor. Mete hanin babasinin adi. Bence cok guzel bir isim Teoman. Tesekkur ederim
Ben de tek başına Teoman diyorum. Alper'den daha modern geldi bir de bana Teoman zamansız bi isim bence eski-yeni ayrımı yaptırmıyor insana.

Allah tekrarını yaşatmasın canım. Güzel haberler almana çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…