2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya ben de öyle düsünerekten 3-6 aydan yürüyeyim diyorum artık devir ekonomi devri

Tabi ki başla durma ne duruyorsun bu ne rahatlik olmussun 28 haftalikValla canim bir an önce hazirla rahat kafa otur diger turlu ay şunu almadim bunu almadim oluyor.

Ay ben de eve bir suru kiyafet doldurmayi hic sevmiyorum. Oğlum da kuculenleri kisalsalar da evin icin de giydiriyorum ki eskisinler aman 2. ye ayirayim derdim olmasin sikiliyorum da ayni kiyafetlerden bir de durdukce eskiyorlarda insanin gozunde

Canim bilmiyordum. Aci kayiplar yasamissin. Ama buna dair hadis var kaybettigin bebek Cennet kapisinda beklermis annem babam da girsin diye insallah seni orda bekliyor olurlar. Sağ Salim kucagina alacaksin insallah bebegini❤

Canim stres yapma zaten enfeksiyon olmasa da bol su icmemiz lazim. icmedigim de vicdanen rahat etmiyorum. Ne kadar su icse o kadar bize faydasi olacak.

Komposto çok iyi oluyor hemde doğumdan sonra gaz muhabbeti var onada yardimci oluyor komposto olabilecek yaz meyvelerini hazırlayıp buzluğa kaldırdım bende hem süt yapar hemde sindirime yardımcı olur
Ben süt artırıcı olarak galactogo kullanmıştım memnun da kaldım

Merhabalar herkese. Epeydir bakamiyordum. Herkes ne guzel kilo almis. Ben hala kilo alamadim ilk uc ayda verdigim kilolalari daha yeni aliyorum.
Cogunluk tecrubeli anne galiba herkes cok rahat. Dogum sekli bile konusulmaya baslanmis ne guzel. Ben doktorla bile konusmaya korkuyorum hala.
Kiyafet konusu tam bir kaos benim icin. Herkes zibin zibin dedi, dun aldiklarima bakayim dedim bir suru zibin var bu cocuk bunla mi gezecek ben anlamadim ki. Ne giydircem ben cocuga ( hic dogru bir alisveris yapamadim galiba. Cok uzgunum…

Ben daha bekardim yengem dogum yapti. Ben yaninda kaldim hastaneden ciktik komposto yaptim. Yengem yedi. Allah im gece yigenim 5 dakika da bir altina kaka yapti karni agriyordu acaba komposto mu yapti anne sutunden ona gecip. Ondan kendi dogumumda yemege korktum

Ahaha baya etki etmiş komposto demek, bende yemistim ama böyle bir etkisini görmedim

Ahh canim her bünyeye göre değişiyor kilo alımı, eğer sağlığınız yerindeyse hiç problem yok bence kiyafet konusunda da hiç üzülme, daha vakit var alırsın

Seninkiler de farklı modelmiş Bu gelen tam ters köşe yapıp babacı olabilir

Özel hastane ise bireysel tuvaletleri var genelde tabi ben gene de normal bir yaz terliği kullanacağım
Aynen canım özel ama insana yine de bi hijyenik gelmiyor hatta yanımda domestos götürmeyi düşünüyorum ben en güzeli o plastik tokalı yaz terliklerinden bence de at makinaya yıkansın

bebeğin gelişimi iyi ise kilo işine takılma. ilk sayfada çok güzel bi listemiz var diğer topikler bile o listeyi örnek almaya başlamışlar bence aradığın her bilgiyi orda bulabilirsin ne alacağın ile alakalı :)

kayısı kompostosu mu etki etmiş olabilir yazık çocuğa doğar doğmaz hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…