Ya ben de öyle düsünerekten 3-6 aydan yürüyeyim diyorum artıkBen sallanan ana kucağı elele marka aldım, kumandası var uzaktan. Sallama dakika ayarı vs var, ben çok beğendim açıkçası. Ben yeni doğan 3 tulum var, gerisi 0-3 3-6 ay arası kolunu , parçasını katlar giyer artık
Yok canim benim 2. Hamileliğim. Ilki sezeryanliİlk miydi canım senin, bol yürüyüş ve doğumu kolaylaştıran egzersizler yaparsan olur inşallah olmazsa da fazla takılma sağlıkla gelsin yeter
Biz seninle aynıyız ben de Çarşamba 27 hafta oluyorum
Tabi ki başla durma ne duruyorsun bu ne rahatlik olmussun 28 haftalikkızlar yazdıklarınızı okuyunca stres oldum valla benim hiç birşey hazır değil daha birkaç ufak tefek şey aldım kızımdan kalan şeylerde var ama özellikle alışveriş yapmayınca stres oldum şimdi bende başlasam iyi olacak
Ay ben de eve bir suru kiyafet doldurmayi hic sevmiyorum. Oğlum da kuculenleri kisalsalar da evin icin de giydiriyorum ki eskisinler aman 2. ye ayirayim derdim olmasin sikiliyorum da ayni kiyafetlerden bir de durdukce eskiyorlarda insanin gozundeBen sallanan ana kucağı elele marka aldım, kumandası var uzaktan. Sallama dakika ayarı vs var, ben çok beğendim açıkçası. Ben yeni doğan 3 tulum var, gerisi 0-3 3-6 ay arası kolunu , parçasını katlar giyer artık
Canim bilmiyordum. Aci kayiplar yasamissin. Ama buna dair hadis var kaybettigin bebek Cennet kapisinda beklermis annem babam da girsin diye insallah seni orda bekliyor olurlar. Sağ Salim kucagina alacaksin insallah bebegini❤Bu benim 4. Gebeliğim canım, 1. sinde 16 haftalık iken suyum geldi enfeksiyon ve kanamam vardı düşük yaptırıldım. 2.gebeliğimde 37. Haftamda plesanta ayrılması yaşadım ölü doğum yaptım. 3. Gebeliğimde kızımı sağlıkla 37. Haftamda kucağıma aldım çok şükür 4 yaşına girecek.
Bu gebeliğimde 28. Haftamın içindeyim doktorumun uyguladığı ciğer geliştirici iğne ve cor aspirin ile devam ediyorum. Rabbim izin verirse 37. Haftama girince alacak.
Canim stres yapma zaten enfeksiyon olmasa da bol su icmemiz lazim. icmedigim de vicdanen rahat etmiyorum. Ne kadar su icse o kadar bize faydasi olacak.eyvahlar olsunben her gün 1 kivi yemeye başlamıştım yeni yeni. açılmaya falan mı sebebiyet veriyor ki ? ananası duymuştum ama kiviye internetten baktım hiç öyle bi şeye de denk gelmemiştim
bugün de kan verdim crp sıfırlı değer çıkmış ama lökosit wbc , nötrofil falan yüksek çıkmış. daha doktorum sonuç değerlendirme mesajı atmadı ama enfeksiyon mu var diye aklım çıkıyor şu ansu iç diyecek yine de ben şu an bataklık bitkisinden fazla su görüyorumdur napıcam bilmiyorum
Komposto çok iyi oluyor hemde doğumdan sonra gaz muhabbeti var onada yardimci oluyorKayısı, incir birde annem yanıma kayısı kompostosu koymuştu canım, aklıma geldikçe yazıyorum ama kusura bakma. Herkese faydalı olsun. Birde ben hipp süt çayı ve bestlak süt artırıcı damla aldım. E bebekte malt içeceği var 6'li olarak bir de ondan alacağım inşallah. Emzirme büyük bir nimet gece kalkıp mama hazırlayan annelere çok üzülüyorum ben o uykulu zamanda kalkip mama hazırlıyorlar diye
Ben daha bekardim yengem dogum yapti. Ben yaninda kaldim hastaneden ciktik komposto yaptim. Yengem yedi. Allah im gece yigenim 5 dakika da bir altina kaka yapti karni agriyordu acaba komposto mu yapti anne sutunden ona gecip. Ondan kendi dogumumda yemege korktumKomposto çok iyi oluyor hemde doğumdan sonra gaz muhabbeti var onada yardimci oluyorkomposto olabilecek yaz meyvelerini hazırlayıp buzluğa kaldırdım bende hem süt yapar hemde sindirime yardımcı olur
Ben süt artırıcı olarak galactogo kullanmıştım memnun da kaldım
Ahaha baya etki etmiş komposto demekBen daha bekardim yengem dogum yapti. Ben yaninda kaldim hastaneden ciktik komposto yaptim. Yengem yedi. Allah im gece yigenim 5 dakika da bir altina kaka yapti karni agriyordu acaba komposto mu yapti anne sutunden ona gecip. Ondan kendi dogumumda yemege korktum
Ahh canim her bünyeye göre değişiyor kilo alımı, eğer sağlığınız yerindeyse hiç problem yok benceMerhabalar herkese. Epeydir bakamiyordum. Herkes ne guzel kilo almis. Ben hala kilo alamadim ilk uc ayda verdigim kilolalari daha yeni aliyorum.
Cogunluk tecrubeli anne galiba herkes cok rahat. Dogum sekli bile konusulmaya baslanmis ne guzel. Ben doktorla bile konusmaya korkuyorum hala.
Kiyafet konusu tam bir kaos benim icin. Herkes zibin zibin dedi, dun aldiklarima bakayim dedim bir suru zibin var bu cocuk bunla mi gezecek ben anlamadim ki. Ne giydircem ben cocuga( hic dogru bir alisveris yapamadim galiba. Cok uzgunum…
Bizimki de annecii.. Hem de nasılBabası, doğduğundan beri besler de altını falan da değiştirirdi. Çok zaman yalnız bıraktığım da oluyor. İş seyahatlerim falan oluyor. İyi anlaşıyorlar aslında.. Boğuşurlar, oynarlar.. Yemeğe çıkarlar. Eşim biraz çok sıkar. Sürekli öpmek ister. Bizimki babasının öpmesini hiç istemiyor. Yıllardır aynı kavga.. Öpmee öpmee.. Benimki de dayanamıyor öpmeye çalışıyor. Sonra da bana kızıyor bu çocuğu böyle sen yaptın beni istemiyor diyor Baba da çocuk gibi davranıyor. Evde 2 çocuğun kavgasıyla uğraşıyorum Oğlan da az değil. Hem öpme der ama öpücem öpücem diye kovalayınca falan da hoşuna gidiyor. Gülüyor eğleniyor. Sonra babası yakalayıp öpünce öpme dedddiimm diye ağlıyor Kardeş kavgası yaşıyorlar Ben de çocuğun haklarına saygı göster öpme diyorsa öpme falan derken.. Aile kavgasına dönüyor Tam tersi babasına sevgisini gösterince halbuki benim çok hoşuma gidiyor. Bir kaç gün görmezse de babası eve gelince koşar sarılır falan. Ben mutlu oluyorum. Ama bizim baba çocuk işte Şimdi de kız beni öper di mi diye sevinip duruyor Bazı kızlar da anneci oluyor. İnşallah babacı olur ya..
Aynen canım özel ama insana yine de bi hijyenik gelmiyorÖzel hastane ise bireysel tuvaletleri var genelde tabi ben gene de normal bir yaz terliği kullanacağım
Evet ya zaman nasıl geçiyor şaşkınım. Sen leke çıkarıcı alacaktın naptın alıp denedin mi ?Benim de bitti gibi bir şey, zaman çok az kaldı gibi sanki. İlkten daha farklı oluyor 2. Çocuk. İnşallah sağ salim gelir hepimizin bebekleri
tamam canım haber et bana daO kısmı hiç düşünmedimsorarım sipariş vermeden önce satıcıya bilgi veririm sana
bebeğin gelişimi iyi ise kilo işine takılma. ilk sayfada çok güzel bi listemiz var diğer topikler bile o listeyi örnek almaya başlamışlarMerhabalar herkese. Epeydir bakamiyordum. Herkes ne guzel kilo almis. Ben hala kilo alamadim ilk uc ayda verdigim kilolalari daha yeni aliyorum.
Cogunluk tecrubeli anne galiba herkes cok rahat. Dogum sekli bile konusulmaya baslanmis ne guzel. Ben doktorla bile konusmaya korkuyorum hala.
Kiyafet konusu tam bir kaos benim icin. Herkes zibin zibin dedi, dun aldiklarima bakayim dedim bir suru zibin var bu cocuk bunla mi gezecek ben anlamadim ki. Ne giydircem ben cocuga( hic dogru bir alisveris yapamadim galiba. Cok uzgunum…
ben o masajı asla yapamam yaCanım hurma doğumu kolaylaştırdıği için 36 dan sonra öneriyorlar, bir de perine masajı duydum 35 36 haftalarda başlanıyor rahim açılması için
kayısı kompostosu muBen daha bekardim yengem dogum yapti. Ben yaninda kaldim hastaneden ciktik komposto yaptim. Yengem yedi. Allah im gece yigenim 5 dakika da bir altina kaka yapti karni agriyordu acaba komposto mu yapti anne sutunden ona gecip. Ondan kendi dogumumda yemege korktum
2019 annelerin de eşine yaptiran vardi. Ben utanirim yaptiramam demistim. Her halti yemisisn onu mu yaptiramayacaksin demislerdiben o masajı asla yapamam ya