Olabilir canim. Yine doktoruna da sor istersen. Burda bazı arkadaşlar yazmıştı midem bulanıyor gece yatmadan önce alıyorum diye. Ben de öyle yapıyorumCanım sabah alıyorum ama aldıktan bir on beş dk sonra kahvaltı yapıyorum acaba o süre kısa diye mi emilmiyor?
Bi de içtikten sonra bi süre süt ürünü tüketmemek gerekiyomuş peynir süt yoğurt vs. O da emilimi etkiliyor. Aklıma ne geldi tansiyon sorunu bunla alakalı olabilir mi? Ben kansızlık tedavisi görürken mesela baygınlık geçiriyordum tansiyon düşüklüğünden normale döndüğünde iyileşmiştimCanım sabah alıyorum ama aldıktan bir on beş dk sonra kahvaltı yapıyorum acaba o süre kısa diye mi emilmiyor?
Ben de öyle deneyim bir bakalım şimdi okudum arkasından bir mandalina limon gibi C vitamini içeren besin almak gerekiyormuş emilim icin denenebilir canımOlabilir canim. Yine doktoruna da sor istersen. Burda bazı arkadaşlar yazmıştı midem bulanıyor gece yatmadan önce alıyorum diye. Ben de öyle yapıyorum
Aa bilemedim ki benim ara ara yükseliyor ama hiç düşmüyor şu ara mesela hep 11-7 12-8 çıkıyor rayına oturdu gibi ama şuna eminim nefesim yetmiyor bana hep koşturmuşum gibi bu büyük ihtimalle demir eksikliğindenBi de içtikten sonra bi süre süt ürünü tüketmemek gerekiyomuş peynir süt yoğurt vs. O da emilimi etkiliyor. Aklıma ne geldi tansiyon sorunu bunla alakalı olabilir mi? Ben kansızlık tedavisi görürken mesela baygınlık geçiriyordum tansiyon düşüklüğünden normale döndüğünde iyileşmiştim
Canım bu arada sey sorcam şimdi bu Aralık ortasında yine bi indirim baslayacakmıs onda bütün eksikleri bitireyim diyorum sallanan ana kucağı aldın mı sen ya da araştırdın mi önerdiğin bir marka olur mu? Ya da kesinlikle bebekle ilgili şunu almalısın dediğin bir şey var mi? Ben çok zıbın vs aldım sanıyordum ama bugün baktım 0-3 ay bir beş altı tane var onun dışında diğer bedenler hep birkaç tane yeter mi bilemedim.Bi de içtikten sonra bi süre süt ürünü tüketmemek gerekiyomuş peynir süt yoğurt vs. O da emilimi etkiliyor. Aklıma ne geldi tansiyon sorunu bunla alakalı olabilir mi? Ben kansızlık tedavisi görürken mesela baygınlık geçiriyordum tansiyon düşüklüğünden normale döndüğünde iyileşmiştim
Evet o yorulma hissini o kadar iyi biliyorum ki ben odamdan mutfağa gidince 5 dk sandalyede oturur dinlenirdim o kadar halsiz hissediyodum kendimiAa bilemedim ki benim ara ara yükseliyor ama hiç düşmüyor şu ara mesela hep 11-7 12-8 çıkıyor rayına oturdu gibi ama şuna eminim nefesim yetmiyor bana hep koşturmuşum gibi bu büyük ihtimalle demir eksikliğinden
Mutlaka sorucam canım belki hap formunu verir o daha ise yararEvet o yorulma hissini o kadar iyi biliyorum ki ben odamdan mutfağa gidince 5 dk sandalyede oturur dinlenirdim o kadar halsiz hissediyodum kendimiolmazsa ilacını değiştir canım farklı bi etken maddesi olan ilaç dene
Bence şanslılar şu an bizden2. Nin rahatlığı bi başka oluyor derim
Aldım canım ben joie dreamer aldım. 3 kademeli, titreşimli ve doğa sesleri de var. Otomatik değil bebek manuel olarak kendini sallıyor baby jörn mantığı gibi kaliteli bi ürün ben beğendim. Titreşim falan sakinleştiriyormuş bi de 3 kademe olması güzel bebek içinde uyusa en alt kademeye getirip sırt kısmını düzleştirebilirsin gibi. İç zıbın çok gidiyor dedi arkadaşlar dış giyim olarak küçük beden ben de çok almadım zaten hemen büyüyorlar. 1-3 ay aldıysan yeter bence yenidoğan kısmı için. İlk sayfadaki listeye bi gözat istersen belki aklına gelen bişey olur ordanCanım bu arada sey sorcam şimdi bu Aralık ortasında yine bi indirim baslayacakmıs onda bütün eksikleri bitireyim diyorum sallanan ana kucağı aldın mı sen ya da araştırdın mi önerdiğin bir marka olur mu? Ya da kesinlikle bebekle ilgili şunu almalısın dediğin bir şey var mi? Ben çok zıbın vs aldım sanıyordum ama bugün baktım 0-3 ay bir beş altı tane var onun dışında diğer bedenler hep birkaç tane yeter mi bilemedim.
KesinlikleBence şanslılar şu an bizden
Ben bile şimdiden aman ikinci gebeliğimde diyip cümleler kuruyorsam…
Canim senin sikinti neydi kacirmisim. Baya az kalmis senin. Sağ salim kucagina alirsin inşallah.Selam kızlar, nasip olursa benim doğuma 9 haftam kaldı, çünkü doktorum 37. Haftanın başında nasip olursa sezeryan ile alacak, akciğer geliştirici iğne mi de oldum. Yarın da kontrolümüz var. Bakalım hep birlikte güzel haberler alalım inşallah
Bu benim 4. Gebeliğim canım, 1. sinde 16 haftalık iken suyum geldi enfeksiyon ve kanamam vardı düşük yaptırıldım. 2.gebeliğimde 37. Haftamda plesanta ayrılması yaşadım ölü doğum yaptım. 3. Gebeliğimde kızımı sağlıkla 37. Haftamda kucağıma aldım çok şükür 4 yaşına girecek.Canim senin sikinti neydi kacirmisim. Baya az kalmis senin. Sağ salim kucagina alirsin inşallah.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canimBu benim 4. Gebeliğim canım, 1. sinde 16 haftalık iken suyum geldi enfeksiyon ve kanamam vardı düşük yaptırıldım. 2.gebeliğimde 37. Haftamda plesanta ayrılması yaşadım ölü doğum yaptım. 3. Gebeliğimde kızımı sağlıkla 37. Haftamda kucağıma aldım çok şükür 4 yaşına girecek.
Bu gebeliğimde 28. Haftamın içindeyim doktorumun uyguladığı ciğer geliştirici iğne ve cor aspirin ile devam ediyorum. Rabbim izin verirse 37. Haftama girince alacak.
eyvahlar olsunBenim önceki doktorum mango yememi önermişti. Ananas mango ve kivi rahim ağzını doguma hazırlamada faydaliymis
Amin çok teşekkür ederim canım. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canim
Canim bu tarz tropikal meyvelerde doğum sancisina neden olabilen bir enzim bulunuyor, istersen doktoruna sorup öyle tüketebilirsin.eyvahlar olsunben her gün 1 kivi yemeye başlamıştım yeni yeni. açılmaya falan mı sebebiyet veriyor ki ? ananası duymuştum ama kiviye internetten baktım hiç öyle bi şeye de denk gelmemiştim
bugün de kan verdim crp sıfırlı değer çıkmış ama lökosit wbc , nötrofil falan yüksek çıkmış. daha doktorum sonuç değerlendirme mesajı atmadı ama enfeksiyon mu var diye aklım çıkıyor şu ansu iç diyecek yine de ben şu an bataklık bitkisinden fazla su görüyorumdur napıcam bilmiyorum
Canım 1 -2 saat sonrasında yemek yenilmesi gerekiyor diye biliyorum ben sabaha karşı uyanıp içip yatıyorum midemi de bulandirmiyor öyle dene istersenOlabilir canim. Yine doktoruna da sor istersen. Burda bazı arkadaşlar yazmıştı midem bulanıyor gece yatmadan önce alıyorum diye. Ben de öyle yapıyorum
Denerim canim cok sağolCanım 1 -2 saat sonrasında yemek yenilmesi gerekiyor diye biliyorum ben sabaha karşı uyanıp içip yatıyorum midemi de bulandirmiyor öyle dene istersen
Tamam canım mutlaka bakıcam bu ana kucağına da cok çok teşekkür ederim❤Aldım canım ben joie dreamer aldım. 3 kademeli, titreşimli ve doğa sesleri de var. Otomatik değil bebek manuel olarak kendini sallıyor baby jörn mantığı gibi kaliteli bi ürün ben beğendim. Titreşim falan sakinleştiriyormuş bi de 3 kademe olması güzel bebek içinde uyusa en alt kademeye getirip sırt kısmını düzleştirebilirsin gibi. İç zıbın çok gidiyor dedi arkadaşlar dış giyim olarak küçük beden ben de çok almadım zaten hemen büyüyorlar. 1-3 ay aldıysan yeter bence yenidoğan kısmı için. İlk sayfadaki listeye bi gözat istersen belki aklına gelen bişey olur ordan