benim de yanma geçti bu deferde gece yatarken mide suyum ağzıma geliyor....dün baya bildiğiniz 3 yastıkla yattım iyice kafamı yükselttim...öbür türlü hiç rahat edemiyorum.Kizlar midem cok kotu yaniyor,gaviscon var evde ama hic kullanmadim,yemekten hemen sonra icilir mi? Olcek olarak ne kadar icmek lazim.Doktoruma yazsam aksama doner ancak
Boğazından mı geldi yoksa vajinal mi ?Kizlar biraz bogazim agriyor gibi hasta olabilirim ondandir belki ama genede sorayim dedim, biraz once boyke sac teli gibi incecik akinti ile kirmizilik vardi. Ama cok zor fark edilecek boyutta... Takip edip artma olursa gideyim diyorum. Bunun icin gidilmez bence. Agrim vs yok... Sizce ne yapmali?
Bende cok merak ediyorum bunu grupta kim ilk Doğum yapacak acabahadi inşallah bakalım doğurma sıralamamız nasıl olacak
Canım hangi uygulamayı kullanıyorsun? Gerçi bizim aramızda sat ta iki gün var galiba benimde beş haziran sizi takip ediyorum amason adet tarihime göre girmiştim diye hatırlıyorum 3 hazirandı benim sat, teldeki uygulamalarda da o şekilde girili çünkü benim 99 gün kaldı diyor onda da :)
Vajinal akintidan canimBoğazından mı geldi yoksa vajinal mi ?
Bakalım supriseeeBende cok merak ediyorum bunu grupta kim ilk Doğum yapacak acaba
Canım hangi uygulamayı kullanıyorsun? Gerçi bizim aramızda sat ta iki gün var galiba benimde beş haziran sizi takip ediyorum ama
enfeksiyon belirtisi olabilir belki canım takip edip doktorunu bilgilendir istersen şuan vücudun hastalıktan dolayı da enfeksiyon yapmış olabilirVajinal akintidan canim
Tamam canim cok tesekkur ederim.1 yemek kaşığı iç canım yemekten sonra sıkıntı olmaz
Bebek baski yapiyor sanirim,normal surecler ama hayat kalitesini kotu etkiliyor.benim de yanma geçti bu deferde gece yatarken mide suyum ağzıma geliyor....dün baya bildiğiniz 3 yastıkla yattım iyice kafamı yükselttim...öbür türlü hiç rahat edemiyorum.
Gecmis olsun,bende de pazar gunu benzer vardi,benim pecetede belli belirsiz fark ettim,acile gittim,rahim uzunlugum sinirda oldugu icin ihmal etmek istemedim.Kizlar biraz bogazim agriyor gibi hasta olabilirim ondandir belki ama genede sorayim dedim, biraz once boyke sac teli gibi incecik akinti ile kirmizilik vardi. Ama cok zor fark edilecek boyutta... Takip edip artma olursa gideyim diyorum. Bunun icin gidilmez bence. Agrim vs yok... Sizce ne yapmali?
Beyaz leblebi at ağzına canım uyumadan. midedeki fazla asiti alarak öz suyunu emiyor daha rahat uyursun.benim de yanma geçti bu deferde gece yatarken mide suyum ağzıma geliyor....dün baya bildiğiniz 3 yastıkla yattım iyice kafamı yükselttim...öbür türlü hiç rahat edemiyorum.
Canim bazilarinin asiri sikintili oluyor demek senin oyle degil.Bu da cok iyi. Kendi kendinin doktoru olmusun dahiliyeye de gitse yaptiklarini soyler zatebln. Ablammesela boyle taze ekmek geliyordu minnacik agzina atsa sekeri cok yukseliyordu.Şimdi doktorumla tekrar konuştum kızlar, açlık insülin ve glukoz değerin gayet iyi ama dediğim gibi şeker yüklemesi tokluk sonuçların yüksek dedi. Takip çizelgemi attım, gayet iyi sonuçların bu şekilde devam et şimdilik dahiliyelik bir durum görünmüyor ne yapıyorsan böyle devam et dedi
Gözün aydın canım çok sevindimŞimdi doktorumla tekrar konuştum kızlar, açlık insülin ve glukoz değerin gayet iyi ama dediğim gibi şeker yüklemesi tokluk sonuçların yüksek dedi. Takip çizelgemi attım, gayet iyi sonuçların bu şekilde devam et şimdilik dahiliyelik bir durum görünmüyor ne yapıyorsan böyle devam et dedi
Canım doktorum son randevuda 2 saat uyurlar sonra 8-9 hareket yaparlar mutlaka takip et dedi 4-5 saat hareketsizlikte hemen hastaneye gel dedi. Benim ki maşallah her dk varlığını hissettriyorKızlar bebişleriniz gün içinde hangi aralıklarda hareket ediyor hiç dikkat ettiniz mi ? Acaba doğduktan sonra da o aralıklarda mı uyanık olacaklar eğer öyleyse ben yandımbenim ki sabah ezanında başlıyor kahvaltıdan sonra duruluyor öğlen yemeği öncesi tekrar başlıyor sonra duruluyor bir de gece 10 dan sonra içerde şov yapıyor resmen
Evet cnm takip edeyorum simdilik iyi. Tahlil yaptirip haftaya idi kontrol gerekiyor ise bu hafta giderim ... Biraz da Ben korkuyorum,bi sey olcak diye...rahatim ama alttan boyle bi erken dogum korkusu da yasamiyor degilim!enfeksiyon belirtisi olabilir belki canım takip edip doktorunu bilgilendir istersen şuan vücudun hastalıktan dolayı da enfeksiyon yapmış olabilir
Benim sabah namazin da hareket ediyor. Oglum da da oyleydi. Yeni dogdugunda da her zaman sabah ezan.okunurdu o da uyanirdi karnimda da iken de oyleydiKızlar bebişleriniz gün içinde hangi aralıklarda hareket ediyor hiç dikkat ettiniz mi ? Acaba doğduktan sonra da o aralıklarda mı uyanık olacaklar eğer öyleyse ben yandımbenim ki sabah ezanında başlıyor kahvaltıdan sonra duruluyor öğlen yemeği öncesi tekrar başlıyor sonra duruluyor bir de gece 10 dan sonra içerde şov yapıyor resmen
Tesekkur ederim. Benimki iyi. BenceTamam canim cok tesekkur ederim.
Bebek baski yapiyor sanirim,normal surecler ama hayat kalitesini kotu etkiliyor.
Gecmis olsun,bende de pazar gunu benzer vardi,benim pecetede belli belirsiz fark ettim,acile gittim,rahim uzunlugum sinirda oldugu icin ihmal etmek istemedim.
Ben sizinle hem fikirim, bu yüzden pusette tam yatış özelliği tercih ettim.
Bebek arabasına uyumlu olacak şekilde aldım puseti.
Cybex puset aldık cloud z modelinde tam yatış özelliği mevcut. Fakat atom modellerinde değil, ona uyumlu olması içinde cybex araba tercih yaptıkCanım siz ne aldınız bebek arabası, puset? Belki önümüzdeki ay alırız biz de
Yani cok sık doktora gidemedim o dönem gittiğim zamanlarda da normaldi tansiyon. Şeker yuklemesi yaptınız mi bundada?Cok tesekkur ederim arastiracagim o doktoruda
27 aylik bir kizim var,kizimda 23-24. Haftalarda cikmisti tansiyonum sadece coraspirin kullanmistim.Doktor kontrollerinde tansiyonunuz olculmuyor muydu? Nasil 33. Haftada fark edildi
Demekki doktorun daha temkinli,riske atmak istemiyor.Seker de cidden ciddi bir durum ama neyseki diyetle kontrol altina aliniyor.