Doğum yaptiktan sonra gruptakilerin çoğu o tempoyla aniden eriyecekler haberleri yokCanım bence sen gayet iyi gidiyorsun o kadar frene basacak bi durum yok, istesekte istemesekte 3. Trimesterda işler değişecek kendini de çok kısıtlama tabi zararlı şeyler çok yeme hamurişi tatlı vs. Ama sağlıklı şeyleri doyana kadar ye bence :) Bebekler iyi olsun yeter doğurduktan sonra mart anneleri diyet yapıyor grubu açarız
iste canim son dakikaya kadar bu dogum işi belli olmuyor. Benim son haftaya kadar normal dogumdu doktorum her gun yuruyuse cikmami soylemisti rahat dogum olsun diye. Benim de bebegin durusu oyleydi duzelmisti sonradanKızlar dün doktorumla doğum şeklini konuştuk daha doğrusu o sordu nasıl istiyorsun diye. Herhangi bir sağlık kısıtlaması olmadığı sürece normal doğum denemek istediğimi söyledim, o da şimdilik hiç bir sorun görünmediğini bebeğin suyunun vs. çok iyi olduğunu söyledi. Fakat bebek şuan makat duruyormuş ama doğuma kadar %90 ı döner onu düşünme dedi. Ayrıca bu damarda çentikleşme durumunu da sordum tekrar. Şu an için sorun yok her şey iyi görünüyor ama asprine devam edelim dedi.
Yerimm kucuk dilini bununBu da benim minnoşum teyzelerielini yüzünden çekemedi bi türlü anca bu kadar görebildik ama en sonda bize gülümseyip dil çıkardı. Dil çıkarışını yakaladık hemen
2 hafta önce 460gramdık şimdi 752gr olmuşuz boyuda 30cm hızlı kilo almış galiba
2 ay da 6 kilo almışım şoklardayım diyette olmasam 8-9 kilo olurdu herhalde
Yavrularımızı sağ salim kucağımıza alacağımız günleride görürüz inşaAllaho günler için sabırsızlanmaya başladım artık
Bunu doktoruna danismalisin bir daha ki kontrolun de mesela bana yapma demisti risk gordugu icinKizlar selamm sizce 22-23. Haftalarda tatile cikilir mi gezmeli bir tatil olacak ama. Aslinda bu ay gidicektik fakat bazi sebepler cikti erteleyecegiz sanirsam.Suan rahat geciriyorum bir agrim zorlanmam yok ama korkuyorum ya onumuzdeki ay artarsa diye tecrubelilere danisayim dedim oyle mi oluyor yoksa 2. Trimester hep stabil mi gecer
Valla bence de hele yenidoğan dönemi yemek yemeye vakit bulabilcez mi bakalımDoğum yaptiktan sonra gruptakilerin çoğu o tempoyla aniden eriyecekler haberleri yok
Aynen canım tamamen bebeğe bağlıiste canim son dakikaya kadar bu dogum işi belli olmuyor. Benim son haftaya kadar normal dogumdu doktorum her gun yuruyuse cikmami soylemisti rahat dogum olsun diye. Benim de bebegin durusu oyleydi duzelmisti sonradan
Canim ,Benim ilk hamileligim de idrar yolu enfeksiyonu az da olsa cogu zaman vardi. Ben kullandim. Hamilelere augmentin veriyorlar zaten.Arkadaşlar gunaydin idrar yolu iltihabım olduğunu ogrendim augmentin bid 1000 mg diye bir antibiotik yazmış doktor sizin basiniza geldi mi bu şekilde ve hangi ilaçları kullanmistiniz
Doktorum 7. Aya kadae istedigin yere git dedi canim sordum zaten ama benim merak ettigim 1 ayda cok sey farkeder mi vucudumda.Suan mesela 4. Ayim hic agrim vs yok 5. Ayda nasil oldunuz cok engel teskil eden bir belirti cikiyor mu ortaya onu merak ettimBunu doktoruna danismalisin bir daha ki kontrolun de mesela bana yapma demisti risk gordugu icin
Bence hamilelikte hayatı en olumsuz etkileyen semptom bulantılar. Eğer böyle bir sorununuz yoksa çok değişen bir durum olmuyor. Sırt, bel, çatı ağrıları oluyor ilerleyen dönemlerde fakat hayatı büyük düzeyde etkileyecek ağrılar olduğu söylenemez, tolere edilebilir.Doktorum 7. Aya kadae istedigin yere git dedi canim sordum zaten ama benim merak ettigim 1 ayda cok sey farkeder mi vucudumda.Suan mesela 4. Ayim hic agrim vs yok 5. Ayda nasil oldunuz cok engel teskil eden bir belirti cikiyor mu ortaya onu merak ettim
Bi daha ki kontrol de 1kg olurlar büyük ihtimalYerim fıstığıArtık hızlıca büyümeye başladılar bizim minikte 30 cm 650 gr çıktı. Son aylar çok daha hızlı alacaklarmış hem onlar hem biz Dr bana kilo gidişatın iyi ama yine de şeker yüklemesi yapalım dedi bu haftaiçi gidicem bakalım.
Minnak dilinide görmüş oldukYaaa onun dilini yesinler bide dil çıkarmış maşallahbende alıyorum 45 ten 53 e çıktım valla sonumu pek düşünemiyorum
Büyüyo artık minnaklarımız bakalım sizlerden nasıl güzel pozlar çıkacakYerimm kucuk dilini bunun
5. ay rahat bir ay. Doktorun sıkınti gormedi ise tamamdir canim.Doktorum 7. Aya kadae istedigin yere git dedi canim sordum zaten ama benim merak ettigim 1 ayda cok sey farkeder mi vucudumda.Suan mesela 4. Ayim hic agrim vs yok 5. Ayda nasil oldunuz cok engel teskil eden bir belirti cikiyor mu ortaya onu merak ettim
Evet ya valla ben de şaşırıyorum nasıl büyüdüler bu kadarBi daha ki kontrol de 1kg olurlar büyük ihtimalböyle kiloları artınca heyecanım daha çok artıyo bakalım biz hamileliği kaç kiloyla kapatıcaz ama senin kilo gidişatın çok sağlıklı ilerliyo maşaAllah Ben de şeker yüklemesini haftaya yaptırıcam inşaAllah sonuçlarımız iyi çıkar
Ne guzel dedin, tatliyi cok yemeye basladim isteCanım bence sen gayet iyi gidiyorsun o kadar frene basacak bi durum yok, istesekte istemesekte 3. Trimesterda işler değişecek kendini de çok kısıtlama tabi zararlı şeyler çok yeme hamurişi tatlı vs. Ama sağlıklı şeyleri doyana kadar ye bence :) Bebekler iyi olsun yeter doğurduktan sonra mart anneleri diyet yapıyor grubu açarız
Canım banada cuma günü şeker yükleme yapıldı 50gr. İçtikten 1 saat aç bekleyip tekrar kan verince benim beynime batmalar oldu soğuk soğuk terledim elim ayağım uyuştu anlık, hemen bişeyler yedim düzeldim. Benim sonuç iyi fakat bende de idrar da enfeksiyon çıktı dün gece monurol içtim. Bana bi sıkıntı yapmadı daha öncede içtim çünkü. Hatta sonrasında bol su içtim daha rahatladım.Kızlar iyi akşamlar, cuma günü şeker yüklemesi yapıldı, bayıldım kısa süreliağır geldi 75gr şeker bana. Neyseki sonuçlarda olumsuz bir sey yok, vücudun tepki vermesi normal dedi doktorum. Aynı gün idrarda enfeksiyon çıktı. Bana monurol saşe yazdı. Prospektüsünü okudum, icin de 2.500g şeker içerir yazıyor. Doğru anlıyorsam bu ciddî bi rakam, beni yine bayiltmasin ne yapacağımı bilemedim. Kullanan var mi? Kullanıp benim gibi şeker yüklemesinden etkilenen var mı sormak istedim.
4 aylıkken bende enfeksiyondan augmentin 1000 mg kullandım. Geçirdi yine her ay çok yüksek olmasa da çıkıyor enfeksiyon o zaman da monurol içiyorum. Yani bi atlatamadım sürekli tekratlıyor benimki önlemini almaya çalışıyorum düzenli idrar veriyorumArkadaşlar gunaydin idrar yolu iltihabım olduğunu ogrendim augmentin bid 1000 mg diye bir antibiotik yazmış doktor sizin basiniza geldi mi bu şekilde ve hangi ilaçları kullanmistiniz
Canım aslında vücudun sana mesajı veriyor, yorulma diyor. Demek ki sana yorulmak yaramıyor doğuma kadar biraz daha dikkat et benceKızlar gittim salak gibi yatılı misafir ağırladım bu sabah yorgunluktan tansiyon 14-8 i gördü yine yattım 13-8 oldu doktora da haber vermedim 14-9 üstü tehlikeli dediği için. Neden böyle oluyor ya yorulmaya hiç gelmiyor benim vücudum.