2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doğum yaptiktan sonra gruptakilerin çoğu o tempoyla aniden eriyecekler haberleri yok

iste canim son dakikaya kadar bu dogum işi belli olmuyor. Benim son haftaya kadar normal dogumdu doktorum her gun yuruyuse cikmami soylemisti rahat dogum olsun diye. Benim de bebegin durusu oyleydi duzelmisti sonradan

Yerimm kucuk dilini bunun

Bunu doktoruna danismalisin bir daha ki kontrolun de mesela bana yapma demisti risk gordugu icin

Doğum yaptiktan sonra gruptakilerin çoğu o tempoyla aniden eriyecekler haberleri yok
Valla bence de hele yenidoğan dönemi yemek yemeye vakit bulabilcez mi bakalım
iste canim son dakikaya kadar bu dogum işi belli olmuyor. Benim son haftaya kadar normal dogumdu doktorum her gun yuruyuse cikmami soylemisti rahat dogum olsun diye. Benim de bebegin durusu oyleydi duzelmisti sonradan
Aynen canım tamamen bebeğe bağlı Zaten takıntım yok illa normal olsun sezeryan olsun diye nasıl sağlıklı ve hayırlı olacaksa öyle olsun hepimiz için

Arkadaşlar gunaydin idrar yolu iltihabım olduğunu ogrendim augmentin bid 1000 mg diye bir antibiotik yazmış doktor sizin basiniza geldi mi bu şekilde ve hangi ilaçları kullanmistiniz
Canim ,Benim ilk hamileligim de idrar yolu enfeksiyonu az da olsa cogu zaman vardi. Ben kullandim. Hamilelere augmentin veriyorlar zaten.

Bunu doktoruna danismalisin bir daha ki kontrolun de mesela bana yapma demisti risk gordugu icin
Doktorum 7. Aya kadae istedigin yere git dedi canim sordum zaten ama benim merak ettigim 1 ayda cok sey farkeder mi vucudumda.Suan mesela 4. Ayim hic agrim vs yok 5. Ayda nasil oldunuz cok engel teskil eden bir belirti cikiyor mu ortaya onu merak ettim

Bence hamilelikte hayatı en olumsuz etkileyen semptom bulantılar. Eğer böyle bir sorununuz yoksa çok değişen bir durum olmuyor. Sırt, bel, çatı ağrıları oluyor ilerleyen dönemlerde fakat hayatı büyük düzeyde etkileyecek ağrılar olduğu söylenemez, tolere edilebilir.

Bi daha ki kontrol de 1kg olurlar büyük ihtimal böyle kiloları artınca heyecanım daha çok artıyo bakalım biz hamileliği kaç kiloyla kapatıcaz ama senin kilo gidişatın çok sağlıklı ilerliyo maşaAllahBen de şeker yüklemesini haftaya yaptırıcam inşaAllah sonuçlarımız iyi çıkar

Yaaa onun dilini yesinler bide dil çıkarmış maşallah bende alıyorum 45 ten 53 e çıktım valla sonumu pek düşünemiyorum
Minnak dilinide görmüş olduk
Seninle aynı kiloya yakındık canım hatırlıyorum ben de 46dan 52 kiloya çıkmışım böyle giderse 60la doğuma gideriz gibi duruyo bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilolar doğumdan sonra eriyip gider zaten

5. ay rahat bir ay. Doktorun sıkınti gormedi ise tamamdir canim.

Evet ya valla ben de şaşırıyorum nasıl büyüdüler bu kadar ya çok şükür biraz şanslıyım sanırım iştah artması çok yaşamadım ordan yırtıyorum galiba şeker sonuçlarımız da iyi gelir inşallahhh

Ne guzel dedin, tatliyi cok yemeye basladim iste frenden kastim o :) yoksa gene beyaz ekmek yemiyorum faydali seyler yiyorum falan ... Sadece tatli sevgim artti, cok yiyorum ki hic yemem normalde oglan tatli sever diye buna diyorlar galiba... Nasil bir haz aliyorum ah ah...

Canım banada cuma günü şeker yükleme yapıldı 50gr. İçtikten 1 saat aç bekleyip tekrar kan verince benim beynime batmalar oldu soğuk soğuk terledim elim ayağım uyuştu anlık, hemen bişeyler yedim düzeldim. Benim sonuç iyi fakat bende de idrar da enfeksiyon çıktı dün gece monurol içtim. Bana bi sıkıntı yapmadı daha öncede içtim çünkü. Hatta sonrasında bol su içtim daha rahatladım.

Arkadaşlar gunaydin idrar yolu iltihabım olduğunu ogrendim augmentin bid 1000 mg diye bir antibiotik yazmış doktor sizin basiniza geldi mi bu şekilde ve hangi ilaçları kullanmistiniz
4 aylıkken bende enfeksiyondan augmentin 1000 mg kullandım. Geçirdi yine her ay çok yüksek olmasa da çıkıyor enfeksiyon o zaman da monurol içiyorum. Yani bi atlatamadım sürekli tekratlıyor benimki önlemini almaya çalışıyorum düzenli idrar veriyorum

Kızlar gittim salak gibi yatılı misafir ağırladım bu sabah yorgunluktan tansiyon 14-8 i gördü yine yattım 13-8 oldu doktora da haber vermedim 14-9 üstü tehlikeli dediği için. Neden böyle oluyor ya yorulmaya hiç gelmiyor benim vücudum.

Bu arada geçen hafta detaylı ultrasona girmiştim orda doktor bebeğe giden kan damarlarında hiçbir sıkıntı görmedi gebelikte tansiyon sorunu yasama ihtimalin yüzde beşten daha az çok takma demişti.

Canım aslında vücudun sana mesajı veriyor, yorulma diyor. Demek ki sana yorulmak yaramıyor doğuma kadar biraz daha dikkat et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…