2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de haftya yaptırıcam ama bu anlattıklarınızı duyunca biraz tedirgin oldum çünkü tek gidicektim hastaneye. Tatlı bişey yediğimde zaten çok ağır geliyo bana yerimden kalkamıyorum yüklemedeki oran normal tatlıdan daha ağır sanırım hiç bilgim yok. Ben de de böyle bi tepki verir mi acaba yanımda biri olmalı mı sence bu işlemi yaparken eşimin müsait olduğu günde giderim olmazsa

Yorgunluktan olmuştur canım keşke çok yormasaydın kendini. Dinlenince kendine gelirsin. Bana da 2 gün eltim gelmişti yatılı. Hiç yormadım kendimi herşeyi kendisi yaptı sağolsun, gelen misafirlerin yardımcı olmadılar mı hiç sana. Bence vucudun böyle tepki veriyosa bu satten sonra yatılı misafir ağırlamamaya çalış canım

15-8 i görünce acile koştum kızlar idrar tahlili bakıldı protein negatif zaten Cuma’ya doktor kontrolüm vardı doktorum sıkı bir tansiyon takibi yap duruma göre haberleşelim randevuyu öne alalım dedi. Bu tansiyon mevzusu beni yoruyor kizlar dua edin lütfen birdaha böyle bir olay yasamayım. Bu arada hastanede 14-7 cıktı şimdi bir ılık duş falan alıp tekrar ölcücem bakalım.

Eşimin arkadaşı geldi canım valla eşim ne kadar yardımcı olsa da çoğu şeyi ben yaptım yine de

Stres yapma,sen stres yaptikca tansiyon yukselir,eger bu sekilde devam ederse de kardiyolojiye git,onlari gereken tedbirleri alirlar.

Stres yapma,sen stres yaptikca tansiyon yukselir,eger bu sekilde devam ederse de kardiyolojiye git,onlari gereken tedbirleri alirlar.
Şimdi duş alınca 12-8 oldu valla ben anlamıyorum ya iki gün ayakta kalınca bütün sistemim oynuyor. Sanırım doktor da duruma göre kardiyolojiye sevk eder. Senin tansiyon ne durumda su an umarım birdaha çıkmamıştır

Takibini yap,cok yorma kendini,merdiven cikinca yorulunca tansiyon yukselebilir onemli olan dinlenince geciyor olmasi,anlik yukselmeler tehlikeli degil.Benim gecen gun 160-86 cikti holter takildi sukur onda sikinti cikmadi,şu an stabil takipteyim.

Bu defa şeker cikti onu takip ediyorum.

Yaaa çok geçmiş olsun düzene girer insallah böyle şeylerle sınanmayalım hamilelikte gerçekten çok stresli

Açıkcasi ben 4. aydan sonra daha rahatladım. Yürüyüş ve pilates yapiyorm. İlk başlarda yürüyüş yaparken bel ve kalça ağrısı oluyordu sonra vücut alıştıkça hiç sıkıntı yaşamadım. Sizin de hamileliginiz hareketli geçiyorsa, kilonuz iyiyse, Dr unuz da izin verdiği sürece bir sıkıntı yaşayacağınızı dusunmuyorm. 6 aylık olduk biz şimdi ve hala rahatım. Kilonuz çok yoksa 5 ayda agirlasmazsiniz bence

Ben de dün yaptırdım. 75lik istedi Dr um. İlk bir saat çok zor geçti başımı kaldiramadim. Sonraki bir saat daha iyiydim ama biseyler yiyene kadar kendime gelemedim.Oyuzden yanınızda birinin olması iyi olur nolur nolmaz

Canım içtiğim şeker yüklemesi gazsız gazoz gibi ama bayağı şekerli. Bence kesinlikle yanınızda biri bulunsun, hiç belli olmuyor anlık birden vuruyor dengeyi sarsıyor kısa süreli. Tek gitmeyin.

Senin o dilini yeriz biz :))) maşallah kuzuya sağlıkla gelsin bebişimiz

Bende suan yuruyunce yoruyorum cabuk belim agriyo biraz ama hergun mutlaka yuruyorum pilates yapiyorum daha yeni baslayabildim :) demekki aliscak vucudum iyice tesekkur ederim tecrubelerinizi aktardiginiz icin kilom yok zayif hamile kalmistim zaten 3 kilo aldim bakalim 1 ayda alicagimi sanmiyorum :))

sabah detayli ultrason ramdevum var.tok karnina gitmek gerekiyor dimi
gitmeden once dikkat edilmesi gereken biseyler var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…