Bu kadar da güzel olunur muGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktık her şey yolundaymış şükürBüyümüş fıstığım haftasıyla uyumlu
Maşallah güzelliğeGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktık her şey yolundaymış şükürBüyümüş fıstığım haftasıyla uyumlu
Bu da aklımda canım buna da bakayim fiyat olarak da indirimde galiba çünkü 350 civarındaydı en sonCanım ben bundan aldım, siyah olanını Eki Görüntüle 3163817
Aslında dolap uygulamasinda sıfır olanlar var ya da alıp hiç kullanılmayan uygun fiyatlılar dusunursenBu da aklımda canım buna da bakayim fiyat olarak da indirimde galiba çünkü 350 civarındaydı en son
Aa doğru dedin canım oraya da bakayimAslında dolap uygulamasinda sıfır olanlar var ya da alıp hiç kullanılmayan uygun fiyatlılar dusunursen
Nasil masum da guzel. Rabbim nazarlardan korusun. Bu tospik iste boyle guzel dogacakGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktık her şey yolundaymış şükürBüyümüş fıstığım haftasıyla uyumlu
Maşallah güzellikGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktık her şey yolundaymış şükürBüyümüş fıstığım haftasıyla uyumlu
Tesekkur ederimGözün aydın canım sağlıcakla gelsin
MasallahGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktık her şey yolundaymış şükürBüyümüş fıstığım haftasıyla uyumlu
Evet canım görüntü yayılıyor önden o yüzden bence de yandan falan bakınca minicik görünüyor çünküMasallahBen hepimizinkini birbirine benzetiyorum
Burunlari hep genis gibi cikiyor dimi? Benimki de oyle ama buyuk burunlu kimse yok bizde. Ultrasyondan herhalde...
Bebek hıçkırıyordur ritmik oluyor di miKızlar sabahtan beri karnım atıyor sanki bebekten bağımsız bu nedir ki acaba
Aa evetBebek hıçkırıyordur ritmik oluyor di mi
Bebek hıçkırıyor canımAa evet
Yaa çok garip bir şey bu sende de oluyor muBebek hıçkırıyor canım
Yaa maşallah nasılda tatlı annesiGünaydın kızlar, şimdi kontrolden çıktık her şey yolundaymış şükürBüyümüş fıstığım haftasıyla uyumlu