2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Kızlar bu detaylı ultrasona doktor sadece çifti mi alıyor kaynanam da gelmek istiyor allahım ya

37 de zorunlu izin başlıyorsa Daydream_ dediğin gibi benim plan işlemez. Ben şubatta o 20 günü kullanayım diyordum ama o zaman Rheaa hiç önden izin kullanmayım. 37 de zaten rapor zorunlu başlıyormuş. Daydream_ sen cumartesi çalışıyor muydun? Nasıl hesaplamıştınız süt iznini ben pazartesi-cuma çalışıyorum günde 1,5 saat süt izniymiş ben de onu toplu kullanmayı isteyeceğim. Şuan geçen seneden 20 gün iznim var şubatta ikinci yıllık iznim gelecek o da 20 gün ama 40 gün kullanabilir miyim doğum sonrası onu konuşmam lazım.

Kızlar ben rüyamda doğum yapıyordum Daydream_ pcfl 3. Sıraya beni yazın doktor kucağıma veriyor bebeği yanakları kırmızı kırmızı allahım ne tatlı bi bebek diyorum. Sonra eşime benziyor diye içimden geçiriyorum. O sırada eşim geliyor ona gösteriyorum o da kucağına alıp kokluyor bebeği. Sonra emzirecektim ki uyandım

Kızlar selam. Kızımda gebelik şekerim çıkmıştı söylemiştim (2020) o zaman doktorun gebelik şekeri için verdiği diyet programını paylaşıyorum fikir olur umarım
Selamm kilo kontrolum icin liste ararken gordum listenizi nisanda benim de dogumum insallah ama bunu ben hamile degilken bile yesem doymam nasi basardiniz listeye uymayi gercekten helal olsun

Artık millet kuru ekmek yeriz olsun bile diyemeyecek sanırım şaka gibi ya 5 TL Bi ekmek yılbaşından sonra 10 TL falan olur galiba. Dediğin gibi maaşlar zamlandıkça herşeyin fiyatı artıyor
Allah sonumuzu hayr etsin inşallah. Maaşlara zam geldi diye sevinenlerin de hiç bir giderinin olmadığını düşünüyorum çünkü :)

Ben kahve haricinde hepsini yiyordum hiç sıkıntı yaşamıyordum bence tamamen mideye olan baskıyla alakalı maalesef :))

Aaa ne guzel ruya bayildimm masallah Ben su tez jurimden geceyim ruyalarin kralicesi olurum

Selamm kilo kontrolum icin liste ararken gordum listenizi nisanda benim de dogumum insallah ama bunu ben hamile degilken bile yesem doymam nasi basardiniz listeye uymayi gercekten helal olsun
Doymayı birak bitiremiyordum bile öğle ve akşam öğünunde çorba, 8 yemek kaşığı yemek üstüne 3 parça kofte/et / 1 kase yogurt /1 kase salata bitmiyor bu ilk diyette sonra o kaşık yoğurtla kase yogurt oldu baya doyuruyor ki ben çok uzun zamandır ekmek kullanmıyorum. Ekmek yerine değişim sayfası daki ölçülere göre pilav , çorba, yemek değişimi yapıyordum ki halen ekmek kullanmam. Saatlik olarak programa uyunca ara öğünleri vs atlamayinca fazlasıyla yetiyor bitmiyordu bazen

Batma, agri oluyor bende de.Tabi en iyi bilgilendirmeyi doktorunuz yapar.

Cok duydum onun adini,hastalari cok memnunlarmis sanirim.Ben de kararsiz kalmistim,esim de kadin doktorda daha rahat edersin demisti o sebeple Pinar hocayi tercih etmistik

Benim başka bir kadın doktorum da var, alttan muayene filan olursa ona giderim diyorum. Hatta doğumu da kendisinde düşünüyorum bakalım. Ama erkek doktor relax’lığı diye bir şey var. Gerçekten rahatlatıcı bir doktor, memnunum

Valla kalacagimiz bir aksam bir aksam icin de o kadar para vermem. Zaten oğlumda ozel de yaptim hizmet sifirdi. Sadece doktorumun bilgisine guvenim tamdi. Doktorumu seviyordum. Cok sukur bunda da şansim özel deki doktorum şehir hastanesine gececek aksam.nobette iken bile kontorllerime gelebilirsin beni ara gel dedi. Oglumunda doktoruydu ondan icim cok rahat.

Canim benim de oluyor tabi ani harekette agrilarim. Ilk hamileleligim de de oyleydi. Doktor Ani hareket yapmamami soyledi.

Ben de dun gece dogum yapiyordum emziriyordum. Onunla kalmayip 3. yu doguruyordum o da kizdi canim kizim diye seviyordumSağ mememi emdi. Oglumda da ruyamda hep emziriyordum ama sag gogsumu emmiyordu gercekten dogdu saği emmek istemedi pes etmeden alistirmistim fakat yine de sol gögsume duskundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…