2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim yani
Devlette acil de direk test yaparlar mı ki yoksa bi serumla ilaçla geçiştirirler mi bilemedim.
Doktoruma zaten çok sinirliyim🤬 yeni doktor arayışına girdim.
Şu ishalden dolayıda hemoroidim dışa çıkmış patlar diye ödüm kopuyo😣 tansiyonumda 8-6 çıktı çok düşük mü?
Canim yani tahlil yapmayan doktorun aklina şasarim. Ben hamileligin ilk haftasi 1 gun ne yediysem.kusunca Acilden giris yaptim yapmadiklari tahlil kalmamisti bu nasil iş anlamadim.

Bence öyle ama bazıları sezaryen sonrasi ayaklarının üşüdüğünu söylüyor bende olmadı ama ona önlem olarak yanına kalin bir çift çorap alirsin hastane için. Gaz olmamasına çok dikkat etmek lazım. Valla bende düşünüyorum çok pahalı, lcw indirimlerinden bakicam pijama, evdekiler de olur dediğin gibi
Oglumdan kalanlari kullanirim zaten.ortak renk almistim. Ama inceler diye 1 takim da şu normal pijama takimlarin.oden dugmelilerinden alirim.

Ayyy ben hiç abartamam ki bu huyumdan nefret ediyorum😂 eşim işten gelince ben bi gideyim o zaman eşim abartır benim yerime😄
bu tarz durumlarda biraz yırtık olmak lazım yoksa hiç bi derdine çare bulamıyorsun. Doktorlar çoğu zaman başlarından atmaya yer arıyorlar çünkü. Acile gidince serum almadan ve tahlil vermeden sakın dönme kaç gündür vücudun halsiz düşmüş tansiyonun düşmeye başlamış. Takibinde olduğun dr u da değiştir bence çok ilgisiz ve özensiz geldi daha ciddi bişey olsa nasıl güveneceksin

idrar yolu enf olmamışım yanlış görmüş aile hekimim 😜😜gitmişken bi baktı doktor 400 gram 25 cm olmuş hanımefendi keyfimiz yerinde 🥰

Eklentiler

• A690F5EE-80BB-4182-B7D5-56E28E2D0FB4.jpeg
    A690F5EE-80BB-4182-B7D5-56E28E2D0FB4.jpeg
    66 KB · Görüntüleme: 67
12-8 11-7 olur genelede doktora gittiğimde de hep böyle çıkıyo ilk kez böyle düşük çıktı. Eşim işten gelince bi gidicem acile ne yapıcaklar bakalım
Bence acillik olacak iş değil bu hanımefendi, sizin dahiliye uzmanına gitmeniz gerekıyor yarın sabahtan geciktirmeden , bu tarz ishaller gebelikte önemli ihmal etmeyin , enfeksiyon ve daha bir sürü sebebi olabılır , çok denk geldim acildeki doktorlar aile hekimleri yaptırdıgım testlerde yüksek cıkan degerlere internetten acıp bakıyolar o derece habersizler aslında ihmal etmeyin derim

Dün bi kere çıkınca düzeldim sandım canım ama gece son sürat devam ettiğini gördüm az önce yine tekrarladı. Devletten randevu bulamadım yarın sabah özel hastaneye gidicem. Kan ilacımıda cumartesi akşamından beri kullanmadım. Endişelenmeye başladım artık😐 çok halsiz düşmeye başladım hiç kalkıp hareket edesim gelmiyo
Çok gecmiş olsun , ihmal etmeyin annelik hamilelik ne zormus gerçekten hergün bitti derken başka bir problemle uyanıyosun , allahım sizi ve bebeginizi korusun inşallah 💖🤲🏻🤲🏻

Devlette acil de direk test yaparlar mı ki yoksa bi serumla ilaçla geçiştirirler mi bilemedim.
Doktoruma zaten çok sinirliyim🤬 yeni doktor arayışına girdim.
Şu ishalden dolayıda hemoroidim dışa çıkmış patlar diye ödüm kopuyo😣 tansiyonumda 8-6 çıktı çok düşük mü?
Geçmiş olsun, gittiniz mi acaba doktora. Tansiyon biraz düşük geldi bana. İnşallah güzel haberler ile gelirsin

Ahh kızlar anne olmak ne kadar zor hergün bir problem bitti derken yenisine uyanıyosun çok yıpratıcı zor , cennet o yuzden annelerin ayaklarında , kayınvalidemi pek sevmezdim şimdi ona bile sempati duyar oldum sever oldum bu çekmelerimden dolayı .eşimde yok yanımda daha zor , aracım var eşim hamile kalınca gitmeden aldı ama ehliyetim yok, cok önce yazılmıstım ama kanama vb yuzunden ertelesmıstım hep yarın başlayacagım direksiyon derslerine 12 kasımda sınav olurmus alırım inşallahta artık işime hastaneme eczaneme kendim giderim . okadar zorki ailem ilçede yasıyor ben merkezde onlardan uzak . Kabızlık ve kol bacak agrısı yasıyorum diye sorunlarım cıkmıstı bugun magnezyum disporal ve duphalac verdi doktor aldım şimdi eve geldım her tarafım kabarmış ellerim kollarımda bacaklarımda kırmızı kabarcıklar cıkmıs kasıntılı zaten öncesindede vardı az şimdi dahada nüksetti artık bugun içtiğim ilaçlar mı arttırdı bilmiyorum, gebelik önceside ciltte alerjiye meyilli bir insandım , yani 2 şey olabılır diye düşünüyorum ya ürtiker ( annemde olan bir rahatsızlık) yani kurdeşen , ya a alerjik kaşıntı bunların bebege bir zararı olur mu bilgisi olan var mı?her şey sınav sabredecegiz bebeğime bir zararı olmasında başka bir sey istemıyorum 😢😢😢

Selam kıslar umarım tüm anneler ve bebişler iyidir🙏😃bende isten güçten bayadır giremiyorum siteye yarım okuyorum yorumları😊 yarın randevum var hem detaylı ultrasona giricem hemde normal doktorumla görüşücem inşallah güzel haber alırım, 🙏bide kıslar benim günde 2 kere bazen 3 kere kasılmalarım başladı sizce bu durum normal mı karnım bir yerde toplanıyor sertleşiyor ve agrı yapıyor saniyelik ama sancı yapıyor 🙁

Selamlar benim de yarın detaylı randevum var. Bu toplanma sertleşme bazen bende de oluyor, diğer arkadaşlarda da olmuştu. Kasılma değildir onlar. Bu donem rahim büyümesinden dolayı karında sancılar çok normal. Yarın yine doktorunuza sorarsınız, endişelenmeyin ❤️

Herkese merhaba 🙋🏻‍♀️

Benim de yarın ayrıntılı usg randevum var. Haftasına göre geç gidenlerden olduğumu düşünüyordum, yalnız değilmişim ☺️ İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz, Allah izniyle.

Hafta başı kan tahlillerimi yaptırdım sağlık ocağında; genel olarak iyi çok şükür. Ferritin düşük epey. Ama 8. Haftadan beri düşük çıkan tsh nihayet yükselmeye başladı. Endokrine gitmiştim, ilaca gerek yok demişti. Doktorum da 20. haftadan sonra yükselmeye başlar demişti. Söylediği gibi de oldu çok şükür. Benim gibi düşük tsh olanlara bilgi vermek isterim.

Yarın daha güzel haberlerde buluşmak üzere, dualarınızı beklerim ☺️🌸

Benim hap şeklinde canım. Wellcare magnezyum+B6 diye geçiyor. Günde 1 tane bundan içiyorum. Bi de akşamları Kızılay Erzincan soda içiyorum, magnezyum oranı çok yüksek. Benim bacak kramplarıma falan iyi geldi bence sana da fayda eder. 🙏

Sen halledersin canım tecrübelisin nasılsa 😌 Allah korusun, kötüyü düşünmeyin bence. Olumsuzlukları arkada bırakın, çünkü sürekli bunları düşünerek hareket edersek psikolojimiz iyice etkilenir. Silikon göğüs uçları yara durumunda çok kurtarıcı oluyormuş onlardan ben de alıcam mutlaka. İlk günler kolosturumu makine ile sağmayın diyorlar zaten vitaminini parçalıyormuş manuel pompa ile sağmak daha iyiymiş. Sonrası için de bi süre hastane tipi kiralar duruma göre bi pompa seçip alırım dedim. İnşallah bebekler emer de süreç daha rahat olur 🙏
İlk süt için ilk hafta emziririm büyük ihtimalle 1 hafta sonra falan silikon meme ucu takarım tam tahriş olmadan. İlk süt işin mecbur sağanlr oluyor ama maalesef benim ablamın meme uçları içerdeydi pompayla çektiler sütü çıkaın dşye sonrasında emzirmeye başladı sürekli dışarıya çeke çeke ama ilk zamanlar böyleydi sonra ucu dışarıda kaldı 1 sene emzirdi kız emzirmesi bitti sütü kesildi meme uçalrı yine içeriye döndü.

Selamlar benim de yarın detaylı randevum var. Bu toplanma sertleşme bazen bende de oluyor, diğer arkadaşlarda da olmuştu. Kasılma değildir onlar. Bu donem rahim büyümesinden dolayı karında sancılar çok normal. Yarın yine doktorunuza sorarsınız, endişelenmeyin ❤️
Bende 2 haftadır ara ara sertleşme toplanma oluyor ama kötü olduğunu düşünmüyorum pozisyonuyla alakalı olabilir.. detaylıya da girdim 10 gün önce erken doğum vs bir belirti olsaydı doktorum söylerdi mutlaka. Bebek geriliyor belkş o anda sertleşiyor 1/2 dakika bile sürmüyor hemen yumuşuyor geri sertleşen yer. Rahat durmuyor kuzucuklar :) 😍

Ebeye sordum bugun canım banada arada olur kasılma demişti doguma dogru daha çok sıklaşıcak demişti yarın bunu doktorla görüşücem

Herkese merhaba 🙋🏻‍♀️

Benim de yarın ayrıntılı usg randevum var. Haftasına göre geç gidenlerden olduğumu düşünüyordum, yalnız değilmişim ☺️ İnşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz, Allah izniyle.

Hafta başı kan tahlillerimi yaptırdım sağlık ocağında; genel olarak iyi çok şükür. Ferritin düşük epey. Ama 8. Haftadan beri düşük çıkan tsh nihayet yükselmeye başladı. Endokrine gitmiştim, ilaca gerek yok demişti. Doktorum da 20. haftadan sonra yükselmeye başlar demişti. Söylediği gibi de oldu çok şükür. Benim gibi düşük tsh olanlara bilgi vermek isterim.

Yarın daha güzel haberlerde buluşmak üzere, dualarınızı beklerim ☺️🌸
Bende geç kaldığımı düşünmüştüm ama randevu bulamadım malesef yarına nasip benimde tsh yüksek doktorum tsh düşürmeye çalışıyor ama 3 ncü ayda beyin gelişimi tamamlandığı için anne saglıgı için dozunu ayarlıyoruz demişti

Bende 2 haftadır ara ara sertleşme toplanma oluyor ama kötü olduğunu düşünmüyorum pozisyonuyla alakalı olabilir.. detaylıya da girdim 10 gün önce erken doğum vs bir belirti olsaydı doktorum söylerdi mutlaka. Bebek geriliyor belkş o anda sertleşiyor 1/2 dakika bile sürmüyor hemen yumuşuyor geri sertleşen yer. Rahat durmuyor kuzucuklar :) 😍

Ebeye sordum bugun canım banada arada olur kasılma demişti doguma dogru daha çok sıklaşıcak demişti yarın bunu doktorla görüşücem
Bahsettiğiniz şeyi az önce yaşadım ben de tam kasığım taş gibi oldu sonra geçti hatta yürürken baya gerildiğini hissettim sanırım Leedong Leedong dediği gibi bebeğin hareketiyle alakalı 🤔

Takipleşmek isteyen kızçelerim özelden yazabilirsiniz banaa çok sık giremedğim zamanlar olabiliyor buraya🥹😂😂

Bahsettiğiniz şeyi az önce yaşadım ben de tam kasığım taş gibi oldu sonra geçti hatta yürürken baya gerildiğini hissettim sanırım Leedong Leedong dediği gibi bebeğin hareketiyle alakalı 🤔
Belkide canım ondanda olabilir ama bebegin hereketini anlayabiliyorum bu çok farklı bir bir anda oluyor sancılı oluyor bilemiyorum dogrusu bu yeni olan bir durumda degil 17 haftalıkken de oldugu olmuştu benim

X