Magnezyumuda mı 1 şase olarak alıyorsunuz ay bugun içtikten sonra gece olmaz birdaha umarım o agrılarBen ilk hamileliğimin başında 2 defa kullanmıştım, eczacının yazdığı şekilde kullandım şuan tam ölçüyü hatırlamıyorum açıkçası 1 ölçekti galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezyumuda mı 1 şase olarak alıyorsunuz ay bugun içtikten sonra gece olmaz birdaha umarım o agrılarBen ilk hamileliğimin başında 2 defa kullanmıştım, eczacının yazdığı şekilde kullandım şuan tam ölçüyü hatırlamıyorum açıkçası 1 ölçekti galiba
İyi yaptın canım evet bunh kullanıyordum bende gebe kalmadan 1 ay önce başladım doğuma kdar kullanacağım mucizevi ilaç diyorum artık@lavenderbrown bnde de var atayim
7.Aydan sonra herşey için toplu alışverişe çıkacağız o zaman alırız dedik. Çok fazla düşük yaptım 6 tane o yüzden eşimde bende istemedik hiç bişey almayı valla içim gidiyor bazen görünce o kıyafetleri rengarenk oyuncak bebek giydirir gibi giydireceğiz diyorum:)) neyse zaten az kaldı 6.ayıma girdim 1/1,5 ay sonra ayarlayacağım. Sonrada kendime lohusalık alacağım ve meme başlığından almam da lazım. Benim sol göğsünü Asya çok parçalamıştı hem içinden hem dışından alacağım ki yine kesmek zorunda kalmayacağım emzirmeyi. Makinayla sağdırmaya geçtim o da maalesef bebeğin emmesi gibi olmuyor hemen kesildi. Bu sefer emzirmeye devam edeceğim hep. Şu 1/1,5 ayımı da sağlıkla atlatayım inşallah çok daha rahat edeceğim. Siz alın ben alırken size sorarım danışırım öyle alırımLeedong kızlar benim tekstil kısmı bitti. Büyük ürünlerin de çoğu bitti. Bi tek pusetini alıcaz kasım indiriminde. Büyükbaşlara kasım indiriminde bakın derim belki iyi bi indirim yakalarsınız onlar çok para tutuyor malesef. Araba, puset, ana kucağı, beşik gibi şeyleri bulursanız kaçırmayın. Kasımda biraz kendime bişeyler alayım diyorum şu pijama gecelik kısmını halledeyim. Bi de güzel indirim olursa bebek bakım çantasını alacağım. Süt sağma makinesini doğumdan sonra almaya karar verdim ben. Sütüme ve bebeğin durumuna göre bir cihaz seçip alacağım. İlk ay hastane tipi kiralamaya karar verdim. Eğer sütümde sıkıntı olmazsa bebek emerse orta halli bir cihaz, ama emmezse daha güçlü bir cihaz alacağım.
Buhar makinesi, sterilizör, burun aspiratörü hakkında tecrübeli anneler gerekli mi hemen alalım mı ne diyorsunuz?
Bnde ilk zamn akinti olunca korkup hemen almistim sonra biraktim kullanmayi. Senin geçmiş oldukca zorlu oldugundan sonuna kadar kullan takviye zaten. Saglikla alalim bebeleriİyi yaptın canım evet bunh kullanıyordum bende gebe kalmadan 1 ay önce başladım doğuma kdar kullanacağım mucizevi ilaç diyorum artık
Evet canım düşüklerim çok fazla ilke Eda adendoyu kullanarak devam ediyorum o yüzden bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum. Bırakmaya da korkuyorum zaten.Bnde ilk zamn akinti olunca korkup hemen almistim sonra biraktim kullanmayi. Senin geçmiş oldukca zorlu oldugundan sonuna kadar kullan takviye zaten. Saglikla alalim bebeleri
Amin canım benim teşekkür ederiz yapalım bakalım şimdilik Bi ağrı yok ama sanki kolum ağırlaştı gibiAllah içinize sindirsin canım. Dediklerimi dene bakalım bi belki faydası olur
Sanada geçmiş olsun canım. Sola yaptırdım sağ kolumla işlerimi göreyim diye. Yemeğimi falan yaparım sağ önemli bendeKorkma canimm bn az once oldum ilac bi acitti ama cok da degil. Sag koluma yaptirdim sola yatiyorum diye. Covid asisinda sola yapilmistu ustune yattim ve felc neyse insallah agrimiz olmaz. Simdi buz koyayim etki eder heralde
Benim hap şeklinde canım. Wellcare magnezyum+B6 diye geçiyor. Günde 1 tane bundan içiyorum. Bi de akşamları Kızılay Erzincan soda içiyorum, magnezyum oranı çok yüksek. Benim bacak kramplarıma falan iyi geldi bence sana da fayda eder.Magnezyumuda mı 1 şase olarak alıyorsunuz ay bugun içtikten sonra gece olmaz birdaha umarım o agrılar
Sen halledersin canım tecrübelisin nasılsa Allah korusun, kötüyü düşünmeyin bence. Olumsuzlukları arkada bırakın, çünkü sürekli bunları düşünerek hareket edersek psikolojimiz iyice etkilenir. Silikon göğüs uçları yara durumunda çok kurtarıcı oluyormuş onlardan ben de alıcam mutlaka. İlk günler kolosturumu makine ile sağmayın diyorlar zaten vitaminini parçalıyormuş manuel pompa ile sağmak daha iyiymiş. Sonrası için de bi süre hastane tipi kiralar duruma göre bi pompa seçip alırım dedim. İnşallah bebekler emer de süreç daha rahat olur7.Aydan sonra herşey için toplu alışverişe çıkacağız o zaman alırız dedik. Çok fazla düşük yaptım 6 tane o yüzden eşimde bende istemedik hiç bişey almayı valla içim gidiyor bazen görünce o kıyafetleri rengarenk oyuncak bebek giydirir gibi giydireceğiz diyorum:)) neyse zaten az kaldı 6.ayıma girdim 1/1,5 ay sonra ayarlayacağım. Sonrada kendime lohusalık alacağım ve meme başlığından almam da lazım. Benim sol göğsünü Asya çok parçalamıştı hem içinden hem dışından alacağım ki yine kesmek zorunda kalmayacağım emzirmeyi. Makinayla sağdırmaya geçtim o da maalesef bebeğin emmesi gibi olmuyor hemen kesildi. Bu sefer emzirmeye devam edeceğim hep. Şu 1/1,5 ayımı da sağlıkla atlatayım inşallah çok daha rahat edeceğim. Siz alın ben alırken size sorarım danışırım öyle alırım
Bende de yapıyordu ama ne ile alakalı bilmiyorum idrar yolu enf olmuşum o mu başka bişey mi emin değilimSelam kıslar umarım tüm anneler ve bebişler iyidirbende isten güçten bayadır giremiyorum siteye yarım okuyorum yorumları yarın randevum var hem detaylı ultrasona giricem hemde normal doktorumla görüşücem inşallah güzel haber alırım, bide kıslar benim günde 2 kere bazen 3 kere kasılmalarım başladı sizce bu durum normal mı karnım bir yerde toplanıyor sertleşiyor ve agrı yapıyor saniyelik ama sancı yapıyor
Selamlar benim de yarın detaylı randevum var. Bu toplanma sertleşme bazen bende de oluyor, diğer arkadaşlarda da olmuştu. Kasılma değildir onlar. Bu donem rahim büyümesinden dolayı karında sancılar çok normal. Yarın yine doktorunuza sorarsınız, endişelenmeyinSelam kıslar umarım tüm anneler ve bebişler iyidirbende isten güçten bayadır giremiyorum siteye yarım okuyorum yorumları yarın randevum var hem detaylı ultrasona giricem hemde normal doktorumla görüşücem inşallah güzel haber alırım, bide kıslar benim günde 2 kere bazen 3 kere kasılmalarım başladı sizce bu durum normal mı karnım bir yerde toplanıyor sertleşiyor ve agrı yapıyor saniyelik ama sancı yapıyor
Sagol canim benim de hafif agirlik vardi biraz buz koydum gecti gibiSanada geçmiş olsun canım. Sola yaptırdım sağ kolumla işlerimi göreyim diye. Yemeğimi falan yaparım sağ önemli bende
Bazen bende dw oluyo ama kisa sureli sonra geciyo. Boyle bazen sanki susuz kalmış gibi böbrek agrisi olur ya oyle de hissediyorum. Idrar yaptikca rahatladigimda oluyo. Bebis şıkıştırıyo organlari. Bebek toplaniyo olabilir. Ben karinda olan agrilari cok cok siddetli olmadigi surece endiselenmiyorum. Tabi rahatsiz ediyosa kontrol ettir ama endiselenme.Kızlar karnımın işaret parmağımı koyduğum kısmında bi ağrı var bu neden olabilir ya yarına randevu aldım doktordan ama böyle bir şey yaşayan var mi
Öyle evet canım birkaç gündür geçmeyince yine içim rahat etmedi aldım randevuyu bi sorayım doktora bakalım zaten her yerim ağrıyo sırtım belim Allah sonumuzu hayır etsinBazen bende dw oluyo ama kisa sureli sonra geciyo. Boyle bazen sanki susuz kalmış gibi böbrek agrisi olur ya oyle de hissediyorum. Idrar yaptikca rahatladigimda oluyo. Bebis şıkıştırıyo organlari. Bebek toplaniyo olabilir. Ben karinda olan agrilari cok cok siddetli olmadigi surece endiselenmiyorum. Tabi rahatsiz ediyosa kontrol ettir ama endiselenme.
Nipt testi sonucunuz g3ldimi benimde 72 de 1 çıktı. Diper değerlerde yüksek. Nipt testini nerede yaptırdınız acabaKizlar korktuğum gibi geldi sonuc ikili testim pozitif ve kombine risk 1/5 cikti baya yüksek doktor nipt testi yaptirdi kan verdim 10 gune çıkacak sonuç ultrasona bakti hic bi bulgu yok dedi down sendromuna dair ama belli de olmuyormuş baya yüksek riskim biliyordum böyle olacağını ne olur dua edin benim icin